Konforlu ve Şık Servislerin Anahtarı: Bambum Reeds Tepsi | HORECA Trend
Takip edin!

HORECA Tedarik

Konforlu ve Şık Servislerin Anahtarı: Bambum Reeds Tepsi

Göz alıcı bir sunum ve konforlu servis için özel olarak tasarlananBambum Reeds Tepsi, çay ve kahve ikramlarını kusursuz hale getiriyor. Hazeran görünümlü şık detayları ve fonksiyonelliği ile servis ihtiyaçları için ideal bir yardımcı olan Bambum Reeds Tepsi, 2 farklı boyutuyla her ihtiyaca yanıt veriyor.

Yayınlandı

on

Doğal ve sağlıklı bir yapıya sahip bambu mutfak gereçleri ile öne çıkanBambum yeni ürünü olan Reeds Tepsi’yi satışa sundu.

Zarif bambu dokusu, doğal ve sıcak bir atmosfer oluştururken dayanıklılığı ile uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Çaydanlıklardan başlayarak atıştırmalıklara kadar geniş bir yelpazede servis imkânı sunanBambum Reeds, her anı özel kılıyor. Sunumlara zarafet kazandırırken aynı zamanda modern bir dokunuş sunan Bambum Reeds Tepsi, pratik tutma kulpları ile tepsiyi rahatça taşımanıza olanak tanıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Bambum

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gıda Üreticileri

Palsgaard’dan Kakao Krizine İnovatif Çözüm

Palsgaard, tüm dünyada giderek büyüyen kakao krizine çözüm sunuyor. Çikolata üreticileri için önemli bir rol oynayan AMP ürünü ile yüzde 2 ila 4 arasında kakao yağı tasarrufu sağlayan ürün, ekstra bir yatırım maliyeti gerektirmiyor.

Yayınlandı

on

Palsgaard META Bölgesi Başkanı Tolga Tanrıöver, 2023 Aralık ayında kurdukları META bölgesi ile AMP gibi birçok fonksiyonel ürünü, daha fazla çikolata üreticisine ulaştırmayı hedeflediklerini söylüyor.

Danimarka merkezli global bir gıda bileşenleri firması olan Palsgaard, yaptığı yatırımlar ve 2027 yılı büyüme stratejileri doğrultusunda Orta Doğu, Türkiye ve Afrika’yı kapsayan META bölgesini kurdu. META bölgesi sayesinde Palsgaard’ın çok amaçlı ve işlevsel özelliklere sahip fonksiyonel ürünlerinin çok daha fazla üreticiye ulaştırılması planlanıyor.

“Kakao Fiyatları 46 Yılın En Yüksek Seviyesine Ulaştı”

26 yıllık gıda ham madde sektör tecrübesinin ardından 2023 Aralık ayı itibarıyla META bölgesinin başkanlığını üstlenen Tolga Tanrıöver yeni stratejilerinden bahsederek kakao krizine dair açıklamalarda bulundu; “Biliyorsunuz ki dünya, kakao tedariği konusunda her geçen gün büyüyen bir krizin içine doğru çekiliyor. İklim krizi ve kakao ağaçlarının ölmesi nedeniyle kakao fiyatları 46 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu soruna META bölgesi ile inovatif bir çözüm sunuyoruz. Gelişmekte olan pazarlardaki etkinliğimiz de göz önüne alındığında, portföyümüzde yer alan, sektöre katma değer sağlayan ve ‘fonksiyonel ürünler’ olarak adlandırdığımız çözümlerimizi bölge stratejimiz doğrultusunda çok daha fazla üreticiye ulaştırmayı amaçlıyoruz.”

“AMP Kakao Krizine Çözüm Sunuyor”

Türkiye çikolata pazarında lider konumda olduklarının altını çizen Tolga Tanrıöver, kakao krizine çözüm sunan çikolata emülgatörü AMP adlı üründen ve ürünün özelliklerinden bahsetti: “AMP, Türkiye çikolata pazarında kendini çoktan kanıtlamış olan ve ‘fonksiyonel ürün’ kategorimizde yer alan bir ürünümüz. Palsgaard’ın yıllar içerisinde deneyimli uzmanları ve teknolojisi ile geliştirdiği yüksek fonksiyonaliteye sahip AMP, nötr tat ve koku özellikleri ile üreticilere birçok avantaj sağlıyor.’’

“Ekstra Yatırım Maliyeti Gerektirmiyor”

Kakao yağının, çikolatanın en pahalı ham maddesi olduğunu belirten Tolga Tanrıöver; “Yıllardır markette büyük rol alan AMP’nin, bugün dünyada yaşanan kakao krizinde çikolata üreticileri için çok daha anlamlı bir hale geldiğini söyleyebiliyoruz. Ekstra bir yatırım maliyeti gerektirmeden, minimum reçete değişikliği ile yüzde 2 ila 4 arasında kakao yağı tasarrufu

yapmak mümkün oluyor. Danimarka, Türkiye, Meksika ve Hindistan’da 4 çikolata uygulama merkezimiz ve teknik uzmanlarımız ile AMP gibi birçok inovatif ürünümüzü iş ortaklarımıza en doğru şekilde sunarak hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: HORECA Trend ve Palsgaard

Devamını Oku

HORECA Tedarik

Nespresso’dan İki Yeni Lezzet: Cádiz Espresso ve Lisbon Bica

Nespresso, dünyanın farklı bölgelerinin yerel kahve kültürleri ve içim ritüellerinden ilhamla hazırladığı World Explorations serisinin yeni üyeleri Cádiz Espresso ve Lisbon Bica ile kahveseverleri Akdeniz sahillerine yolculuğa çıkarıyor. 

