Bizim Toptan’dan 15 Günde 5 Yeni Mağaza | HORECA TREND
Takip edin!

Gıda Üreticileri

Bizim Toptan’dan 15 Günde 5 Yeni Mağaza

Türkiye’nin lider organize toptan marketi Bizim Toptan, 15 günde açtığı 5 yeni mağazayla ülke genelinde 176 satış noktasına ulaştı.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin lider organize toptan marketi Bizim Toptan, 15 günde açtığı 5 yeni mağazayla ülke genelinde 176 satış noktasına ulaştı. Bizim Toptan Muş, Bartın, Batman, Diyarbakır ve Konya Seydişehir’de hizmete aldığı yeni mağazalarla müşterilerine kaliteli ve konforlu alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

Bakkal ve marketlerden oluşan geleneksel kanaldaki müşterilerinin yanı sıra bireysel müşterilere ve ‘Ev dışı tüketim (EDT)’ müşterilerine de hizmet veren, Türkiye’nin lider organize toptan marketi Bizim Toptan, 15 günde açtığı 5 yeni mağazayla ülke çapındaki yatırımlarını sürdürüyor. Her koşulda ‘müşterisinin yanında olmayı’ ilke edinen Bizim Toptan, açılışını yaptığı Muş, Bartın, Batman, Diyarbakır ve Konya Seydişehir mağazalarıyla ülke genelinde toplam 176 satış noktasına ulaştı. Bizim Toptan, dijital kanallardan verilen siparişlerin istenilen gün ve saatte mağazadan teslim alınmasını sağlayan ‘Tıkla Gel Al’ dijital sipariş hizmetini yeni mağazalarında da kullanıma sundu.

Çoklu kanal stratejisi, güçlü dijital altyapısı ve ürün tedarikini sağladığı esnaf dostu iş modeli Seç Market ile toptan marketçilik alanında pazarı şekillendirdiklerini belirten Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı şunları söyledi: “Tüm hizmetlerimizi yapay zekâ destekli dijital altyapımız ve her kanaldan sürekli olarak topladığımız geri bildirimlerden elde ettiğimiz iç görülerle geliştiriyoruz. Hizmetlerimizi Türkiye genelinde yaygınlaştırmak için mağaza yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir yandan da Ev Dışı Tüketim müşterilerimize doğrudan ulaşarak ayrıcalıklı hizmet sunan PROSAF satış ekibimiz, yoğun rekabetin yaşandığı bir pazarda müşterilerimize özel avantajlarla servis vererek, ürün tedarikini ve dağıtımını gerçekleştiriyor. Müşterilerimiz farklı ihtiyaçları için birden fazla firmayla çalışmak yerine, tüm ihtiyaçlarını tek bir tedarikçiden karşılama fırsatına kavuşuyor. Güvenilir ve yüksek kalitede ürünlerimiz, geniş ürün ve hizmet yelpazemiz, uygun fiyatlarımızla müşterilerimizin ve ticaretin yanında olmaya, ülkemiz ekonomisine destek vermeye devam edeceğiz.”

Kaynak: HORECA Trend ve Bizim Toptan

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gıda Üreticileri

Geleceğin Gıdası The Good Wild Ödüllere Doymuyor!

İlhamını geleneksel inovasyon yöntemleri olan filizlendirme ve fermantasyon ile Anadolu’nun zengin kültüründen alan The Good Wild, uluslararası arenada iki önemli ödül daha kazanarak geleceğin gıdası olma yolunda hızla ilerliyor.

Yayınlandı

on

Gıda alanında yıllardır süren bir tutku ve azimle çalışan Dilara Koçak‘ın kurucu ortaklığını üstlendiği The Good Wild, yalnızca Türkiye’de değil, dünya genelinde bitki bazlı protein ve filizlendirilmiş fermente baklagiller ile “upgraded food” kategorisine öncülük ediyor. Marka ilk yılını geride bırakırken toplamda 8 uluslararası ödül kazanmanın gururunu yaşıyor.

Gıdanın geleceği için beslenme kültüründe köklü bir değişim yaratma misyonuyla yola çıkan The Good Wild, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor ve bu başarıyla ülkemizi global bir örnek haline getiriyor. Anadolu’nun kültürel zenginliklerinden ilham alarak kurulan marka, ilk olarak Londra’da düzenlenen Uluslararası Tipografi Ödülleri 2024 (ISTD)’te, Eda Gündüz tarafından tasarlanan kreatif çalışmaları “Mükemmellik Sertifikası”na layık görüldü. The Good Wild ikinci yılına girerken ise, İngiltere’deki saray sofrasında ödül alarak başarısını pekiştirmeye devam etti. Marka, Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen “3. Gıda İnovasyon Zirvesi”de ise “Filizlendirilmiş Çıtır Atıştırmalıkları” ile “2024’ün En Yenilikçi Diyet Ürünü” ödülünü aldı.

