AK Gıda – İçim Süt’te Üst Düzey Atama | HORECA Trend
Takip edin!

İnsan Kaynakları

AK Gıda – İçim Süt’te Üst Düzey Atama

Ak Gıda-İçim Süt’ün Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne Mustafa Deveci atandı.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin farklı bölgelerinde 6 üretim tesisiyle sektöründe en fazla süt ve süt ürünleri üretimini yapan ve dünya süt endüstrisinin en büyük şirketi Grup Lactalis çatısı altında faaliyet gösteren Ak Gıda-İçim Süt’te üst düzey atamalar gerçekleşti. Bu kapsamda Ak Gıda -İçim Süt Tedarik Zinciri Direktörü Levent Özcan, Grup Lactalis’in Avustralya operasyonlarında Tedarik Zinciri Genel Müdürü görevine terfi ederek bayrağı Ak Gıda bünyesine yeni katılan Mustafa Deveci’ye devretti.  Ak Gıda -İçim Süt’ün yeni Tedarik Zinciri Direktörü Mustafa Deveci oldu.

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe 23 yıllık deneyimi bulunan Mustafa Deveci kariyerine 1997 yılında Koç Sistem’de İş Analisti olarak başladı. Ardından Probil IT şirketinde Proje ve Sözleşme Uygulama Müdürü olarak çalışan Deveci, 2005 yılında bünyesine katıldığı Danone’un Türkiye ve Japonya operasyonlarında uzun yıllar finans, tedarik zinciri ve satınalma alanlarında üst düzey pozisyonlarda rol aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Mustafa Deveci, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Mühendislik Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

İçim Hakkında

Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren İçim markası, kurulduğu günden bu yana sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar lezzetli, kaliteli, besleyici pek çok ürünü tüketicileriyle buluşturuyor. Süt, yoğurt, peynir, ayran, tereyağı, kefir, kaymak, krema, büyüme küpü ve puding olmak üzere toplam 10 ana kategoride geliştirdiği ürünleri tüketicilerine sunan İçim, süt ve süt ürünleri pazarının önde gelen markaları arasında yer alıyor. Ürünleri Türkiye’nin dört bir yanında sevilerek tüketilen İçim, yolculuğuna “Hayata Dolu Tarafından Bak” marka söylemi ile devam ediyor. www.icim.com.tr

Ak Gıda Hakkında

1996 yılında kurulan ve 2015’ten bu yana dünya süt endüstrisinin en büyük şirketi Grup Lactalis bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ak Gıda; 6 üretim tesisi ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle, süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük işletmesi konumundadır. Ak Gıda’nın UHT süt, yoğurt, beyaz ve kaşar peyniri üretimleri ile başlayan yolculuğu, bugün süzme peynirden kaymaklı tava yoğurtlara, sütlü tatlılardan kefire kadar uzanan 300’ü aşkın ürün çeşidiyle devam etmektedir. www.akgida.com.tr

Kaynak: HORECA Trend ve Ak Gıda

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İnsan Kaynakları

Lipton Türkiye’nin Yeni Pazarlama Direktörü İdil Ziyaoğlu Alpaslan Oldu

Uzun yıllardır gıda kategorisinde çeşitli markalara liderlik eden İdil Ziyaoğlu Alpaslan, Lipton Türkiye Pazarlama Direktörü olarak görev yapmaya başladı. 

Yayınlandı

on

Küresel gıda markalarında yaklaşık 15 yıllık pazarlama deneyimine sahip olan İdil Ziyaoğlu Alpaslan, Lipton Türkiye Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Birincisi olarak mezun olan İdil Ziyaoğlu Alpaslan, lisans öğreniminin ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Perfetti van Melle bünyesinde Mentos ve Vivident marka ekipleriyle lokal ve global rollerde birçok kampanya yönetti. Unilever’de Knorr markasının yeniden konumlandırılması çalışmaları çerçevesinde sürdürülebilirlik ajandası dahil olmak üzere Knorr Çabuk Noodle ve Knorr Baharat lansmanlarını yönetti. Dondurma kategorisinde ise premium ev içi tüketim ve açık dondurma markalarına liderlik ederken, Carte d’Or markasının trendlere yön veren Carte d’Or Barista ve Carte d’Or İsviçre Çikolatası lansmanlarına imza attı.

