Four Points by Sheraton Cumhuriyet’in 100. Yılında Şampiyonluk Kupası Aldı | HORECA Trend
Takip edin!

Otel

Four Points by Sheraton Cumhuriyet’in 100. Yılında Şampiyonluk Kupası Aldı

İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen, Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları kapsamında düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası etkinliğine katılan Four Points by Sheraton Kağıthane İstanbul ve İzmir yelken takımı, IRC 4 sınıfında birinciliğin sahibi oldu.

Yayınlandı

on

Er Yatırım bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott’un markalarından Four Points by Sheraton Kağıthane İstanbul ve İzmir otelleri çalışanlarından oluşan yelken takımı, Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışlarında, Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğun sahibi oldu.

1000’e Yakın Yarışçı Katılım Sağladı

Yerli ve yabancı 1000’e yakın yarışçının katıldığı 100. Yıl Cumhuriyet Kupası etkinliğinde, Gemini Yelken iş birliği ile Four Points by Sheraton Kağıthane İstanbul ve İzmir çalışanlarından oluşan yelken takımı IRC 4 sınıfında birinci oldu. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğun sahibi olan takım, Fişekhane’de düzenlenen ödül töreninde şampiyonluk kupasını aldı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ve İstanbul Valiliği iş birliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen yarış, Dolmabahçe önlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları onuruna yapılan saygı duruşuyla başladı. İki kıta arasında düzenlenen dünyadaki tek yat yarışı olma özelliği taşıyan ve startı İstanbul Boğazı’nda verilen yarış, Dolmabahçe’de sona erdi.

Four Points by Sheraton İstanbul Hakkında

Şehrin popüler ticari bölgelerine ev sahipliği yapan İstanbul Kağıthane’de konumlanan Four Points by Sheraton Kağıthane İstanbul, şehrin turistik mekanlarının çoğuna ve önemli alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir. İstanbul Uluslararası Havalimanı’na 33 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 46 km, Kağıthane Metro İstasyonu’na 5 dakika, Haliç Kongre Merkezi’ne 10 dakika uzaklıktadır. İstanbul’un en modern iş merkezlerinden Ferkoline’de bulunan otel 3 süit ve 2 engelli odası olmak üzere, gün ışığı alan, ferah, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya sahiptir. İhtiyaca göre farklı boyutlara ayrılabilen, yüksek teknolojili ekipmanlara sahip 3 toplantı odası ile hizmet veren otel, ister tek başınıza, isterseniz tüm sevdiklerinizle konaklamak için kusursuz bir deneyim vadediyor. Oteller zinciri, son olarak Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından, Türkiye çapında turizm sektörü tarafından uygulanan Sürdürülebilir Turizm Sertifikasına layık görüldü.

Four Points By Sheraton İzmir Hakkında

Eylül 2017 yılında misafirlerine kapılarını açan İzmir’in ticaret merkezi Bayraklı’da konumlanmış, yüksek teknoloji ve konfora sahip Four Points by Sheraton İzmir, bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş otelidir. Er Yatırım’ın Mistral Tower Projesi içinde yer alan otel her biri balkonlu 110 oda, 10. katta, gün ışığı alan, özel balkonlu 5 toplantı salonu, restoran ve bar olmak üzere, 8 bin metrekare alana sahiptir. Otel Adnan Menderes Havalimanına yarım saat, metro istasyonuna 5 dakikalık mesafededir. Gurme bir alışveriş merkezi, rezidanslar ve ofisler ile ihtiyaç duyulabilecek her detayın düşünülerek tasarlandığı bir komplekste yer alan Four Points by Sheraton İzmir, misafirlerine dört dörtlük bir iş oteli olma hedefiyle hizmet veriyor. Oteller zinciri, son olarak Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından, Türkiye çapında turizm sektörü tarafından uygulanan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’na layık görüldü.

