Kuşadası’nın Gözdesi Nix Beach Sezonu Açtı | HORECA Trend
Takip edin!

Otel

Kuşadası’nın Gözdesi Nix Beach Sezonu Açtı

Yediyol Holding’in bünyesinde yer alan Seven For Life Thermal Hotel’in kendine ait olan özel plajı Nix Beach sezonu açtı.

Yayınlandı

on

Nix Beach, Kuşadası’nın muhteşem kıyıları üzerinde konumlanmış, benzersiz bir plaj ve eğlence kompleksi olarak ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazır. Sahip olduğu geniş kumsal alanı, şezlonglar, şemsiyeler ve lüks hizmetleriyle tatilcileri ağırlayan Nix Beach, misafirlerine keyifli vakit geçirmek için ideal bir ortam sunuyor.

Nix Beach’in 2024 sezonu, tatilcilere yönelik düzenlenen günlük aktiviteler ve çeşitli su sporları da sezon boyunca ziyaretçilere adrenalin dolu anlar yaşatacak. Seven For Life Thermal Hotel’de konaklayan misafirler otelden kalkan servisler ile unutulmaz bir plaj kaçamağına dakikalar içinde kavuşabilecek. 

Ruhunuzu Dinlendiren Unutulmaz Kaçamak 

Nix Beach’te sadece güneşlenmek ve denizin tadını çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda eğlence dolu aktivitelerle de tatilin tadını çıkaracaksınız. Deniz kenarındayken, Nix Beach Cafe & Bar sizlere enfes lezzetler ve ferahlatıcı içecekler sunarak kendinizi tam anlamıyla rahatlamış hissettirecek. Plajda düzenlenen canlı müzik etkinlikleri, DJ performansları ve tematik partilerle tatilciler unutulmaz anlar yaşayacaklar. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları ve etkinlikler sayesinde küçük misafirler de eğlenceli vakit geçirecekler. 

Yediyol Holding Hakkında

Yediyol Holding 1998 yılında Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini keşfetme vizyonu ile kuruldu. Jeotermal enerjiyi 7 farklı sektörde etkin bir şekilde kullanarak, temiz enerji alanına yeni bir bakış açısı getirmiştir. Jeotermal enerjiyle ısınan konutlar, işyerleri, oteller ve seralar ile toplumun enerji ihtiyaçlarına çığır açan çözümler sunarak temiz bir gelecek için önemli adımlar atmaktadır. Yediyol Holding, yenilenebilir Jeotermal Enerji alanındaki projeleri ile Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer almaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Yediyol Holding

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Otel

Jazz Brunch Her Pazar The Grand Tarabya’da

Keman ve kontrbasın muhteşem uyumundan çıkan caz notalarının Tarabya koyunun eşsiz manzarasıyla birleştiği Pazar brunch’ları, The Grand Tarabya’da yer alan The Brasserie Restaurant misafirlerine keyifli bir Pazar günü vaad ediyor.

Yayınlandı

on

The Grand Tarabya’nın üst katında yer alan engin maviliğe açılan The Brasserie Restaurant’ta gerçekleşen açık büfe ‘brunch’ misafirlerine, her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında leziz yemekleri eşsiz manzara ve muhteşem melodiler ile buluşturan özel bir deneyim sunuyor.

The Brasserie Restaurant’ın Jazz Brunch menüsünde The Grand Tarabya’nın kendi bostanında da yetişen yeşilliklerden oluşan salata köşesi, zengin peynir çeşitleri, ızgara çeşitlerine ek olarak geleneksel dalyan köfte gibi geniş bir brunch menü yelpazesi misafirlerini bekliyor. The Brasserie Restaurant’ın zengin brunch menüsünde ayrıca ıstakoz kuyruğu, İskenderun Karidesi, kalamar, istiridye gibi deniz mahsullerinin lezzetlerini deneyimleyebileceksiniz.

Pazar brunchlarında unutulmayacak bir gastronomi deneyimi sunan Jazz Brunch etkinliğinde hem lezzet hem de müziğin cazibesine kendinizi kaptırmak için sizi de The Grand Tarabya’da yer alan The Brasserie Restaurant’a bekliyoruz.

