AK Gıda – İçim Süt’te Üst Düzey Atama | HORECA Trend
Takip edin!

İnsan Kaynakları

AK Gıda – İçim Süt’te Üst Düzey Atama

Ak Gıda-İçim Süt’ün Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne Mustafa Deveci atandı.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin farklı bölgelerinde 6 üretim tesisiyle sektöründe en fazla süt ve süt ürünleri üretimini yapan ve dünya süt endüstrisinin en büyük şirketi Grup Lactalis çatısı altında faaliyet gösteren Ak Gıda-İçim Süt’te üst düzey atamalar gerçekleşti. Bu kapsamda Ak Gıda -İçim Süt Tedarik Zinciri Direktörü Levent Özcan, Grup Lactalis’in Avustralya operasyonlarında Tedarik Zinciri Genel Müdürü görevine terfi ederek bayrağı Ak Gıda bünyesine yeni katılan Mustafa Deveci’ye devretti.  Ak Gıda -İçim Süt’ün yeni Tedarik Zinciri Direktörü Mustafa Deveci oldu.

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe 23 yıllık deneyimi bulunan Mustafa Deveci kariyerine 1997 yılında Koç Sistem’de İş Analisti olarak başladı. Ardından Probil IT şirketinde Proje ve Sözleşme Uygulama Müdürü olarak çalışan Deveci, 2005 yılında bünyesine katıldığı Danone’un Türkiye ve Japonya operasyonlarında uzun yıllar finans, tedarik zinciri ve satınalma alanlarında üst düzey pozisyonlarda rol aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Mustafa Deveci, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Mühendislik Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

İçim Hakkında

Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren İçim markası, kurulduğu günden bu yana sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar lezzetli, kaliteli, besleyici pek çok ürünü tüketicileriyle buluşturuyor. Süt, yoğurt, peynir, ayran, tereyağı, kefir, kaymak, krema, büyüme küpü ve puding olmak üzere toplam 10 ana kategoride geliştirdiği ürünleri tüketicilerine sunan İçim, süt ve süt ürünleri pazarının önde gelen markaları arasında yer alıyor. Ürünleri Türkiye’nin dört bir yanında sevilerek tüketilen İçim, yolculuğuna “Hayata Dolu Tarafından Bak” marka söylemi ile devam ediyor. www.icim.com.tr

Ak Gıda Hakkında

1996 yılında kurulan ve 2015’ten bu yana dünya süt endüstrisinin en büyük şirketi Grup Lactalis bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ak Gıda; 6 üretim tesisi ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle, süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük işletmesi konumundadır. Ak Gıda’nın UHT süt, yoğurt, beyaz ve kaşar peyniri üretimleri ile başlayan yolculuğu, bugün süzme peynirden kaymaklı tava yoğurtlara, sütlü tatlılardan kefire kadar uzanan 300’ü aşkın ürün çeşidiyle devam etmektedir. www.akgida.com.tr

Kaynak: HORECA Trend ve Ak Gıda

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İnsan Kaynakları

Gloria Hotels & Resorts Belek’te Üst Düzey Atama

Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloira Golf Club Genel Müdürlük görevini yürüten Sn. Sinan Aybattı, Yönetim Kurulu kararıyla Cluster Genel Müdür görevine atandı.

Yayınlandı

on

Yaklaşık 17 yıldır Gloria Hotels & Resorts’ün çeşitli departmanlarında görev alan; Gloria Golf Club ve Gloria Golf Resort’ ün Genel Müdürlüğü görevine ek olarak, geçtiğimiz yıl kariyerine Gloria Serenity Resort Genel Müdürlüğü görevini de ekleyen Aybattı, bundan sonraki süreçte kariyerine Cluster Genel Müdür olarak devam edecek.