Kaynak: HORECA Trend ve Four Points By Sheraton İzmir

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Otel

Dedeman Kalitesi Kültür Mozaiği Mardin’de

Dedeman Hotels & Resorts International, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve kalite standartlarını, Mezopotamya’nın tarih kokan şehri Mardin’e taşıdı. Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe açıldı.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve kalite standartlarını, Mezopotamya’nın tarih kokan şehri Mardin’e taşıdı. Daha önce Rozelin Yalçın Şirketi tarafından işletilen Kasr-ı Beyaz Hotel, Mayıs ayı itibariyle misafirlerini ‘Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe’ olarak ağırlamaya başladı.

7 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen açılış töreni ile kapılarını misafirlerine açan Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe; bölgenin turizm duraklarının merkezindeki konumu, seçkin mimari tasarımı, Mardin mutfağının eşsiz lezzetlerini sunduğu zengin mutfağı ile hem yerli hem de yabancı misafirlerine Dedeman kalitesini sunacak.

Taşın Dile Geldiği Masal Şehir; Mardin!

Mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren ve Güneydoğu’nun şiirsel kentlerinden biri olan Mardin; farklı dini inanışlara kucak açmasının yanı sıra, sanatsal açıdan da birçok önemli tarihi eseri içerisinde barındırıyor. Bu coğrafyada yer alan Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe de Mardin Kalesi, Deyrulzafaran Manastırı, Dara Antik Kenti, Midyat Mağaraları, Mor Behnam Kırklar Kilisesi, Mardin Beyaz Su, Turabdin Platosu, Kasımiye Medresesi, Zinciriye Medresesi, Mardin Arkeoloji ve Etnografya Müzesi ve Meryem Ana Kilisesi gibi dünya tarihi açısından son derece önemli kültür ve tarih duraklarının ortasında yer alıyor.

Mardin şehir merkezine oldukça yakın olan otel, havalimanına 15 dakika mesafede konumlanıyor. Bu yönüyle şehrin birçok bölgesine kolay ulaşım imkânı sunan Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe; 23’ü Superior French Room, 3’ü Superior Twin Room, 2’si Superior Deluxe Twin Room, 4’ü (1+1) Connection Family Room ve 2’si Suite Room olmak üzere, toplam 33 odadan oluşuyor. Restoranının yanı sıra otel; lobi barı, Türk hamamı, SPA, masaj, sauna ve toplantı odası ile hizmet veriyor.

Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe’nin açılış törenine; Kızıltepe İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin, Mardin Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi, Rozelin Yalçın Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Rozelin Yalçın ve birçok davetli katıldı.

“Mardin’in Güzelliklerini Herkese Göstermek İstiyoruz”

Açılış töreninde konuşan Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Mardin’in büyük bir potansiyeli ve çok sayıda güzelliği olduğunu belirterek, “Mardin inanç ve kültür turizmine sahip örnek bir kent. Biz de turistleri buraya çekerek Mardin’in güzelliklerini herkese göstermek istiyoruz. Hedefimiz otelimizin şu an 33 olan oda kapasitesini 50’ye çıkarmak. Tüm Dedeman otellerinde olduğu gibi Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe otelimizde de 0-12 yaş arası misafirlerimize ücretsiz konaklama sunuyoruz. Ayrıca 12-20 yaşa %30, 20-30 yaşa %25, emeklilerimize ve kamu çalışanlarına %30, basın mensuplarına ise %25 indirimimiz var” diye konuştu.

“Büyüme Stratejimizde Amerika, Avustralya, Orta Doğu ve Afrika’da var”

Dedeman’ın yurt içi ve yurt dışı hedeflerinden de söz eden Ergün Demiray; “Dedeman markası olarak şu an toplam 61 otelimiz var, hedefimiz  bu sayıyı 100’e çıkarmak. Yurtiçi hedefimiz Türkiye’nin her ilinde olmak. Küresel hedefimiz ise, şu an 4 ülkede 6 olan yurt dışı otel sayımızı 10 ülkede 20 otele çıkarmak. Mevcut durumda uluslararası pazarda büyüme stratejimiz Balkanları, Türki Cumhuriyetleri, Orta Doğu Bölgesini ve Afrika’yı kapsıyor. Vizyonumuzda Amerika ve Avustralya var” dedi.

