Miele ile Topraktan Başlayan Sürdürülebilir Lezzetler | HORECA Trend
Takip edin!

Mutfak ve Mutfak Gereçleri

Miele ile Topraktan Başlayan Sürdürülebilir Lezzetler

Sürdürülebilirliği her alanda merkezine alan dünyaca ünlü premium ev ürünleri markası Miele, sürdürülebilir tarım ilkeleri ile mevsiminde doğal ürünler yetiştiren Komşuköy iş birliği ile hazırladığı YouTube serisinde, tarladan sofraya kadar uzanan tüm süreçlerde daha iyi bir dünya için ipuçlarını izleyiciler ile paylaşıyor. 

Yayınlandı

on

Alman Sürdürülebilirlik Ödülü’ne sahip, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi sürdürülebilirlik girişiminin bir üyesi ve “Çeşitlilik Sözleşmesi”nin imzacısı dünyaca ünlü Alman mutfak ürünleri ve premium ev ürünleri markası Miele, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratacak yeni bir projeyi daha evlere taşıyor. Miele, sürdürülebilir tarım ilkeleriyle mevsiminde doğal ürünler yetiştiren Komşuköy iş birliği ile hazırladığı YouTube serisinde, sürdürülebilirliğin topraktan başlayarak evlerimizde de devam ettiğini vurguluyor. Komşuköy mutfak şefi Banu Yeşilmen’in sunumuyla hazırlanan ve iki bölümden oluşan serinin konukları mutfağa yakınlıklarıyla bilinen Pınar Hotiç, Gamze Biran, Pelin Çutakyan ve Burak Kan oluyor. Şef Banu Yeşilmen, konukları ile yaptığı keyifli sohbette mevsiminde sebze ve meyve tüketiminin önemi, sıfır atık, doğru saklama teknikleri, geri dönüşüm ve enerji verimliliği konularında önemli ipuçlarını izleyiciler ile paylaşıyor.

Tarladan Sofraya Tarifler

Şef Banu Yeşilmen konukları; Pınar Hotiç, Gamze Biran, Pelin Çutakyan ve Burak Kan ile Komşuköy’de yaptıkları hasadın ardından Zorlu Center AVM Miele Experience Center’a geçerek hasat ettikleri ürünleri eşsiz lezzetlere dönüştürüyor. Sürdürülebilirlik konusunda hem tarlada hem de mutfakta farkındalık yaratacak önemli ipuçları paylaşan Şef Yeşilmen, serinin birinci bölümünde hasat ürünleriyle lezzetli sebze çorbası ve armut, biberiye, zencefil ile kış aylarına uygun nefis bir içecek hazırlıyor. Serinin ikinci bölümünde ise sebzeli tart ve limon otu ile lezzetlendirilen hem sıcak hem de soğuk olarak içilebilecek çay tarifi ile paylaşılıyor.

Miele ve Komşuköy iş birliği ile hazırlanan YouTube serisi, tarladan sofraya sürdürülebilirlik hakkında önemli ipuçları verirken, keyifli sohbetler ve lezzetli yemek tarifleri ile mutfakla ilgili herkese faydalı bir deneyim sunuyor. İki bölüm halinde yayınlanan seriyi Miele YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Miele Türkiye Hakkında

Miele dünyanın önde gelen premium ev eşyası üreticilerindendir. Ürünleri arasında pişirme, fırınlama ve buharda pişirme gereçleri, soğutma ürünleri, kahve makineleri, bulaşık makineleri, çamaşır ve zemin bakım ürünleri yer almaktadır. Bu yelpaze; ticari kullanım amaçlı bulaşık makinelerinin, endüstriyel çamaşır makinelerinin ve kurutucuların yanı sıra tıbbi uygulamalar ve laboratuvar uygulamalarında kullanılan yıkama-dezenfekte ve sterilizasyon cihazlarının (Miele Professional) eklenmesiyle genişler. 1899 yılında kurulan şirketin Almanya,   Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Romanya ve Polonya’da birer tane olmak üzere sekiz üretim tesisi bulunmaktadır. 11.200’ü Almanya’da olmak üzere tüm dünyada 22.300 çalışanı bulunan şirketin sahipleri şu anda dördüncü nesli temsil etmektedir. Şirket merkezi Almanyanın Westphalia bölgesindeki Gütersloh şehrindedir.

