Cafe

Kızılay’ın Yeni Buluşma Noktası: Kahve Dünyası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yeni mağazasını Ankaralıların buluşma noktası olan Kızılay AVM’de açtı. Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanı’nda bulunan Kızılay AVM’de açılan yeni Kahve Dünyası ile Ankara’daki mağaza sayısı 14’e ulaştı.

Yayınlandı

on

Kahve Dünyası, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı mağazalarla misafirleriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni mağazasını Ankara’nın en işlek noktalarından Kızılay AVM’de açan Kahve Dünyası, sıcacık bir kahve içmek, alışverişe keyifli bir mola vermek ve ev yapımı tadındaki benzersiz lezzetleri deneyimlemek isteyenleri ağırlıyor. Kızılay AVM mağazasıyla Ankara’daki mağaza sayısını 14’e ulaştıran Kahve Dünyası yeni mağazasında misafirlerini taze çekilmiş Türk kahvesinden el yapımı çikolatalara, taptaze hazırlanan sandviçlerden soğuk içeceklere kadar çeşit çeşit lezzetle buluşturuyor. Kahve tutkunları bol köpüklü Türk kahvesinin yanı sıra americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi farklı damak tatlarına hitap eden kahveleri de deneyebiliyor. Kahve Dünyası, Nisan ayında Ankara’da bir yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

Exit mobile version