Kaynak: HORECA Trend ve Lipton Türkiye

Devamını Oku

İnsan Kaynakları

Lezita’nın Pazarlama Müdürü Fatoş Nacar Oldu

Lezita’da “Pazarlama” departmanının başına Fatoş Nacar getirildi. Fatoş Nacar, Lezita Pazarlama Müdürü olarak Genel Müdürlük’e bağlı olarak çalışacak, markanın pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. 

Yayınlandı

on

Organizasyon yapısını, “Satış” ve “Pazarlama” bölümlerini iki ayrı departman olarak ayırarak yenileyen Lezita’nın yeni Pazarlama Müdürü, Vitabiotics’de Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Fatoş Nacar oldu. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kimya Mühendisliği’nden lisans, Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği ve Yönetici İşletme bölümlerinden yüksek lisans derecesine sahip olan Fatoş Nacar, 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Pazarlama alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan Fatoş Nacar kariyerine 2014 yılında Pfizer’de başladı. 2017-2018 yılları arasında Şölen Çikolata’da Marka Müdür Yardımcılığı, 2019-2020 yıllarında Lila Group’ta Marka Müdürü olarak görev yapan Nacar, 2020 yılında Vitabiotics’e Pazarlama Müdürü olarak geçiş yaptı. Fatoş Nacar, Lezita Pazarlama Müdürü olarak markanın pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Kaynak: HORECA Trend ve Lezita

Devamını Oku

İnsan Kaynakları

Address Hotel Istanbul’a İki Büyük Transfer!

Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zincirinin Anadolu Yakası’nda hizmet veren oteli Address Hotel Istanbul, sektörün deneyimli isimleri Buse Sayılı ve Begüm Ertan’nın transferlerini duyurdu. Buse Sayılı Satış & Pazarlama Direktörü ve Begüm Ertan Gelirler Direktörü olarak Address Hotel Istanbul çatısında görevlerine başladı.

Yayınlandı

on

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul, sektörün deneyimli isimleri Buse Sayılı ve Begüm Ertan’nın transferini duyurdu.

Kariyerine Swissôtel The Bosphorus Istanbul’da başlayan Buse Sayılı, ardından W Istanbul, Park Hyatt Istanbul Macka Palas, Mandarin Oriental Bodrum, The Bodrum EDITION ve Conrad Istanbul Bosphorus gibi sektörün önde gelen markalarının satış ve pazarlama alanlarında önemli görevler yürüttü. Buse Sayılı son olarak Shangri-La Bosphorus Istanbul bünyesinde Satış Direktörü olarak çalıştı. Sektörde 15 yılı aşkın deneyime sahip Buse Sayılı, Mart 2024 tarihi itibariyle Address Hotel Istanbul çatısı altında Satış & Pazarlama Direktörü olarak görevine başladı.

2002 yılından bu yana turizm sektöründe önemli görevlerde yer alan Begüm Ertan, kariyerine Magic Life Seven Seas’te başladı. Sırasıyla Club Voyage Sorgun Select, Conrad Istanbul Bosphorus, Divan, Hotel Partner, Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina ve Hilton İstanbul Kozyatağı’da satış alanında başarılı çalışmalara imza attı. Sektörde 22 yıllık tecrübeye sahip Begüm Ertan, Aralık 2023 tarihinde Address Hotel Istanbul Gelirler Direktörü olarak görevine başladı.

Kaynak: HORECA Trend ve Address Hotel Istanbul

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.