“Dedeman Ailesi Olarak Mardin’de Yer Almak Gurur Verici”

Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi, “Dedeman ailesi olarak Mardin’de yer almak, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 5’inci otelimiz ile hizmet vermeye başlamak bizim için son derece gurur verici. Hızla büyüyor, herkesin Dedeman’ı olma yolunda ilerliyoruz. Yeni dönemde gençlere de odaklanıyoruz. Bununla beraber, Dedeman Loyal Club’ı bir sadakat programının ötesine taşıyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin üyesi olmaktan gurur duyduğu, sürekli yenilenen ve benzersiz fırsatlar sunan bir ekosistem yaratmak” açıklamasında bulundu.

“Konuklarımızı Dedeman Kalitesi ile Ağırlamak İçin Sabırsızlanıyoruz”

Rozelin Yalçın Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Rozelin Yalçın ise şunları söyledi: “Anadolu’da önemli bir yerleşim yeri olan Mardin, tarih boyunca birçok medeniyete beşiklik etmiştir. Mardin inanç ve kültür turizminde dünyanın en önde gelen şehirlerinden biri konumunda. Dedeman ailesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile bölgeye turizm alanında yepyeni bir bakış açısı sunacağız. Otelimiz, lobi barı ve zengin restoranıyla da hizmet verecek. Burada yerli ve yabancı konuklarımızı Dedeman kalitesi ile ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.”

Kaynak: HORECA Trend ve Dedeman Hotels

Devamını Oku

Otel

Yalıkavak Marina Hotel 2024 Sezonunda Misafirlerini Bekliyor!

Sunset Hospitality Group’un Türkiye’deki ikinci oteli olan, Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM 1 Haziran’da konuklarına kapılarını yeniden açıyor.

Yayınlandı

on

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group’un geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ve işletmeciliğini üstlendiği yatırımı “Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM 1 Haziran’da yeniden Yalıkavak Marina’nın merkezinde açılıyor.

Seçkin misafirlerinin beklentilerini aşmak için özenle tasarlanmış birinci sınıf olanaklar sunmayı sürdürecek olan Otel, konuklarına ayrılmış çok özel bir sonsuzluk havuzu ile nefes kesen etkileyici manzarayı kucaklamak için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Havaalanından itibaren misafirlerine özel bir deneyim sunmayı hedefleyen Yalıkavak Marina Hotel, CIP Lounge, VIP transfer gibi hizmetler sunarken helikopter ulaşımını tercih edecek olan misafirlerine ise otelin yanı başında yer alan heliped ile ultra lüks bir tatil imkanı sunuyor.

Otelin sunduğu benzersiz olanakların zirvesinde göz alıcı zerafeti ile Türkiye’nin en lüks süiti, panoramik deniz manzaralı Yalıkavak Panaromik Villa’yı sofistike tarzı ile dikkat çekiyor. Yalıkavak Panaromik Villa, Bodrum’da kendi iskelesine tekne yanaşabilen tek villa olma özelliği ile Türkiye’nin en lüks otellerinden olan Yalıkavak Marina Hotel’in sunduğu ayrıcalıklardan bir diğeri olarak karşınıza çıkıyor. Gündüzleri direkt olarak havuza ve denize uzanan odalar ile denizin ve güneşin keyfini çıkarırken geceleri ise benzersiz konumu ile müzik ve eğlence ile iç içe bir tatil Yalıkavak Marina Hotel’de sizleri bekliyor.

Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM’ın yanı başında, hemen yürüme mesafesinde bulunan Yalıkavak Marina’da da en premium alışveriş ve yeme içme fırsatları yer alıyor.