Almanya doğumlu Sinan Aybattı, lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünde tamamladı. Lisans eğitiminin yanı sıra 2006 yılında Polonya’da Katowiche School Of Economics’ te eğitim alan Sinan Aybattı, 20 yıllık kariyeri boyunca otelciliğin pek çok alanında deneyim sahibi oldu. Kariyerine 2004 yılında Magic Life Seven Seas’te başlayan Aybattı, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Gloria Hotels & Resorts Hakkında

Özaltın Holding’e ait olan Gloria Hotels & Resorts markası, Antalya- Belek Bölgesinde yaklaşık 2.400.000 m² alan üzerine kurulmuş olup, 1997 yılından itibaren faaliyetlerine devam etmektedir. Toplamda 1275 oda, süit ve ultra lüks villa konseptiyle, 30 farklı oda kategorisine sahip olan Gloria Hotels & Resorts, misafirlerine kişiselleştirilmiş ve yüksek konforlu bir hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilmiştir. Bulunduğu konum itibariyle aynı zamanda konuklarına doğa ile baş başa tatil imkanı sunan Gloria Hotels & Resorts, yılın her donemi misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunmaktadır. Bünyesinde farklı kategorilerde prestijli ödüllere sahip olan ve kendi sınıfının en başarılı üç adet, 5 yıldızlı oteli olan Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Verde Resort markaları ile uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet veren Gloria Hotels & Resorts aynı zamanda Avrupa’nın en özel spor yatırımı olan Gloria Sports Arena ile 50’den fazla branşta spor yapılabilen modern kompleks olma özelliğiyle sektöre onculuk etmektedir. Ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanmış olan Gloria Golf Club, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyük golf sahası unvanıyla bölgedeki tek Trackman Driving Range alanı ve toplamda 45 delikli üç adet golf sahasıyla, golf sporunun ülkemizdeki en önemli temsilcileri arasında yer almaktadır. Yapmış olduğu yenilikler ve vizyoner bakış acısıyla faaliyetlerine devam eden Gloria Hotels & Resorts, ayrıca uluslararası standartlarda tüm ihtiyaçlara yönelik toplantı gereksinimlerini karşılamakla birlikte ayrıca Gloria Convention Center ile de uzun yıllardır prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Gloria Golf Resort

Devamını Oku

İnsan Kaynakları

Danone Türkiye’ye Üst Düzey Atama

Verda Duysak, Nisan 2024 itibarıyla Danone Türkiye’nin faaliyet gösterdiği 3 farklı kategoride, 20’ye yakın yerli ve global markadan sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi ve CMO’su oldu.

Yayınlandı

on

Dünyada 100 yılı aşkın, Türkiye’de ise 40 yıla yakın süredir mümkün olan en fazla sayıda insana gıda yoluyla sağlık ulaştırma misyonuyla yaşamın her evresinde tüketicileriyle buluşan Danone, üst düzey bir atamaya imza attı. Verda Duysak, Nisan 2024 itibarıyla Danone Türkiye’nin faaliyet gösterdiği 3 farklı kategoride, 20’ye yakın yerli ve global markadan sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi ve CMO’su oldu.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olan Verda Duysak, 1996 yılında başladığı profesyonel kariyeri boyunca ev hijyeninden gıdaya farklı sektörlerde liderlik pozisyonlarında bulundu.  Kariyerinin ilk yıllarında çok uluslu şirketlerde çeşitli pazarlama rolleri üstlenen Duysak, Henkel’de Marka Müdürü ve ardından Perfetti Van Melle’de Pazarlama Müdürü olarak görev aldıktan sonra 2007 yılı itibarıyla Yıldız Holding’te Gıda Grubu Global Pazarlama Müdürü pozisyonunda çalışmaya başladı. 2011’de Yıldız Holding’te Pazarlama Direktörü rolüyle üç farklı kategorinin yöneticiliğinin yanı sıra, şirketin Dijital Dönüşüm Lideri olarak stratejik bir sorumluluk üstlendi. 2019-2022 yılları arasında Pazarlama Grup Başkanı şapkasıyla; Kerevitaş, Besler, Marsa, Ev Dışı Tüketim ve İhracat iş birimlerinin pazarlama ve marka stratejileri ile operasyon süreçlerini yönetti. Yıldız Holding’te aralarında yağ, mutfak ürünleri, dondurulmuş gıda, fonksiyonel gıda da bulunan geniş bir portföyün yurtiçi ve yurtdışındaki B2B ve B2C Pazarlama operasyonlarına liderlik eden Duysak, 2022’den bu yana ise Yıldız Holding Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyordu.