Kaynak: HORECA Trend ve Miele Türkiye

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HORECA Tedarik

Kütahya Porselen Anneler Günü’nde Kalpleri Fethedecek

Benzersiz tasarımlarıyla sofralara şık bir dokunuş katan Kütahya Porselen, her zevke hitap eden koleksiyonları ve özel kampanyalarıyla Anneler Günü’nde unutulmaz bir hediye arayanların favorisi olacak! 

Yayınlandı

on

Tarz sahibi koleksiyonları ve ödüllü tasarımlarıyla her yaşa ve her zevke hitap eden Kütahya Porselen, hediye konusundaki kararsızlıkları ortadan kaldırıyor. Kütahya Porselen, Anneler Günü’nde sevgisini en özel şekilde ifade etmek isteyenlere farklı tarzlara hitap eden geniş ürün yelpazesi ve çok cazip kampanyalar sunuyor.

Kalbinizin En Güzel Yerindeki Annenize Özel Hediye Seçenekleri Çok Cazip Fırsatlarla Kütahya Porselen’den

Zengin ürün yelpazesini Anneler Günü’ne özel kampanyalarla buluşturan Kütahya Porselen, 8-12 Mayıs tarihleri arasında tüm ürünlerde net %50 indirim sunacak.

 Annenize bir hediye de Kütahya Porselen’den…

Kütahya Porselen, annelerin kahve keyfine keyif katmak için 1-6 Mayıs tarihleri arasında “Yemek Takımları” kategorisindeki seçili yemek takımlarından alışveriş yapanlara “Annem” yazılı fincan takımı hediye edecek.

İşte Kütahya Porselen’in annelerin kalbini fethedecek en şık hediye alternatiflerinden bazıları…

Çiçeklerin tazeleyici etkisi:   Doğanın uyanışının ve yeniden canlanışının bir yansıması olarak tasarlanan Kütahya Porselen Tiny Miny Koleksiyonu, ilkbaharın tazeliğini sofralara taşıyor. Sofralarda baharın neşesini ve coşkusunu hissettiren Tiny Miny Koleksiyonu, çiçeklerin zarafetini yansıtan detaylarla annenizin sofrasının vazgeçilmezi olacak. 6’lı servis takımı, 6’lı pasta takımı, 6’lı çukur tabak takımı, 6’lı kase takımı, 2’li kayık tabak takımı ve salata kasesi olarak satışa sunulan Tiny Miny’den istediğiniz ürünleri seçerek kendi takımınızı oluşturabilirsiniz.

Doğanın renkleri sofralara taşınıyor: Kütahya Porselen’in Manolya pasta seti, sıcak ve samimi çiçek deseni ile adeta bir tabloyu andırıyor. Tatlı saatlerinize renk katacak set, doğanın büyüleyici güzelliğini yansıtırken zarif çizgilere sahip tasarımıyla da en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Yalınlığı seven annelere: Kütahya Porselen Arte Bianco Lavin 4 Parça 2 Kişilik Kahve Takımı, beyazın saf güzelliği ve el işçiliğinin inceliğini bir arada sunuyor. Hem günlük kullanıma hem de davetlere uygun Arte Bianco Lavin, günün her saatinde annenizin kahve keyfini taçlandıracak.

Özel anne lezzetlerine: Kütahya Porselen’in 12 kişilik yemek takımı Bone Kalipso, klasik çizgileri çağdaş bir tarz ile harmanlayan zarif tasarımıyla sunumlara şık bir dokunuş katıyor. Çizgileri ve detaylarıyla dikkat çeken Bone Kalipso, annelerin eşsiz sofralarına daha da göz alıcı bir görünüm kazandıracak.

Kaynak: HORECA Trend ve Kütahya Porselen

Devamını Oku

HORECA Tedarik

Mudo Concept İle Sofralara Bahar Geldi!