Yayınlandı

on

Nespresso, dünya çapında kahve lezzetlerini ev konforuyla buluşturan World Explorations ailesine Portekiz ve İspanya’nın yerel tatlarıyla iki yeni kapsül ekliyor. Son olarak 2022 yılında, İstanbul’un binlerce yıllık tarihinden ve kozmopolit yapısından ilham alan İstanbul Espresso’nun katıldığı seri, bu kez sınırlı sayıda üretilen Cádiz Espresso ve Lisbon Bica ile yeni lokasyonları keşfetme yolculuğunda kahve tutkunlarına eşlik ediyor.

İspanyol liman kenti olan Cádiz’in yemek ve kahve kültürüne verdiği öneme atıfta bulunan Cádiz Espresso, şehrin kendine has yaşam tarzını ve ritüellerini yansıtıyor. İspanya’nın geleneksel, kahve çekirdeklerine şeker eklenerek uygulanan Torrefacto kavurma yönteminden esinlenerek hazırlanan kapsül, yoğun kıvamlı ve karamelize bir lezzet sunuyor. Arabica ve Robusta çekirdekleriyle bir araya gelen maltlı tahıl, bisküvi ve karamel notalarına eklenen kakao dokunuşu, günün her saatinde kahve deneyimini keyifli bir hale dönüştürüyor. Espresso olarak tüketilmesi önerilen Cádiz Espresso kahvesini sütlü kahveseverler için Cortado olarak hazırlanması tavsiye ediliyor.

El Salvador’dan gelen Arabica çekirdeklerini, Nikaragua Robusta çekirdekleriyle harmanlayan Lisbon Bica, Portekiz’in başkenti Lizbon şehrinin kahve kültürünü simgeliyor. Lizbon’da Espresso için kullanılan “bica” kelimesinin, kahvenin acılığını gidermek için kullanılan “Beba Ista Com Açúcar” (Bunu şekerle iç) ifadesinin kısaltması olduğuna inanılıyor. Kavrulmuş tahıl ve badem notalarıyla yoğun bir Ristretto kahve deneyimi sunan Lisbon Bica’nın, sütlü kahve tercih edenler için Cappuccino olarak içilmesi öneriliyor.

World Explorations ailesinin diğer üyeleri İstanbul EspressoParis EspressoRio De Janeiro EspressoVienna LungoTokyo LungoCape Town LungoShanghai LungoBuenos Aires Lungo ve Stockholm Lungo, eşsiz harmanları ve lezzetleriyle dünyanın dört bir yanından kahve kültürlerini evinize taşıyor.

Dünyanın farklı şehirlerinin kahve kültürlerinden ve içim ritüellerinden ilhamla hazırlanan World Explorations serisini deneyimlemek için Nespresso Boutique’lerine, https://www.nespresso.com/tr/tr adresine ve Nespresso mobil uygulamasına davetlisiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve Nespresso

Devamını Oku

Toptan Market

Bizim Toptan 2023 Yılında Mağaza Sayısını Artırarak Büyümesini Sürdürdü

Stratejik yatırımlarıyla büyümesini sürdüren Bizim Toptan’ın 2023 yılı konsolide cirosu 32,2 milyar TL’ye ulaştı.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin en büyük ve yaygın toptan marketi Bizim Toptan, 2023 yılında yeni mağaza açılışları, genişleyen SEÇ Market ağı, g2m şirketinin devralınması ve güçlü teknolojik altyapısı ile 2,4 milyonun üzerinde tekil müşteriye hizmet vererek büyümesini sürdürdü. Bizim Toptan’ın 2023 yılı konsolide cirosu 32,2 milyar TL, net karı ise 74,8 milyon TL olarak gerçekleşti.

Bizim Toptan, yıl boyunca 5 yeni mağaza açılışıyla yurt genelinde toplam 182 mağazaya ulaştı. Geleneksel esnafı modern markete dönüştürerek esnafı destekleyen bayilik iş modeline sahip SEÇ Market mağazalarının sayısı ise toplam 2 bin 747’ye yükseldi. Bizim Toptan; SEÇ Market ile perakende kanalında büyürken, Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki gücünü de Yıldız Holding şirketlerinden g2m’yi devralarak genişletti. g2m’nin 40 yılı geçen sektör tecrübesi, güçlü özel markalı ürün portföyü, geniş satış ve distribütörlük ağı ile beraber Bizim Toptan, EDT sektöründe açık ara lider konumuna ulaştı.

Hüseyin Balcı: “Hem EDT hem de perakendede daha çok müşteriye ulaşmak için ağımızı genişletmeyi sürdüreceğiz”

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, 2023 yılının yatırım odaklı büyüdükleri bir yıl olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl çeşitli zorlukların pazarı etkilediği bir yıl oldu. Bu değişkenliğe rağmen büyümemizi ve mağaza ağımızı genişletmeyi sürdürdük. Gerek mağaza sayısı gerekse de satış ve SEÇ Market’te büyüme hedeflerimizi gerçekleştirirken, 2,4 milyonun üzerinde aktif müşteriye hizmet verdik.  Yıl içinde g2m şirketini devralarak EDT stratejimiz için çok önemli bir gelişmeyi tamamladık.  Müşterilerimize daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla dijital altyapımızda sürekli geliştirmeler yapıyoruz. Yıl boyunca çeşitli indirim ve kampanyalarla ülke ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine önemli katkılar sağladık. Hem EDT hem de perakendede daha çok müşteriye ulaşmak için yatırımlarımızı sürdürerek kaliteli ürün ve hizmetlerimizi en uygun fiyatlarla ülkemizin dört bir köşesine ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: HORECA Trend ve Bizim Toptan

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.