Verda Duysak, pazarlama, marka stratejisi ve yönetimi alanlarındaki zengin deneyimi ile Danone Türkiye’nin Sütlü ve Bitkisel Bazlı Ürünler, Su & İçecek ve Anne-Bebek Beslenmesi kategorilerindeki yenilikçi ürün portföyünün pazarlama, konumlandırma ve büyüme stratejilerine yön verecek.

Sektörün önde gelen kuruluşlarında da kritik sorumluluklar üstlenen Verda Duysak, Reklam Verenler Derneği (RVD), İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) ve Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) yönetim kurulu üyesi olmasının yanı sıra, Yönetim Kurulunda Kadın Derneği’nin de üçüncü dönem mentisidir.

Kaynak: HORECA Trend ve Danone Türkiye

Devamını Oku

İnsan Kaynakları

Hilton, Great Place to Work Türkiye’de 2024 Yılının En İyi İşvereni Seçildi

Hilton, Great Place to Work Türkiye’nin büyük şirketler sıralamasında dokuz yıl içinde yedinci kez birinci oldu.

Yayınlandı

on

Hilton, Great Place to Work tarafından hazırlanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinin 1000’i aşkın çalışan kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Şirketlerin çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü kapsamında değerlendirildiği listede dokuz yıldır yer alan Hilton, bu yıl yedinci kez birinci oldu. Şirket, istikrarlı başarısıyla Türkiye’de çalışılabilecek en iyi konaklama şirketi olmayı sürdürüyor.

Hilton Türkiye Üst Sınıf ve Lüks Otellerden Sorumlu Ülke Müdürü Armin Zerunyan konuyla ilgili şunları söyledi, ” Tüm değerli çalışanlarımıza, Great Place to Work’teki üstün başarımız için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Onların misafirlerimize güvenilir ve keyifli bir konaklama deneyimi sunma ve şirket kültürümüzü geleceğe taşıma konusundaki özverilerinin bu başarımızdaki katkısı çok büyük. Yaklaşık 70 yıl önce Türkiye’deki ilk otelimizin açıldığı günden bu yana güçlü varlığımızı sürdürürken çalışanlarımızın refahını sağlama konusundaki kararlılığımızı da daima koruyoruz. Hilton olarak, Takım Üyelerimize iş-yaşam dengesi kurabilmeleri için esnek çalışma modelleri, kapsamlı yan haklar ve sağlıklı yaşam programları sunuyoruz. Aynı zamanda, kariyer gelişimlerini destekleyen çeşitli mesleki gelişim programları, mentorluk programları, departmanlar arası değişim ve uluslararası iş deneyimi gibi pek çok fırsatımız bulunuyor.”

Cinsiyet eşitliğinin Hilton için önemli konulardan biri olduğunun altını çizen Zerunyan sözlerine şöyle devam etti, “Milliyet, din, yaş, cinsiyet, cinsel yönelim ve engel durumu gözetmeksizin eşit çalışma ve kariyer fırsatları sağlayan, kapsayıcı işyerleri sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, Hilton’un üst düzey yönetici seviyesindeki liderlerinin %67’sini kadın çalışanlarımız oluşturuyor. Aynı zamanda, “Liderlikte Kadın” komitelerimiz Türkiye’deki tüm otellerimizde faaliyet gösteriyor. Bu çalışmalarımız sayesinde, geçtiğimiz iki yıl Great Place to Work tarafından ‘Türkiye’nin Kadınlar İçin En İyi İş Yerleri’ arasında gösterilmenin gururunu yaşıyoruz.”

Kaynak: HORECA Trend ve Hilton

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.