Komili “Son Ağaç” Projesi Reklamı | HORECA TREND
Takip edin!

Bitkisel Yağ

Komili “Son Ağaç” Projesi Reklamı

Komili hayata geçirdiği yeni projesi “Son Ağaç” ile anıt zeytin ağaçlarına dikkat çekiyor. Zeytinyağı ve kültürü bu topraklarda “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” tasarlanan “Son Ağaç” Projesi; 400 yaş üzeri anıt ağaçlardan elde edilmiş sınırlı sayıda özel şişesinde üretilmiş zeytinyağı, reklam filmi ve projeye gelir sağlayacak sonagac.com sitesi ile destekleniyor.

Yayınlandı

on

Komili; 2018 yılında başlattığı Anıt Zeytin Ağacı Projesi’nin etkisini artırmak için tasarladığı yeni projesi Son Ağaç ile “Tek bir ağaçla yaşanacaksa, zeytinden başka seçenek yoktur” diyor. Zeytinyağı ve kültürü bu topraklarda “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” hayata geçen Anıt Zeytin Ağacı Projesi kapsamında bugüne kadar 25 milyon ağaç taranırken; 400 yaş üzerinde 300’den fazla anıt zeytin ağacı tespit edilerek, tescillendi ve haritalandı. Şimdi ise Son Ağaç Projesi ile bu asırlık zeytin ağaçlarından üretilen eşsiz zeytin yağları markanın Anıt Zeytin Ağacı projesine destek olmak isteyenler için satışa sunuluyor. Sadece sonagac.com sitesinde belirtilen seçili satış noktalarından alınabilecek olan 400 yaş üzeri anıt ağaçlardan elde edilmiş, sınırlı sayıda üretilmiş özel şişesinde “Komili Son Ağaç Natürel Sızma Zeytinyağı” satışından elde edilen gelirin tamamı Komili Anıt Ağaç Projesi’ne aktarılıyor.

Televizyon, sinema, açık hava, dijital platformlar ve sosyal medyada yayınlanacak olan RED and GREY Reklam Ajansı imzalı “Son Ağaç” filmi, Rahman Altın’ın projeye özel bestelediği etkileyici müzik eşliğinde dünyada kalan son zeytin ağacının etrafında yaşanan öyküye odaklanıyor. Filmde insanlığa karşı verdiği mücadele ile kahraman olan anıt zeytin ağaçlarının her birinin “son ağaç” gibi korunması gerektiği anlatılıyor.

Zeytinyağı ve kültürü bu topraklarda “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” Komili Anıt Zeytin Ağacı Projesi’ne katkıda bulunmak isterseniz www.sonagac.com web adresinden 400 yaş üstü zeytin ağaçlarından özel üretim Komili Son Ağaç Natürel Sızma Zeytinyağı satın alarak destek olabilirsiniz.

Künye 

Reklam Veren Marka: Bunge Gıda / Komili Zeytinyağı

Reklam Veren Marka Yetkilileri:

Reklam

Pazarlama ve Ticari Pazarlama Lideri: Dr. Pınar Nokay

Marka Müdürü: Demet Umezu

Marka Müdürü: Gülnihal Metin

Marka Müdür Yardımcısı: Meltem Karamanoğlu

Reklam Ajansı: RED and GREY

Prodüksiyon: Kouem Medya

Yönetmen: Emre Başaran

Reklam

Müzik: Rahman Altın

Medya Planlama Ajansı: Universal McCann

PR Ajansı: Golin İstanbul

Komili Hakkında

Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Komili, 1878’de Midilli’nin Komi Köyü’nde başlayan yolculuğuna 1923’ten bu yana Anadolu topraklarında devam ediyor. 2017 yılında Bunge Gıda bünyesine giren Komili, zeytinyağı sektöründeki liderliğini sürdürüyor. Zeytinyağını başta Ayvalık ve Körfez Bölgesi’nin olmak üzere Ege’nin en iyi zeytinlerinden elde eden Komili, uzun yıllara dayanan deneyimi, bilgi birikimi ve uzmanlığının yanı sıra üretim teknolojisi, tüketicilerin tercihleri doğrultusunda belirlediği çeşitleri ve hassas kalite kriterleri ile ürettiği zeytinyağını tüketicileriyle buluşturuyor. Komili ayrıca zeytinyağının bilinirliğinin artırılması, üreticinin bilinçlendirilmesi, verimliliğin artırılması, maliyetlerin düşürülmesi ve tüketimin yükseltilmesi için de çalışmalar yapıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Komili

