Kahve Dünyası’ndan Yeni Lezzet: Föyetinli Fındık Kreması | HORECA Trend
Takip edin!

Cafe

Kahve Dünyası’ndan Yeni Lezzet: Föyetinli Fındık Kreması

‘Hepimizin ortak noktası’ Kahve Dünyası, ikonik lezzetlerinden biri olan El Yapımı Fındık Kreması’nın yeni çeşidi çıtır parçacıklı Föyetinli Fındık Kreması ile yepyeni bir deneyim sunacak.

Yayınlandı

on

Kahve Dünyası El Yapımı Fındık Kreması’nın akışkan ve sürülebilir formuna ek olarak yeni çıkardığı çıtır parçacıklı çeşidi, Föyetinli Fındık Kreması’nı mağazalarında ve kahvedunyasi.com’da satışa sunmaya başladı. Çok ince açılan tatlı krep parçalarının kurutulması ile elde edilen Fransızca dantel krep olarak da adlandırılan föyetin kırıntıları, ürüne daha kıvamlı bir doku ve lezzetine çıtırlık katarak yepyeni bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Koruyucu ve Katkı Maddesi Yok

Kahve Dünyası misafirlerini özgün ve yenilikçi lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Kısa sürede aranan lezzetlerden biri haline gelen hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermeyen özelliği ile çocuklarında severek tükettiği Kahve Dünyası Fındık Kreması’nın yeni çeşidi Föyetinli Fındık Kreması, içindeki çıtır krep parçaları ile sade versiyonun yumuşacık dokusunu bir arada deneyimleterek çifte lezzet yaşatıyor.

Giresun Fındığının Lezzetine ‘Çıtır’ Dokunuşlar

Föyetinli Fındık Kreması, yüzde 50 oranında içerdiği çifte kavrulmuş Giresun fındığı ile lezzetine lezzet katıyor. Yağlı ve lezzetli yapısıyla bilinen ve Türkiye’den dünyaya sunulan bu kaliteli fındık, çıtır föyetin parçacıkları ile yepyeni bir deneyime dönüşüyor.  Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen doğal içeriği ile günün her saatine yeni bir tat ve enerji katan Kahve Dünyası Föyetinli Fındık Kreması, kendini şımartmak isteyenlerin de favorisi olmaya aday.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 14 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kahve Dünyası Online Mağaza Hakkında 

Kahve Dünyası 2012 yılından bu yana www.kahvedunyasi.com online mağazası ile herkesin severek tükettiği ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cafe

Milkshake ve Marshmallow’un Rüya Gibi Buluşması; “Shake Shake Dream”

75 yılı aşkın kahve uzmanlığıyla farklı damak tatlarına uygun lezzetler sunan Tchibo, süt ve çileğin mükemmel uyumunu damaklara taşıyan Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile ilkbahara enfes bir başlangıç yapıyor.

Yayınlandı

on

Tchibo, mevsime özel tatlara göre dönemsel yenilediği menüsünün Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile milkshake lezzetine bambaşka bir heyecan katıyor. Yoğun çilek tadının yanında; üzerindeki kalpli süslemeleri ile sizleri renkli bir dünyaya götürecek enfes milkshake, özlenen bahar esintilerini hissetmenizi sağlayacak.

Lezzetli kremasının üstündeki marshmallowları ile Shake Shake Dream, Nisan ayı itibarıyla Tchibo mağazalarında rüya gibi bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenleri bekliyor.

Tchibo Hakkında: 

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

Kaynak: HORECA Trend ve Tchibo

Devamını Oku

Cafe

Kızılay’ın Yeni Buluşma Noktası: Kahve Dünyası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yeni mağazasını Ankaralıların buluşma noktası olan Kızılay AVM’de açtı. Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanı’nda bulunan Kızılay AVM’de açılan yeni Kahve Dünyası ile Ankara’daki mağaza sayısı 14’e ulaştı.

