Kahve Dünyası ile Yeni Yıla Tatlı Bir “Merhaba” Deyin | HORECA Trend
Takip edin!

Cafe

Kahve Dünyası ile Yeni Yıla Tatlı Bir “Merhaba” Deyin

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yılbaşına ışıl ışıl girmeye hazırlanıyor. Yılbaşına özel pasta, cheesecake, kurabiyeli dondurma ve yılbaşı kurabiyeli dondurma ile hazırlanan Yılbaşı milkshake gibi tadı damağınızda kalacak lezzetler, yeni yıl ruhuna bürünen Kahve Dünyası noktalarında Aralık sonuna kadar sizi bekliyor.

Yayınlandı

on

Yeni yıl sevincini ve enerjisini yansıtan Kahve Dünyası yılbaşı hediye kutuları ise içerdiği lezzet dolu ürünlerle hem tatlı hem de unutulmayacak sürprizler için eşsiz bir alternatif oluyor. Kahve Dünyası, birbirinden özel lezzetleri ve çeşit çeşit hediye kutularıyla yeni yılda da “Hepimizin Ortak Noktası” oluyor.

Yılın özel zamanlarını özenle hazırlanan, özgün lezzetleriyle taçlandırarak unutulmaz anılara dönüştüren Kahve Dünyası, yılbaşına özel hazırladığı pasta, cheesecake, yılbaşı kurabiyeli dondurma ve yılbaşı milkshake ile damaklarda iz bırakıyor. Aralık sonuna kadar Kahve Dünyası buluşma noktalarında yerini alan yılbaşı özel lezzetleri, 2023’e enfes bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Mascarpone peynirinin hafifliğiyle hurma püresinin harmanlandığı, ceviz, şekersiz bitter çikolata ve espresso’nun dengeleyici aromasıyla zenginleşen Kahve Dünyası Yılbaşı Pastası, yılın unutulmazlarından olmaya aday. Yılbaşı Cheesecake’i ise karamel sos, esmer şeker, ceviz ve fındıkla tat buluyor. Üzüm pekmezi ve saleple hazırlanan Yılbaşı Kurabiyeli Dondurma ve Kurabiyeli Dondurma ile yorumlanan özel milkshake ise Kahve Dünyası misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Kahve Dünyası’nın yılbaşına özel olarak tasarladığı, farklı lezzetlerle zenginleştirilmiş hediye kutuları 2023 yılına sevdikleriyle birlikte tatlı bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor. Yılbaşı heyecanını tatlı bir mutluluğa dönüştüren hediye kutularında, trüf çikolatadan sıcak çikolataya, Türk Kahvesinden el yapımı özel çikolatalara, en sevilen Kahve Dünyası lezzetleri bir araya geliyor. Göz dolduran Büyük Yılbaşı Kutusunda; Roche, Trüf Çikolata, Çikolata Kaplı Çubuk Portakal, El Yapımı Fındık Kreması, Lavi Silindir Kutu, Madlen Çikolata, Orijin Tablet Çikolata gibi Kahve Dünyası çikolata çeşitlerinin yanında Salep, Sıcak Çikolata, Orta Kavrulmuş ve Çikolatalı olmak üzere iki Kahve Dünyası Türk Kahvesi çeşidi de bulunuyor. Küçük Yılbaşı Kutusu ise Spesiyal Çikolata, Lavi Küp Kutu, El Yapımı Fındık Kreması, Yaban Mersinli Frutibon, Bonte, Orijin Tablet Çikolata, Sütlü ve Bitter Gofrik ile büyükten küçüğe herkesin sevdiği Popçik, Orta Kavrulmuş ve Çikolatalı Kahve Dünyası Türk Kahvesi içeriyor.

Özel yılbaşı tasarımı ile Trüf veya Spesiyal Çikolatalar 16’lı ve 25’li iki kutu seçeneğiyle; Madlen çikolatalar ise büyük, orta ve küçük boy seçenekleriyle satışa sunuluyor. Sevdiklerine rengarenk ve farklı çeşitlerde Lavi çikolatalar ile sürpriz yapmak isteyenler ise Yılbaşı Özel tasarımıyla çanta, çam kutu, silindir kutu ve küp kutu gibi farklı ambalaj seçenekleri arasından seçim yapabiliyor.

Kahve Dünyası’nın birbirinden özgün yeni yıl lezzetleri, 31 Aralık’a kadar tüm Kahve Dünyası buluşma noktalarında, özenle hazırlanıp paketlenen yılbaşı hediye kutuları, Kahve Dünyası mağazalarının yanı sıra www.kahvedunyasi.com’da da satışa sunuluyor. Online mağazadan Türkiye’nin her yerine gönderilen hediyelik kutu siparişleri, İstanbul içinde aynı gün adrese, diğer şehirlerde ise aynı gün kargoya teslim ediliyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cafe

Milkshake ve Marshmallow’un Rüya Gibi Buluşması; “Shake Shake Dream”

75 yılı aşkın kahve uzmanlığıyla farklı damak tatlarına uygun lezzetler sunan Tchibo, süt ve çileğin mükemmel uyumunu damaklara taşıyan Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile ilkbahara enfes bir başlangıç yapıyor.