Reklam
Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bitkisel Yağ

Orkide Brand Week İstanbul’da Yer Aldı

Yayınlandı

on

Gıda atıklarının azaltılması ve geri dönüşümü ile doğal kaynakların doğru kullanımı ile sürdürülebilir geleceğe pozitif etkilerinin ele alındığı oturumda;

Gazeteci Yazar Cem Seymen, doğal kaynaklarımızın korunmasının tarımsal ekonomiye olan pozitif etkisini anlattı. Cem Seymen; tarımsal üretimde çevresel, sosyal ve ekonomik boyutları dengelemeyi hedefleyen bir yaklaşım olarak bahsettiği sürdürülebilir bir tarım için doğal kaynakların korunmasının zorunluluk olduğuna dikkat çekti. Doğal kaynak kullanımının yoğun olduğu tarım sektöründe bu kaynakların korunarak gelecek nesillere güvenli bir şekilde bırakılmasının, sürdürülebilir tarımın temel amacı olduğunu söyleyen Cem Seymen, konuşmasında başta su olmak üzere tüm doğal kaynakların korunmasında hepimize düşen sorumluluğa vurgu yaptı.

Orkide Pazarlama Müdürü Dilek Eker; bitkisel yağların üretimi ve tüketimi sürecinde oluşan bitkisel atık yağların ekotoksik etkilerini bertaraf etmek hedefiyle Orkide’nin çıktığı yolda, yeni bir yatırım projesi olarak hayata geçirilen grup şirketi Hakbay’da çevre dostu ve katma değeri yüksek yeni bir ürün geliştirme sürecini anlattı. Orkide’nin sıfır atık lisanslı üretim tesislerinde ham bitkisel yağın rafinasyonu sonucu oluşan bitkisel atık yağların, yine sıfır atık lisanslı grup şirketi Hakbay’da son teknoloji sistemle, en verimli şekilde işlenerek katma değerli hale getirilmesiyle üretilen “Q Oil Fatty Acid” ile hem çevresel sürdürülebilirliğe katkı, hem bioenerji tesislerinde enerji üretimine kaynak, hem de kimya, yem vb. sanayiye katma değerli bir ürün sunulduğuna dikkat çekti.

Gastronomi Araştırmacısı ve Geleneksel Türk Mutfağı Uzmanı Şefika Günyel ise konuşmasında, bitkisel yağların hanelerde ve profesyonel mutfaklarda doğru kullanımını anlatıp, oluşan bitkisel atık yağların bu noktalarda nasıl azaltılabileceğine yönelik önerilerini katılımcılar ile paylaştı.

Brand Week İstanbul’da deneyim alanında konumlanan Orkide Lezzet Mutfağında ise Şef Eyüp Kemal Sevinç’in ve Orkide’nin kızartma şefi Kenan Gün’ün Orkide ürünleri ile hazırladıkları lezzetler etkinlik boyunca katılımcılara sunuldu.

Kaynak: HORECA TREND ve Orkide

Reklam

Devamını Oku

Bitkisel Yağ

Olive Oriental: Artizan Zeytinyağı ile Gastronomi ve Sanat Dolu Bir Yolculuk

Zeytinyağının sanata dönüştüğü eşsiz bir lezzet deneyimi, gastronomi dünyasına yeni bir soluk getiriyor: Olive Oriental. Her yıl yalnızca sınırlı sayıda üretilen bu benzersiz zeytinyağı, doğanın saf özünden ve ustaların titiz işçiliğinden doğuyor. Özel tasarımlı şişeleri, zarif kutuları ve sınırlı üretimiyle, Olive Oriental yalnızca bir zeytinyağı değil, aynı zamanda bir prestij ve yaşam tarzı sembolü haline geliyor.