Yayınlandı

on

Kahve Dünyası, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı mağazalarla misafirleriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni mağazasını Ankara’nın en işlek noktalarından Kızılay AVM’de açan Kahve Dünyası, sıcacık bir kahve içmek, alışverişe keyifli bir mola vermek ve ev yapımı tadındaki benzersiz lezzetleri deneyimlemek isteyenleri ağırlıyor. Kızılay AVM mağazasıyla Ankara’daki mağaza sayısını 14’e ulaştıran Kahve Dünyası yeni mağazasında misafirlerini taze çekilmiş Türk kahvesinden el yapımı çikolatalara, taptaze hazırlanan sandviçlerden soğuk içeceklere kadar çeşit çeşit lezzetle buluşturuyor. Kahve tutkunları bol köpüklü Türk kahvesinin yanı sıra americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi farklı damak tatlarına hitap eden kahveleri de deneyebiliyor. Kahve Dünyası, Nisan ayında Ankara’da bir yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Devamını Oku

Cafe

Ramazan Ayında Deniz Manzaralı Bir İftar Keyfi

İstanbul’da boğaza nazır manzarası ile göz dolduran Cafe Crown Çubuklu, Ramazan ayında keyifli bir iftar yapmak isteyenlere deniz kokusu ile harmanlanan bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ramazan geleneklerini menülerine taşıyan Cafe Crown Çubuklu, hem büyük grup yemekleri hem de aile yemekleri için zengin alternatifler sunuyor.

Yayınlandı

on

Boğazın tarih kokan semti Beykoz Çubuklu’da yer alan Cafe Crown, deniz manzarası eşliğinde Ramazan’ın ruhunu yansıtan iftar menüsü ile misafirlerini birbirinden leziz yemeklerle buluşturuyor. Ramazan ayına özel beş farklı set menü içeriği bulunan Cafe Crown Çubuklu, her damak tadına uygun seçenekler sunuyor.  Zengin iftariyeliklerle başlayan menüler; günün çorbası, salata, ara sıcak, ana yemek ve tatlılarından oluşuyor. Ayrıca, menüye Ramazan geleneği pideler ve şerbetler de eşlik ediyor. 

Deniz Manzaralı Bir Ziyafet Sunuyor

Birbirinden farklı seçenekleriyle deniz manzaralı bir ziyafet sunan Cafe Crown Çubuklu, adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Beş farklı menü seçeneği ile her bütçeye ve damak tadına hitap eden Cafe Crown Çubuklu’nun menülerindeki iftariye tabağında; hurma, ezine peyniri, taze kaşar, söğüş tabağı, tahin&pekmez, çilek veya vişne reçeli, zeytin tabağı, pastırma ve bal&kaymak bulunuyor. Çorba etabında ise o güne özel olarak hazırlanmış olan besleyici içeriği sahip günün çorbası servis ediliyor. Mevsim salatası ile devam eden menülerde, ara sıcak olarak ise su böreği ve içli köfte bulunuyor. 

Beş Farklı Menü Seçeneği ile Her Damak Zevkine Hitap Ediyor

Menünün baş kahramanı olan ana yemek ise beş menüde de farklılık gösteriyor. Tercihi kebaptan yana olanlar için zengin içeriği ile dikkat çeken karışık ızgara servis edilirken, tavuk ve pilav severler için ise ızgara tavuk öne çıkıyor. Köfte ve kırmızı et severleri de unutmayan Cafe Crown Çubuklu, ızgara köfte veya kuzu tandır yanında servis ettiği pilav ve patates kızartması ile misafirlerinden tam not alıyor. Ayrıca, kuzu tandır, ızgara köfte, piliç ızgara ve bonfile seçeneklerinden oluşan bir menüsü de bulunan Cafe Crown Çubuklu, bu eşsiz tatları tercihe göre meşrubat ya da demirhindi şerbetleri servis ediyor. İftar menüsünün finalinde de, Ramazan ayının olmazsa olmaz tatlılarından güllaç ve sütlü tatlılar bulunuyor. 

Kaynak: HORECA Trend ve Cafe Crown Çubuklu

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.