Yayınlandı

on

Tchibo, mevsime özel tatlara göre dönemsel yenilediği menüsünün Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile milkshake lezzetine bambaşka bir heyecan katıyor. Yoğun çilek tadının yanında; üzerindeki kalpli süslemeleri ile sizleri renkli bir dünyaya götürecek enfes milkshake, özlenen bahar esintilerini hissetmenizi sağlayacak.

Lezzetli kremasının üstündeki marshmallowları ile Shake Shake Dream, Nisan ayı itibarıyla Tchibo mağazalarında rüya gibi bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenleri bekliyor.

Tchibo Hakkında: 

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

Kaynak: HORECA Trend ve Tchibo

Devamını Oku

Cafe

Kızılay’ın Yeni Buluşma Noktası: Kahve Dünyası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yeni mağazasını Ankaralıların buluşma noktası olan Kızılay AVM’de açtı. Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanı’nda bulunan Kızılay AVM’de açılan yeni Kahve Dünyası ile Ankara’daki mağaza sayısı 14’e ulaştı.

Yayınlandı

on

Kahve Dünyası, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı mağazalarla misafirleriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni mağazasını Ankara’nın en işlek noktalarından Kızılay AVM’de açan Kahve Dünyası, sıcacık bir kahve içmek, alışverişe keyifli bir mola vermek ve ev yapımı tadındaki benzersiz lezzetleri deneyimlemek isteyenleri ağırlıyor. Kızılay AVM mağazasıyla Ankara’daki mağaza sayısını 14’e ulaştıran Kahve Dünyası yeni mağazasında misafirlerini taze çekilmiş Türk kahvesinden el yapımı çikolatalara, taptaze hazırlanan sandviçlerden soğuk içeceklere kadar çeşit çeşit lezzetle buluşturuyor. Kahve tutkunları bol köpüklü Türk kahvesinin yanı sıra americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi farklı damak tatlarına hitap eden kahveleri de deneyebiliyor. Kahve Dünyası, Nisan ayında Ankara’da bir yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Devamını Oku

Cafe

Ramazan Ayında Deniz Manzaralı Bir İftar Keyfi

İstanbul’da boğaza nazır manzarası ile göz dolduran Cafe Crown Çubuklu, Ramazan ayında keyifli bir iftar yapmak isteyenlere deniz kokusu ile harmanlanan bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ramazan geleneklerini menülerine taşıyan Cafe Crown Çubuklu, hem büyük grup yemekleri hem de aile yemekleri için zengin alternatifler sunuyor.

Yayınlandı

on

Boğazın tarih kokan semti Beykoz Çubuklu’da yer alan Cafe Crown, deniz manzarası eşliğinde Ramazan’ın ruhunu yansıtan iftar menüsü ile misafirlerini birbirinden leziz yemeklerle buluşturuyor. Ramazan ayına özel beş farklı set menü içeriği bulunan Cafe Crown Çubuklu, her damak tadına uygun seçenekler sunuyor.  Zengin iftariyeliklerle başlayan menüler; günün çorbası, salata, ara sıcak, ana yemek ve tatlılarından oluşuyor. Ayrıca, menüye Ramazan geleneği pideler ve şerbetler de eşlik ediyor. 

Deniz Manzaralı Bir Ziyafet Sunuyor

Birbirinden farklı seçenekleriyle deniz manzaralı bir ziyafet sunan Cafe Crown Çubuklu, adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Beş farklı menü seçeneği ile her bütçeye ve damak tadına hitap eden Cafe Crown Çubuklu’nun menülerindeki iftariye tabağında; hurma, ezine peyniri, taze kaşar, söğüş tabağı, tahin&pekmez, çilek veya vişne reçeli, zeytin tabağı, pastırma ve bal&kaymak bulunuyor. Çorba etabında ise o güne özel olarak hazırlanmış olan besleyici içeriği sahip günün çorbası servis ediliyor. Mevsim salatası ile devam eden menülerde, ara sıcak olarak ise su böreği ve içli köfte bulunuyor. 

Beş Farklı Menü Seçeneği ile Her Damak Zevkine Hitap Ediyor

Menünün baş kahramanı olan ana yemek ise beş menüde de farklılık gösteriyor. Tercihi kebaptan yana olanlar için zengin içeriği ile dikkat çeken karışık ızgara servis edilirken, tavuk ve pilav severler için ise ızgara tavuk öne çıkıyor. Köfte ve kırmızı et severleri de unutmayan Cafe Crown Çubuklu, ızgara köfte veya kuzu tandır yanında servis ettiği pilav ve patates kızartması ile misafirlerinden tam not alıyor. Ayrıca, kuzu tandır, ızgara köfte, piliç ızgara ve bonfile seçeneklerinden oluşan bir menüsü de bulunan Cafe Crown Çubuklu, bu eşsiz tatları tercihe göre meşrubat ya da demirhindi şerbetleri servis ediyor. İftar menüsünün finalinde de, Ramazan ayının olmazsa olmaz tatlılarından güllaç ve sütlü tatlılar bulunuyor. 

Kaynak: HORECA Trend ve Cafe Crown Çubuklu

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.