Otelin hemen arka bahçesinde konumlanan, Dünyanın en lüks markalarının bir araya geldiği göz alıcı “Ada Bölgesi”nde Dior, Louis Vuitton, Prada, Valentino, Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Bvlgari, Bottega Veneta gibi ünlü markaların bulunduğu butik mağazaları keşfedebilir, deniz  kenarındaki çeşitli restoranlarda dünya mutfağının tadını çıkarabilir, ünlü şeflerin özenle hazırladığı lezzetleri deneyimleyebilirsiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM

Devamını Oku

Otel

The Stay Grubu’nun Yeni Oteli “Bobo by The Stay” Bu Yaz Cennet Koyu’nda Açılıyor

The Stay Grubu’nun yeni projesi Bobo by The Stay, Bodrum’un büyüleyici atmosferine sahip Cennet Koyu’nda, misafirlerine müzik ve gastronominin eğlence ile birleştiği özgün bir deneyim sunmak için Haziran’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Yayınlandı

on

İsmini, kendilerine özgü tarzları, sanat ve felsefe akımlarına olan ilgileri ve dünya görüşleriyle bohem burjuvazi yaşam tarzına sahip olan ‘Bobolardan alan otel, Cennet Koyunun en güzel noktasında, zeytinliğin içerisinde denize sıfır konumuyla endüstriyel tasarıma sahip 24 odası, 3 farklı konseptteki restoranı, spa & fitness alanı ve 2 plajı ile misafirlerini ağırlayacak.

Bebek Otel by The Stay’in lezzetlerini Bodrum’a getiren Bobo restoran, Çin mutfağı ve Uzakdoğu kültürünün Türkiyedeki en önemli temsilcisi olan Dragon Restaurant ve denize sıfır Yunan esintili balıkçı Paraliaki ile Bobo by The Stay bambaşka gastronomik deneyimleri karadan ve denizden misafirleriyle buluşturacak.

Cennet Koyunun kristal sularına açılan Bobo Beach, hem kum üzerinde hem asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde, hem de doğanın huzurlu seslerinde misafirlerin dinlenebileceği farklı alanlar sunuyor.

Mimari tasarımı ünlü mimar Mahmut Anlar ve ekibi Geo ID tarafından yapılan ve yetişkinlere özel Bobo by The Stay; The Stay DNAsına işlemiş olan kültür sanat aktiviteleri, sanatçı iş birlikleriyle yapılacak doğanın içinde özel enstalasyonlar, ritüelleşecek gün batımı partileri ve yaz sezonu boyunca yapılacak sürpriz etkinlikleri ile Bodrum Cennet Koyunda yerini alacak.

The Stay Hakkında

İçinde bulunduğu lokasyonların kültürünü yansıtan mimari yapılara değer katarak yaşam stili belirleyen The Stay grubu, Bebek Otel by The Stay, The Stay Warehouse, The Stay Nişantaşı, The Stay Bosphorus, The Stay Boulevard Nişantaşı ve Bobo by The Stay olmak üzere 6 oteli bünyesinde bulunduruyor. Alaçatı’nın merkezinde huzurlu bir vaha sunan ve grubun yıl boyunca küratörlüğünü gerçekleştirdiği birçok kültürel programa ev sahipliği yapan The Stay Warehouse, İstanbulun moda ve alışveriş merkezinde yer alan The Stay Nişantaşı ve The Stay Boulevard Nişantaşı, İstanbulun eğlence merkezinde denize sıfır konumu ile yer alan  Bebek Hotel by The Stay ve  büyüleyici bir tarihi dokuya sahip olan boğaz manzaralı The Stay Bosphorus otelleriyle, eşsiz bölgelerde yeni keşifler için farklı kapılar aralıyor. The Stay’in en yeni projesi ise bu yaz Bodrum Cennet Koyu’nda açılacak olan Bobo by The Stay. Kültürün sanatla buluştuğu, misafirlerini özel hissettiren, kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı ve özgün mimari detayları ile The Stay, konuklarına ilham veren, samimi ve tasarım odaklı mekanlarda unutulmaz ve heyecan verici konaklama deneyimi sunuyor. Tüm otellerinde karbon ayak izini sıfırlayan ve Türkiyenin ilk karbon nötr otel grubu olan The Stay, konaklama sektörünün en prestijli ödüllerinden Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awardstan iki sene üst üste Best Luxury Boutique Hospitality Group of 2023’ ve Commitment to Sustainable Hospitality Group of 2023’ kategorilerinde iki önemli uluslararası ödüle sahip.

Kaynak: HORECA Trend ve The Stay

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.