Kızılay’ın Yeni Buluşma Noktası: Kahve Dünyası | HORECA Trend
Takip edin!

Cafe

Kızılay’ın Yeni Buluşma Noktası: Kahve Dünyası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yeni mağazasını Ankaralıların buluşma noktası olan Kızılay AVM’de açtı. Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanı’nda bulunan Kızılay AVM’de açılan yeni Kahve Dünyası ile Ankara’daki mağaza sayısı 14’e ulaştı.

Yayınlandı

on

Kahve Dünyası, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı mağazalarla misafirleriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni mağazasını Ankara’nın en işlek noktalarından Kızılay AVM’de açan Kahve Dünyası, sıcacık bir kahve içmek, alışverişe keyifli bir mola vermek ve ev yapımı tadındaki benzersiz lezzetleri deneyimlemek isteyenleri ağırlıyor. Kızılay AVM mağazasıyla Ankara’daki mağaza sayısını 14’e ulaştıran Kahve Dünyası yeni mağazasında misafirlerini taze çekilmiş Türk kahvesinden el yapımı çikolatalara, taptaze hazırlanan sandviçlerden soğuk içeceklere kadar çeşit çeşit lezzetle buluşturuyor. Kahve tutkunları bol köpüklü Türk kahvesinin yanı sıra americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi farklı damak tatlarına hitap eden kahveleri de deneyebiliyor. Kahve Dünyası, Nisan ayında Ankara’da bir yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cafe

Fuga Coffee: Lezzet, Konfor ve Kahvaltının Adresi

Fuga Coffee göze çarpan modern ve iç açıcı dekorasyonu, konforlu çalışma alanları, yeşil alanları ile İstanbul’un en merkezi, işlek semtlerinden Levent’te kısa sürede en popüler mekanlar arasında yer alıyor. Fuga müşterilerine aromatik kaliteli ve taze kahve deneyimi yaşatırken sunduğu kahvaltı, ana yemek ve tatlı çeşitleriyle benzersiz bir tecrübe yaşatmaya devam ediyor.

Yayınlandı

on

“Şehrin Ortasında Bir Kaçış Noktası” mottosu ile Fuga, kahvaltı çeşitleriyle müşterilerine güne en iyi başlangıç yapabilme olanağını özel Fuga Kahvaltısı ile sunuyor. 

Güne iyi başlamanın sırrı güzel ve dengeli bir kahvaltıyla başlamaktan geçiyor. Uzmanlar güne yeterli bir kahvaltı ile başlamanın gün içindeki mutluluğu artırmasıyla beraber vücudun da güne metabolizmik olarak daha iyi başlamasını sağladığını söylüyor.

Çünkü uyurken gece boyunca vücut çalışmaya devam eder. Vücut çalışırken son öğünde tüketilen besinlerin enerjisi kullanılır. Sabah uyanıldığında da güzel ve dengeli bir kahvaltı edilmediği takdirde beyin ihtiyacı olan enerjiyi karşılayamadığından gün boyunca odaklanamama, yorgunluk ve baş ağrısı gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Günümüzde de iş hayatının yoğunluğu, şehir hayatının karmaşası ile beraber iyi bir kahvaltı ile güne başlamak en önemli konulardan biri haline geliyor.

Fuga Kahvaltı, zengin ve dengeli içeriğiyle güne harika bir başlangıç yapmanın kapılarını aralıyor. Fuga Kahvaltı içeriğindeki karbonhidrat, protein, yağ gibi bütün besin grupları ile zenginleştirilmiş içeriğiyle kan şekeri seviyesini dengeleyerek güne harika bir başlangıç yapmanızı sağlar. Fuga Kahvaltı, beyaz peynir, dil peynir, siyah ve yeşil zeytin, tereyağ, bal, reçel, kasap sucuk, 2 adet göz yumurta, domates, salatalık, ceviz içi, badem ve 1 adet çaydan oluşuyor.

Fuga Kahvaltı ile güne harika bir adım atarak taze Fazenda Primavera özel kahveleri ile keyfinizi ikiye katlayarak Fuga atmosferinin tadını çıkarabilirsiniz. 

Fuga 07.00 – 00.30 saatleri arasında misafirlerinin en güzel anlarına eşlik ediyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Fuga Coffee

Devamını Oku

Cafe

Özsüt lezzetleri şimdi Alanya’da!

Türkiye’nin en köklü markalarından Özsüt, Antalya’daki altıncı şubesini Alanya’da açtı.  Yeni şubeleriyle büyümeye devam eden marka, kahvaltıdan akşam yemeğine, sütlü tatlı ve pastalardan çay saatine uzanan geniş menüsüyle, günün her saatinde Alanyalılara eşlik edecek.