The Grand Tarabya Oteli Hakkında

Büyük Tarabya Oteli’nin kültürel mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise Cafe R.E.A.D, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Grand Tarabya Oteli

Devamını Oku

Otel

Elite World İlk Yurt Dışı Otelini Fildişi Sahili’nde Açıyor

Elite World Hotels & Resorts, franchise iş modeli ile büyüme hedefi çerçevesinde ilk yurt dışı otelini Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde açmak için imzaları attı. Batı Afrika’nın ilk Türk oteli olacak Elite World Grand Yamoussoukro, 2026 Haziran’da kapılarını açacak.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, yurt dışındaki ilk oteli için Afrika’nın önemli destinasyonlarından Fildişi Sahili Cumhuriyeti’ni seçti. Konaklama sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyimini franchise iş modeli ile büyüme hedefleriyle bir adım ileriye taşıyan Elite World Hotels & Resorts, yurtdışındaki ilk oteli için anlaşmasını imzaladı. Batı Afrika’nın ilk Türk oteli olacak Elite World Grand Yamoussoukro’nun imza töreni; Fildişi Sahili Cumhuriyeti Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Prof. Kouakou Kouadio Clément, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı Dr. Jean-Marie Atta Kouacou, Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi, Elite World Hotels & Resorts İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Mahmut Sürmen, yatırımcı firma Bodo Services SARL Yönetim Kurulu Başkanı Aristide Konan ve bürokratların katılımıyla gerçekleştirildi.

3 Bin 500 Kişilik Oditoryum ile Dev Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapacak

Ülkenin başkenti Yamoussoukro yer alacak otel, farklı konaklama ihtiyaçlarına cevap veren 8 markaya sahip Elite World zincirinin lüks kategorideki Elite World Grand markasıyla hizmet verecek. Yatırımı Bodo Services SARL firması tarafından yapılacak ve franchise iş modeliyle Elite World tarafından işletilecek Elite World Grand Yamoussoukro; 300 oda, 2 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 1 casino, lobi bar, kongre merkezi, açık ve kapalı havuz, spa merkezi, aqua park ile şehrin en büyük kapasitedeki oteli olacak. Şehrin en büyük kongre merkezinin yanı sıra 3 bin 500 kişilik bir oditoryuma da sahip olacak otel, bölgede yapılacak büyük çaplı organizasyonlara da ev sahipliği yapacak.

Van Kahvaltısını Fildişi Sahili’ne de Taşıyacak

100 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek otelin inşaatına 6 ay içesinde başlanacak. 2026 Haziran ayında ise Elite World Grand Yamoussoukro’nun 2026 yılının haziran ayında ise ilk müşterilerini ağırlaması hedefleniyor. Elite World zincirinin Türk mutfağı, restoranı ve markalarını da taşıyacağı otel, hem lezzetleri hem de hizmetleri ile bölgede fark yaratacak. Elite World zinciri, yakın zamanda otellerinde başlattığı “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı” projesiyle Van kahvaltısını kültürel ve gastronomik bir değer olarak dünyaya tanıtma misyonuna Fildişi Sahili’nde işleteceği otelde de devam edecek.

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkanı Emel Elik Bezaroğlu, Afrika’nın turizmde saklı kalmış bir potansiyel taşıdığına vurgu yaparak “Yurt dışındaki ilk otelimizi hayata geçirecek olmanın heyecanı içindeyiz. Büyüme hedeflerimiz çerçevesinde sadece yurt içi ve yurt dışında yakın coğrafyalar değil, turizmde büyüme potansiyeli taşıyan uzak coğrafyalar da bulunuyor. Afrika’nın incisi Fildişi Sahili’nde franchise modeliyle işleteceğimiz Elite World Grand Yamoussoukro bu hedeflerimizin ilk örneğini teşkil ediyor.” diye konuştu.

Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi ise “50 yıla yaklaşan konaklama deneyimimizde 2024 yılı bizim için önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Elite World olarak yurt dışındaki ilk işletmemiz olacak bu otel, konaklama sektöründe dünya standartlarındaki hizmetimizi başka bir kıtada misafirlerimizle buluşturduğumuz bir örnek olacak. Bölgenin turizm potansiyelini de dikkate alarak farklı şehirlerde otel projeleriyle de ilgileniyoruz. Bunun yanı sıra yurt dışı açılımımızda Almanya, Hollanda, İtalya gibi ülkeler de hedeflerimiz arasında yer alıyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında devam eden görüşmelerimizle 2030 yılında 50 otele ulaşma hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HORECA Trend ve Elite World Hotels

Devamını Oku

Otel

Four Seasons Hotels Istanbul ‘En İyi 500’ Listesinde Yer Aldı

Başarılarını her geçen gün yeni ödüllerle destekleyen Four Seasons Hotel Sultanahmet ve Four Seasons Hotel Bosphorus, dünyanın en saygın seyahat yayınlarından olan Travel+ Leisure dergisinin okuyucularının oylarıyla belirlenen T+L 500 listesinde yerlerini aldı.  