The Good Wild temmuz ayında, Almanya, İsviçre ve Türkiye’nin ilk etki yatırım fonu olan Founder One liderliğinde ilk tur yatırımını tamamladı. Şimdi, global oyuncu olma ve ihracata hazırlanma yolunda ilerleyen marka TÜBİTAK’ın EU destekli Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TUGİP) rol modeli olarak AR-GE çalışmalarına da devam ediyor.

Dünyada açlığa çare aramak için çıktığı yolda başarısını bu ödüller ile taçlandıran The Good Wild Kurucu Ortağı Dilara Koçak: “Cumhuriyetimizin 101. yaşını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde yerli bir marka olan The Good Wild’ın başarı haberlerini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu ülkenin okullarında eğitim almış ve kültüründen çok şey öğrenmiş bir beslenme uzmanı olarak, hayalini kurduğum markayı gerçeğe dönüştürmek ve kısa sürede dünya ile buluşturmak, benim için büyük bir gurur kaynağı. Bir kadın olarak cumhuriyetimize ne çok şey borçlu olduğumu biliyorum ve borcumu çalışarak, üreterek ve paylaşarak ödemeye devam edeceğim’’ dedi.

Sadece üretmekle kalmayan, aynı zamanda global bir vizyonla pazarlama çalışmalarına da devam eden Dilara Koçak, The Good Wild’ı yakın gelecekte, başta Avrupa olmak üzere en önemli gurme marketlerin raflarına da taşımaya hazırlanıyor.

Kaynak: HORECA TREND ve The Good Wild

Reklam

Devamını Oku

Gıda Üreticileri

“Küresel İklim Değişikliği Buğday Hasadını da Etkileyebilir”

Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, bu yılın buğday hasadının geçtiğimiz yıl rakamlarına yaklaştığını belirterek, “Yıl sonunda 4 milyon tonu makarnalık olmak üzere 21 milyon tonluk bir kapasite elde edilmiş olacak. Eksun Gıda olarak da yılın ilk 9 ayında 327 bin tonluk bir kapasiteye ulaşarak hem ülkemizin un ihtiyacının tedariki hem de ulusal ihracat ağımıza katkı sağlamaya devam ediyoruz. Yıl sonunda 434 bin tonluk kapasiteye erişmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin hasat sürelerinden verimliliğe kadar birçok unsuru etkileyeceğinin altını çizen Demir, çiftçiye yönelik genişletilmiş kamu desteğinin kritik önem taşıdığını da dile getirdi. 

Yayınlandı

on

Ülkemizin önde gelen un üreticilerinden olan Eksun Gıda’nın Genel Müdürü Ahmet Demir, 2024 yılının buğday hasadına dair değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin her bölgesinde verimli bir hasat sezonunun tamamlandığını dile getiren Demir, “Ülkemizde 2023 yılında 22 milyon tonluk buğday rekoltesi elde edilmişti. Bu yıl geçtiğimiz yıla göre daha erken başlayan buğday hasadı, Türkiye’nin dört bir yanında en az 4 ay devam etti. Çiftçilerimiz, hasadın ardından Toprak Mahsulleri Ofisi’ne veya lisanslı depolara ürünlerini teslim etmeye devam ediyor. Hasat döneminin ardından 4,5 milyon tonu makarnalık olmak üzere yine 20 milyon tonun üzerinde bir kapasite elde edilmiş olacaktır.” dedi. 

“İklim Değişikliği Üretimi Olumsuz Etkileyebilir”

Türkiye’nin buğday üretiminde dünyaya olan katkısı yanında, buğdayda kendine yetebilen bir ülke olduğunu belirten Demir, iklim değişikliğinin getireceği sonuçları her zaman göz önüne almanın gerekliliğini vurguladı. “Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), gıda ürünlerinin uluslararası fiyatlardaki aylık değişimin izlendiğini, Tahıl Fiyat Endeksi’nde Ağustos ayında yüzde 0,5 azalış olduğunu kaydetmişti. Özellikle Türkiye ve ABD gibi ana ihracatçı ülkelerin iyi hasat beklentilerinin etkilediği bu endeks önemli bir gösterge olsa da uzun vadede iklim değişikliklerinin etkisini mutlaka göz önünde bulundurmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Demir, iklim değişikliği başta gıdaya erişim ve küresel gıda fiyatları olmak üzere birçok parametreyi değiştiriyor. Tarım alanlarındaki zararlı yoğunluğundaki artış, kuraklık ve buna bağlı hasat zamanlarının değişiklik göstermesi gibi faktörler tarım verimliliğinin üzerinde ciddi olumsuz sonuçlar doğuruyor. Küresel iklim değişikliğinin, hasadın sonuçlarını özellikle uzun vadede etkilememesi için doğal dengenin korunması şart. Bu kapsamda verimli bir biyolojik mücadelenin yapılması, iyi tarımın daha da yaygınlaştırılması ve elbette yönlendirici kamu politikaları son derece önem taşıyor.” şeklinde konuştu. 