Yeni sezonun ferah ve renkli enerjisi, Mudo Concept sofra koleksiyonunda hayat buluyor! Baharın taptaze atmosferini yansıtan zarif tasarımlar ve canlı renklerle donatılmış ürünler, sofralarınıza canlılık ve şıklık katıyor.

Yayınlandı

on

Her detayın özenle düşünüldüğü, doğadan ilham alarak hazırlanan ve her zevke uygun geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Mudo Concept tabak koleksiyonu, sofranıza karakter ve estetik katarken, çeşitli formdaki bardak ve kadehleri ile de unutulmaz bir sofra deneyimi sunuyor. 

Çatal kaşık bıçak setleri, runner & masa örtüleri, american servisler gibi koleksiyonda yer alan diğer ürünler, masa düzeninizi tamamlamanın yanı sıra pratik ve şık çözümler sunuyor. Bu ürünler, estetik detaylarıyla ön plana çıkarak sofralarınıza özgünlük ve zarafet katıyor. 

Mudo Concept ile mutfak ve sofra dünyasında şıklığı ve kullanışlılığı bir arada yaşayın. Estetik detaylar, özel tasarımlar ve geniş ürün yelpazesi ile Mudo Concept, sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli anlar daha da özel hale geliyor. Şimdi, baharı sofralarınıza davet etme zamanı!

Kaynak: HORECA Trend ve Mudo Concept

Devamını Oku

HORECA Tedarik

İtalyan Kahvesi ve Türk Kahvesi, Arzum OKKA Rich Moka Pot ile Bir Araya Geldi 

Arzum OKKA’nın İtalyan kahvesi ile Türk kahvesini bir araya getiren yeni ürünü Arzum OKKA Rich Moka Pot kahve keyfinizi çeşitlendirmeye aday. Moka Pot ile sunduğu moka kahvesi, Rich karıştırıcılı cezve ile klasik ya da sütlü Türk kahvesi, süt köpürtme, süt ısıtma seçenekleri ile kullanıcısına sınırsız sayıda içecek hazırlama imkânı tanır.  

Yayınlandı

on

Türk kahvesini sevdiren marka Arzum OKKA’nın inovasyona verdiği önemle ürettiği Arzum OKKA Rich Moka Pot; moka pot ile karıştırıcılı Rich cezvesini bir araya getirerek 2 farklı ürünü tek bir cihazda ve aynı anda kahve severlere sunuyor. Rich cezvesi hem Türk kahvesi makinesi hem de sıcak ve soğuk süt köpürtücü olarak veya salep, sıcak çikolata gibi sıcak içecekler hazırlayabilir. 3 fincan kapasiteli moka pot ise geleneksel İtalyan kahvesi severler için idealdir.

Moka Pot ve Çok Fonksiyonlu Karıştırıcılı Rich Cezve Bir Arada

OKKA Rich Moka Pot ile Cappuccino’dan Iced Latte’ye, Cortado’dan Affogato’ya kadar birçok kahve seçeneğini kolaylıkla hazırlamak mümkün. Arzum OKKA Rich Moka Pot içecek hazırlama istasyonu, kişiselleştirilmiş sınırsız sayıda tarifi kullanıcısına kendi mutfağında hazırlama imkânı sunarken mutfaklara yenilik taşır. Denenecek farklı lezzetler için kullanıcısını cesaretlendirir. Moka pot ile Rich karıştırıcılı cezveyi aynı anda veya ayrı ayrı çalıştırılabilir. Moka kahvenizi demlerken eş zamanlı olarak süt köpüğünü de hazırlayarak, vakit kaybı yaşamadan bol köpüklü bir cappuccinonun tadını çıkarabilirsiniz. Rich karıştırıcılı cezvenizde lezzetli bir sıcak çikolata hazırlarken, moka potta moka kahvenizi demleyerek farklı zevklere farklı içecekler sunabilirsiniz.  Arzum OKKA Rich Moka Pot’a arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve Arzum

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.