Yayınlandı

on

Ege’nin Zeytinlerinden Efsane Bir Lezzet

Olive Oriental, Ege’nin en güzel zeytinliklerinde, Manisa, Salihli bölgesindeki özenle bakılan zeytinlerden elde ediliyor. Her yıl sadece sınırlı sayıda şanslı kişiyle buluşan bu eşsiz zeytinyağı, zeytinlerin elle toplanıp özenle işlenmesiyle hazırlanıyor. Zeytinin özünü ve ustalığın zirvesini taşıyan her şişe, üretim sürecindeki titizliğin bir simgesi olarak numaralandırılıyor ve sınırlı sayıda sunuluyor.

Düşük asitli ve yüksek polifenollü zeytinyağı koleksiyonu 5 çeşit zeytin cinsiden yaratıldı: Domat, Trilye, Memecik, Ayvalık ve Arbequina. 

Sanat ve Zanaatkarlık Dolu Gastronomik Bir Yolculuk

Olive Oriental’in yaratıcıları, zeytinyağını sadece bir gıda olarak değil, aynı zamanda bir sanat eseri olarak görmeyi tercih ediyor. Markanın felsefesi, sadece ulaşılabilir olmayı değil, erişilemezliği yüceltmeyi hedefliyor. Bu özel ürün, yalnızca davetiyeyle belirlenen seçkin bir müşteri kitlesine sunuluyor. Tasarımcı Ekin Anıl’ın estetik vizyonuyla dikkat çeken şişeleri ve kutuları, lüks ve prestij arayanlar için birer statü sembolü haline geliyor. 

Uluslararası Lezzet Ödülü

Reklam

Olive Oriental lansmana sunulmadan önce 2024 dünyanın önemli zeytinyağı yarışmalarından biri olan “Athena Uluslararası Zeytinyağı Yarışması”ndan 2 ödülle dönmüştür. Arbequina ile Altın, Domat ile Gümüş Madalya ödüllerine layık görülmüştür.

Kaynak: HORECA TREND ve Olive Oriental

Devamını Oku

Bitkisel Yağ

Orkide ve Hakbay’a Gıda Plus Ödülü

Gıda Plus & Gıdaya Artı Katanlar Ödülleri kapsamında “En Yenilikçi Gıda Atık Azaltma Ürün/ Girişimi” kategorisinde “Q Oil Fatty Acid” ürünü ödüle layık görüldü.

Yayınlandı

on

Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GIFT) tarafından düzenlenen 3. Gıda İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus & Gıdaya Artı Katanlar Ödül Töreni, Boğaziçi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Gıdada inovasyonu konuşmak ve katma değerli ürün üreten markaları bir araya getirmek hedefiyle yola çıkan GIFT’in düzenlediği 3. Gıda Plus Ödülleri Töreni’nde 35 farklı kategoride “en yenilikçi” ürünler ödüllendirildi. Ödül alan ürünler; gıda sektöründe farklı alanlarda çalışan sektör yetkilileri, akademisyen, sağlık profesyonelleri, sektörel dernekler ve basın mensuplarının oluşturduğu 74 kişilik jüri üyesince belirlendi.

3. Gıda Plus & Gıdaya Artı Katanlar Ödülleri kapsamında “En Yenilikçi Gıda Atık Azaltma Ürün/ Girişimi” kategorisinde Orkide’nin sıfır atık lisanslı üretim tesislerinde ham bitkisel yağın rafinasyonu sonucu çıkan ve içerisinde +%50 su bulunduran atık yağların, yine sıfır atık lisanslı grup şirketi Hakbay’da son teknoloji sistemle, en verimli şekilde işlenerek katma değerli hale getirilmesiyle üretilen “Q Oil Fatty Acid” ürünü ödüle layık görüldü. Ödül, GIFT Genel Sekreteri İrem Yakışıklı tarafından Hakbay Üretim Tesis Müdürü Birol Cavaş’a takdim edildi.

Bitkisel atık yağların geri kazanımıyla elde edilen “Q Oil Fatty Acid” ile hem çevresel sürdürülebilirliğe katkı, hem bioenerji tesislerinde enerji üretimine kaynak, hem de kimya, yem vb. sanayiye katma değerli bir ürün sunulduğuna dikkat çekildi.

Kaynak: HORECA TREND ve Orkide

Devamını Oku
Reklam
Reklam

Popüler Haberler

Copyright © 2024 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.