Kamu Desteği Çiftçiyi Rahatlatacak 

Kamuda çiftçiyi yeni destekleme modelini de değerlendiren Demir, “1 Eylül itibarıyla tarımsal üretim planlamasının detayları açıklanmaya başladı. Özellikle buğdayın üretileceği havzalarda mevcut mazot ve gübre desteği yanında, temel destek ve planlı üretim desteğinin verileceğinin duyurulması memnuniyet verici.” açıklamalarında bulundu. 

Reklam

Eksun Gıda Tahıl Arzına Katkı Sunmaya Devam Ediyor

Açıklamalarında Eksun Gıda’nın üretim kapasitesini de değerlendiren Ahmet Demir, “500 çalışana istihdam sağlayan, Tekirdağ ve Konya fabrikalarımızda yeni nesil teknolojileri kullanan bir şirket olarak un, glütensiz un ve unlu mamuller olmak üzere farklı tüketici alışkanlıklarını dikkate alarak sosyal fayda anlayışıyla ürünler geliştiriyoruz. Yılın ilk 9 ayında 327 bin tonluk bir kapasiteye ulaşarak hem ülkemizin un ihtiyacının giderilmesi hem de ulusal ihracat ağımıza katkı sunmaya devam ediyoruz. Yıl sonunda biz de 434 bin tonluk kapasiteye erişmeyi hedefliyoruz.” bilgisini verdi. 

Kaynak: HORECA TREND ve Eksun Gıda

Devamını Oku

Gıda Üreticileri

Barilla, Küçük Angela’nın Hayalini Gerçekleştirdi

9 yaşındaki Angela’nın hayali, Barilla’nın tasarım ekibi tarafından gerçeğe dönüştürüldü. “Keşke makarna, sosu daha fazla tutabilse” diye düşünerek Barilla CEO’suna bir mektup yazan Angela, sonunda özel olarak üretilen “şapka tasarımlı” makarnaya kavuştu. Barilla, bu sıra dışı öneriyi hayata geçirerek, Angela’ya özel olarak üretip ambalajladığı makarnayı ona hediye olarak gönderip küçük makarna severin hayalini gerçekleştirdi.

Yayınlandı

on

Her gün 100’ü aşkın ülkede milyonlarca sofraya ulaşan İtalyan gastronomi kültürünün önemli temsilcisi Barilla, geçtiğimiz günlerde küçük bir kızın hayalini gerçekleştirerek şapka şeklinde makarna üretti.

Makarna yemeyi çok seven 9 yaşındaki Angela, sosu daha fazla tutabilecek bir makarna hayal etti ve bu fikrini annesinin yardımıyla yazdığı bir mektupla Barilla CEO’su Gianluca Di Tondo ile paylaştı. Angela’nın içten mektubunda, “Merhaba Gianluca Di Tondo, sosu içinde tutabilecek şapkaya benzer yeni bir makarna türü denemek istiyorum. Eğer hoşunuza giderse, bu makarnayı üretebilirsiniz” yazıyordu. Bu mesaj, Barilla’nın CEO’su ve ekibi için ilham kaynağı oldu.

İki ay sonra CEO Gianluca Di Tondo, Angela’ya el yazısıyla kaleme aldığı yanıtında “Yeni bir makarna şekli için bize ilham veren mektubunu ve fikrini heyecanla tasarım ekibime ilettim. Sosu daha fazla içinde tutabilecek bu şahane fikir onları da oldukça mutlu etti. Fikrin üzerinde şimdiden çalışmaya başladılar bile!” diye bildirdi. Angela’nın mektubu, Parma’daki üretim tasarım ekibinin şapka şeklindeki makarnayı hayata geçirmesiyle sonuçlandı ve sadece dört ay sonra Angela’ya özel olarak hazırlanan bir kutu gönderildi.

Kutunun içindeki mektupta şöyle yazıyordu: “Bir önceki mektubumda söz verdiğim gibi, şapkalarla ilgili ilham veren hayalin üzerinde keyifle çalıştık ve 3D teknolojisini kullanarak ilk tasarımını ürettik. Bu ilk tasarımı da hemen seninle paylaşmak istedik, umarım beğenirsin. Bu yeni makarnalarımızı büyük ölçekte üretmek biraz zaman alacak ama şimdiden birçok mutfağa ulaşacak olmasının heyecanını yaşıyoruz ” yazıyordu.

Barilla, inovasyona verdiği önemle kaliteli ve güvenilir gıdalarla keyifli bir deneyim sunmaya, hayal gücüne değer vererek daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmaya devam ediyor.

Kaynak: HORECA TREND ve Barilla

Reklam

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2024 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.