Nobu Bodrum 1 Haziran’da Açılıyor | HORECA Trend
Takip edin!

Restoran

Nobu Bodrum 1 Haziran’da Açılıyor

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu, İstanbul’daki başarısını Bodrum’a da taşıyor. Ünlü oyuncu Robert De Niro ve Şef Nobu Matsuhisa’nın ortağı olduğu Nobu Restaurant, 1 Haziran’da Bodrum Loft’ta açılıyor.

Yayınlandı

on

New York’tan dünyaya yayılan efsanevi Nobu Restaurant, İstanbul’daki birinci yılını kutlarken, Türkiye’de ikinci restoranını Bodrum’da açmaya hazırlanıyor. Süzer Grubu, bu yeni yatırımla Nobu’yu 180 kişilik kapasitesiyle Bodrum’la buluşturuyor..

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, “2023 yazında planladığımız yatırımı, İstanbul’daki misafirlerden çok talep gördüğümüz ve Bodrum’da doğru lokasyonu bulduğumuz için 2022 yazında yapmaya karar verdik. Süzer Holding’in yatırımıyla Bodrum’da 1 Haziran’da açıyoruz” diyerek yeni mekanın açılış duyurusunu yaptı.

Nobu Istanbul’un başarısının kendileri için motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Nobu Uluslararası Proje Direktörü Steven Lam ise “Nobu İstanbul tüm Nobu deneyimlerini global standartta yaşatıyor. Bodrum yatırımıyla daha güçlü bir şekilde Türkiye’deki varlığımızın devam edeceğine eminiz. Katkılarından dolayı ortağımız Süzer Grubu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Nobu Restoranları Hakkında

Nobu Matsuhisa, Robert De Niro ve Meir Teper tarafından kurulan ikonik Japon restoranı Nobu, dünya çapında 43 restoranı ve en ikonik lokasyonlarda bulunan muhteşem 16 Nobu Oteliyle koleksiyonuyla büyümeye devam ediyor. Nobu, çarpıcı atmosferi ve sürekli kendini yenileyen karakteristik menüsü ile dünya çapında hayranları çekmeye devam ediyor.

 

Kaynak: HORECA Trend ve Nobu Restoranları

Devamını Oku
Reklam
1 Yorum

1 Yorum

  1. Pingback: Füzyon Mutfağı Nedir? Füzyon Mutfak Örnekleri - HORECA Trend

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Restoran

Kadim ve Sürdürülebilir Türk Mutfağı, Bir Kez Daha Dünya Sahnesinde!

Binyılları aşan kültür, gelenek, toplumsal miras, hikaye ve derin bir tecrübenin eseri olan zengin Türk Mutfağı, 21-27 Mayıs tarihleri arasında bir kez daha bereketli sofrası eşliğinde, eşsiz serüvenini dünya ile paylaşıyor.

Yayınlandı

on

Zengin gastronomi kültürünü Türk Mutfağı Haftası kapsamında, üçüncü kez Türkiye Cumhuriyeti’nin dış temsilcilikleri ve yurt içinde tanıtacak olan Türkiye, bu önemli haftanın etkinlikleri sayesinde geniş kitleleri, kadim Türk Mutfağı’nın eşsiz reçeteleriyle tanıştırıyor. Binyıllardan beri sıfır atık felsefesiyle tencerelerin kaynadığı; bir çok özelliğiyle sürdürülebilir olan Türk Mutfağı’nın lezzetleri herkesi büyülüyor.

Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle, sürdürülebilir Türk mutfağının birbirinden lezzetli, sağlıklı, geleneksel ve atıksız reçeteleri öne çıkarılırken bu yıl tarih, kültür ve doğanın bir buluşması olan Ege lezzetleri, coğrafi işaretli ürünleriyle hazırlanan özgün lezzetler tanıtılacak.

Türkiye’nin mavi ile yeşilin iç içe geçtiği Ege kıyıları, muhteşem manzaraları ve köklü tarihinin yanında sağlıklı yemek kültürüyle de dikkat çekiyor. 2010 yılında UNESCO tarafından “İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası” olarak kabul edilen Akdeniz Diyeti’nin hâkim olduğu bu kıyılar, bölgeyle özdeşleşen enginar ve kabak çiçeği gibi sebzeleri, yöreye özgü çeşit çeşit otları ve deniz ürünlerinin bolluğuyla meşhur. Ege bölgesi aynı zamanda, asırlık zeytin ağaçlarıyla uzun yaşamın sırrı olan zeytinyağı mucizesinin de ortaya çıktığı topraklar. Öyle ki zeytin bahçeleri Çanakkale’den Muğla’ya bir rota gibi uzanarak bölgenin zeytin ve zeytincilikle ilişkili kültürel mirasını da gözler önüne seriyor.

Türk Mutfağı Haftası boyunca 81 ilde düzenlenecek etkinliklerde yerel malzemeler ve geleneksel pişirme teknikleriyle hazırlanacak, kadim ve sürdürülebilir Türk Mutfağı’nı yansıtan tüm menüler, Türk kahvesi, Türk çayı ve lokum ikramıyla da Türk mutfağının tüm yönleriyle deneyimlenmesini sağlayacak.