Yayınlandı

on

Her yıl, 36 milyondan fazla okuyucu kitlesiyle ABD’nin en büyük seyahat yayını ve gezginlerin seyahatlerini tasarlarken başvurdukları öncelikli kaynaklardan olan Travel + Leisure’ın okuyucuları, Dünyanın En İyileri Ödülleri anketinde verdikleri oylarla en sevdikleri otelleri ve destinasyonları belirledi. Geçtiğimiz yılın ‘Dünyanın En İyileri Ödülleri’ sonuçlarından Travel & Leisure tarafından derlenen T+L 500 listesi, okuyucuların kalite, lüks, olağanüstü hizmet ve etkileyici deneyimler için tekrar tekrar başvurduğu otel ve tatil köylerini bir araya getiriyor. Alfabeye ve coğrafi bölgeye göre sıralanan liste, tavsiye ve öneriler için T+L’ye başvuran sayısız gezgin için paha biçilmez bir kaynak olma özelliği taşıyor.

Four Seasons Hotels Istanbul Genel Müdürü Reto Moser 19 Nisan’da açıklanan T+L 500’de Four Sesons İstanbul otellerinin yer almasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Four Seasons Hotel Sultanahmet ve Four Seasons Hotel Bosphorus olarak T+L 500 listesinde yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu değerli yayın geçtiğimiz yıl ‘Dünyanın En İyileri’ seçkilerinde otellerimizi dünyanın ve Avrupa’nın en iyileri arasında değerlendirmişti. Konaklama deneyiminin bir seyahatte ne kadar önemli olduğunun bilinciyle Four Seasons özeniyle verdiğimiz hizmetin, seyahati seven, gusto sahibi okuyucuların oylarıyla takdir edilmesi bizi mutlu ediyor. Boğazın yanı başındaki ve tarihi yarımadanın kalbindeki eşsiz lokasyonları ile her iki otelimizde kendileri için mutlu anılar yaratmaya devam edeceğiz.”

Four Seasons Hotel Sultanahmet Hakkında

İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet bölgesinde yer alan ikonik otel, adeta sıcak ve samimi bir vaha olma özelliği taşımaktadır. Asırlık mirasa sahip neoklasik yapı 1918-1919 yıllarında İstanbul’un ilk çağdaş hapishanesi olarak inşa edilmiş olup, geçirdiği kapsamlı restorasyonların ardından bugün Four Seasons Hotel Sultanahmet oteline ev sahipliği yapmaktadır. Bu özel bina, Sultanahmet Camii ve Ayasofya gibi ikonik simgesel yapılara yakınlığı ile özel bir bölgede yer almaktadır. Four Seasons ekibinin özenli hizmeti ile tarihin, çağdaş ve modernle olan uyumunu yansıtan atmosferinde misafirlerini ağırlamaktadır. Otelin Michelin tavsiye listesinde yer alan restoranı AVLU özel olarak seçilen yerel ve sürdürülebilir ürünlerle Anadolu mutfağını, modern yorumlarla buluşturmaktadır.

Four Seasons Hotel Bosphorus Hakkında

Avrupa’yı Asya’ya bağlayan İstanbul Boğazı’nın adeta bir tabloyu andıran sahil şeridinde konumlanan, özenle restore edilmiş, 19. yüzyıldan kalma bir Osmanlı sarayı olan otel; İstanbul’un antik mimarisini, sıcak Türk misafirperverliğini ve çağdaş konaklama imkânlarını bir araya getiriyor. Geleneksel hamamları, benzersiz terasındaki açık havuzu ve şehrin eşsiz sahil siluetinden yükselen minare ve kuleleri ile büyüleyici bir İstanbul’u gözler önüne seren manzarasıyla gastronomik lezzetleri buluşturmaktadır. Otelin Michelin tavsiye listesinde yer alan ödüllü restoranı AQUA Türk Akdeniz deniz ürünlerini yaratıcılıkla sunmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Four Seasons Hotel Bosphorus

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.