Yayınlandı

on

1938’den bu yana değişmeyen kalitedeki lezzetleriyle Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Özsüt’ün yeni lezzet durağı Antalya’nın Alanya ilçesi oldu.

Benzersiz lezzetleriyle günün her saatinde lezzet tutkunlarına eşlik eden Özsüt, Alanya Akdeniz AVM içerisinde konumlanan yeni mağazasında hizmet vermeye başladı. Şık dekorlu kapalı alanları ve keyifli bir teras bölümü bulunan Alanya şubesi, 2.0 konseptli menüsünde yer alan tüm lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. 1938’den bu yana Özsüt’ün alametifarikası olan sütlü tatlılarının yanı sıra, şerbetli tatlılardan birbirinden enfes pastalara, kahvaltı seçeneklerinden yumuşacık pancakelere, tereyağlı su böreğinden dünyaca ünlü Pasta Şefi Karim Bourgi tarifiyle hazırlanan kruvasanlara, tadına doyulmaz ekmekli lezzetlerden ev yapımı makarna ve pizzalara kadar pek çok alternatifle Alanyalılara ve tatilcilere şölen yaşatacak. En taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan Özsüt dondurmaları ise yaz sıcaklarının kurtarıcısı olacak.

Özsüt Dondurmasının Tam Zamanı!

Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Özsüt dondurmalarıiklimine özel bölgelerden temin ettiği hammaddeleriyle fark yaratıyor. Gerçek lezzet ve damaklarda bıraktığı tat ile dondurma tutkunlarını etkileyen marka, dalından toplanan taze meyveler ve kuruyemişlerle menüsünü renklendiriyor. Meyveli dondurma severlere; limonlu, kavunlu, vişneli ve muzlu; farklı tatlar arayanlar için ise sakızlı, krokanlı, balbademli, karamelli, antep fıstıklı, üzümlü&cevizli ve cookie dondurma gibi çeşitleri bulunan Özsüt, klasik tatlardan vazgeçmeyenler için ise kaymaklı, çikolatalı ve süper vanilyalı seçenekleriyle yaz boyu serinletmeye devam ediyor. Vişne, çilek ve frambuaz sorbeler ise meyvelerin en gerçek ve serinleten hali olarak tadanlara iki kat mutluluk aşılıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Özsüt

Devamını Oku

Cafe

Big Chefs Üst Yönetimi Şirkete Ortak Oluyor

Türkiye’nin lider full servis restoran zinciri markası Big Chefs’in üst yöneticileri şirketin hissedarı oluyor. Şirketin kurucu ortaklarından Gamze Cizreli ve Saruhan Tan üst yönetime sunduğu avantajlı hisse alım imkânı sayesinde yöneticilerde şirkette pay sahibi oldu.

Yayınlandı

on

Kurucu Ortaklarımızdan Hisse Alım İmkânı

Big Chefs CEO’su Altan Kosova konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Kurucu ortaklarımız Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Big Chefs’in başarısının mimarı olan üst yönetim ekibini şirketimizin ortağı olmaya davet etti. Şirketimizin geleceğine inanan yöneticiler olarak biz de büyüme yolculuğumuzu birlikte sürdüreceğiz. Big Chefs 2023 yılında hızlı büyüyerek dünyada Türkiye dahil Almanya, Belçika, Kazakistan, Azerbaycan, Irak, Kıbrıs, Libya ve Gürcistan olmak üzere 9 ülkede, 120 restorana ulaştı ve 13 milyonun üzerinde misafiri restoranlarında ağırladı. Geçtiğimiz yıl da başarılı bir halka arz gerçekleştirdik.”

2023 Yılı Karı 248 Milyon Lira Oldu

2023 yılı finansal sonuçlarını da değerlendiren Big Chefs CEO’su Altan Kosova, enflasyon düzeltmesi öncesi 2023 yılı karı piyasa beklentilerinin üzerinde 248 milyon TL olarak, bir önceki yılın %166 üzerinde gerçekleştiğini söyledi. Kosova sözlerine şöyle devam etti: “Net satışlarımız enflasyon düzeltmesi öncesi %93 büyürken, enflasyon ile düzeltilmiş reel büyüme %28 oldu. 2023 senesinde maliyetleri bir önceki seneye göre çok iyi yöneterek brüt karlılıkta enflasyon öncesi rakamlara göre 3.1 puan, enflasyon ile düzeltilmiş rakamlara göre de 3,8 puan iyileştirerek önemli bir karlılık elde ettik.”

Kaynak: HORECA Trend ve Big Chefs

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.