Ottoman Hotel Imperial bünyesinde yer alan Matbah Restaurant, Yüzyıllar boyu Osmanlı İmparatorluğuna ev sahipliği yapan Tarihi Yarımada da “BURAM BURAM TARİH KOKAN AMBİYANSI” ile 21-27 Mayıs tarihleri arasında, Türk Mutfağı haftasına özel ‘Ege Lezzetleri Menüsü’ ile siz değerli konuklarını ağırlıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Ottoman Hotel Imperial

Devamını Oku

Restoran

NumNum Herkesi Lezzetlerini Paylaşmak için Bekliyor!

2003 yılında Maçka’da açılan ilk şubesinden bu yana “lezzetli ve iyi yemeği, uygun fiyata ve hızlı sunma” mottosuyla yola çıkan NumNum, 25 Mayıs’ta Göktürk şubesinde düzenleyeceği özel etkinliğe tüm lezzetseverleri bekliyor.

Yayınlandı

on

Dinamik konsepti, enfes lezzetleri ve farklı dekorasyonu ile sosyal yaşamda bir ikon haline gelen NumNum, Göktürk şubesinde düzenlediği özel etkinlikte, canlı DJ performans, kokteyl sunumları ve restoranın en sevilen lezzetleri yer alacak. 16.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşmesi planlanan etkinlikte sürpriz lezzetler ve keyifli bir ambiyans da davetlileri bekliyor. 25 Mayıs’ta düzenlenecek ilk etkinliğin daha sonrasında uzun soluklu bir etkinliğe dönüşmesi de amaçlanıyor.

“İyi yemeğin ve iyi hislerin” en doğru adresi olmasının yanı sıra eğlenceli konsepti ile en güzel sürprizlerin de kapısını aralayan NumNum, güler yüzlü ve profesyonel ekibi, genç, dinamik ve samimi atmosferi, yiyen herkesin damağında ve anılarında iz bırakan, Türk ve dünya mutfaklarından en sevilen lezzetleriyle, ailelerin ve gençlerin favori restoranı olmaya devam ediyor.

2020 yılında BigChefs Grup bünyesine katılan NumNum’ın menüsünde, “Paylaştıkça çoğalan lezzet” konseptinde hazırlanan ve içerisinde tavuklu taco, kıtır mozzarella çubukları ve samosa gibi farklı damak tatlarına hitap eden lezzetler bulunan NumNum Combo; kızarmış kaplamalı tavuk parçaları, mini köfteleri taze baharatlı yoğurt sos, bang bang sos gibi farklı soslara banarak tadını çıkarabileceğiniz Bana Bana Atıştır; en sevilen sokak lezzetlerinden ıslak hamburger, mini hotdog ve mini tavuklu quesadilla’dan gibi dünya lezzetlerini tek tabakta toplayan  Mix Box gibi paylaşmanın tüm güzelliğini vurgulayan lezzetler öne çıkıyor.

NumNum’ın en iyi malzemeler ve özel reçetelerle hazırladığı enfes burgerleri arasında ise; klasik reçetesiyle “gerçek” burgerseverleri mutlu eden NumBurger, acıseverleri lezzetiyle memnun edecek özel acı Louisiana sosu ve jalapeno biberiyle Louisiana Burger ve gelişmiş damaklara hitap eden trüf sosu ve ağızda eriyen cheddar peyniri ile Trüf Burger en çok tercih ediliyor.

NumNum Göktürk’te düzenlenecek etkinlik; rezervasyon veya bilet alımına gerek olmadan, NumNum lezzetlerini eğlenceyle buluşturduğumuz bu günde, menü fiyatları üzerinden deneyimlemek isteyen herkesi bekliyor. Ayrıca NumNum’ın sürpriz ikramları da 25 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikte misafirlere sunulacak. Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi almak için NumNum Göktürk şubesini (0212) 813 22 22 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve NumNum

Devamını Oku

Restoran

The Roof’ta Wim Hof Metod Deneyimi

The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, misafirlerini huzur dolu Boğaz manzarası eşliğinde bedeni ve zihni uyandırmaya çağırıyor. Türkiye’nin tek sertifikalı Wim Hof Metod eğitmeni Doruk Taraktaş, sıra dışı bir deneyimle vücudun soğuğa karşı tepkisini güçlendirirken nefes ile yeniden bağlantı kurmayı hatırlatıyor.

Yayınlandı

on

The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, misafirlerini meditasyon ve zihinsel odaklanma teknikleri rehberliğinde içsel güçle bağlantı kurmaya davet ediyor. Derin fizyolojik süreçleri harekete geçirmeyi hedefleyen Wim Hof Metod, Doruk Taraktaş’ın uzmanlığında 26 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da gerçekleşiyor.

Yeni mevsime geçerken hayat rutuninde sıra dışı bir deneyim kazandırmayı isteyen misafirlere özel, The Roof’un açık hava alanında beden ve zihnin sınırları keşfediliyor. Onlarca yıllık çalışmalar sonucu doğan Wim Hof pratiğiyle ilk olarak ritmik nefes alma teknikleri öğretilirken daha sonra vücudun soğuğa karşı tepkisi kuvvetlendirilerek bağışıklık sistemi güçlendiriliyor. The Roof, duygusal blokajları ortadan kaldırarak vücut enerjisini arttıran ve stres hormonlarını azaltan Wim Hof Metod ile tüm maceraperestleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.