The Grand Tarabya’da İftar Sofraları Kuruluyor | HORECA Trend
Takip edin!

Otel

The Grand Tarabya’da İftar Sofraları Kuruluyor

Huzur ve birlikteliğin en güzel dönemi olan Ramazan ayı, aile ve dostlarla iftar sofralarının da kurulacağı bir dönemdir. Geleneksel sofraların en güzelleri, Ramazan ayı boyunca The Grand Tarabya’da.

Yayınlandı

on

Boğaz’ın en güzel noktası olan Tarabya koyuna hakim manzarasıyla benzersiz lokasyonu, on yılları aşan konukseverlik mirası ile İstanbul’un ikonik otellerinden The Grand Tarabya, Ramazan ayında da misafirlerini özlenen iftar sofralarında buluşturuyor.

The Brasserie Restaurant’ta sunulacak iftar, ud ve arp melodilerinin huzur veren atmosferinde Ramazan ayının ruhuna uygun olarak gerçekleşiyor. İftariyelikler ile başlayan iftar, zeytinyağlı yemekler ve salataların çorbaları takip etmesiyle devam ediyor. Klasik lezzetlerin öne çıktığı açık büfe tarzındaki iftar yemeğinde, börekler, ızgara ve ana yemek çeşitleri sunuluyor.  Ramazan döneminin geçmişten bu yana geleneksel tatları olan şerbetler, boza, salep gibi içecekler de özel istasyonlarda konuklara ikram ediliyor.

İftar sofralarının vazgeçilmezi tatlılar ise, güllaçtan kaymaklı ayva tatlısına, revaniden ekmek kadayıfına uzanan geleneksel tatları içeren geniş bir yelpazede, kumda pişirilmiş Türk kahvesi eşliğinde misafirlere sunulacak.

The Grand Tarabya, özlenen Ramazan ruhunu yaşamayı, huzur ve sükunet içinde sevdikleriyle iftar sofralarında bir araya gelmeyi arzulayan misafirlerini bekliyor.

The Grand Tarabya Oteli

Büyük Tarabya Oteli’nin mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise Cafe R.E.A.D, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.

Kaynak: HORECA Trend ve The Grand Tarabya

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Otel

Doubletree By Hilton Işıl Club Resort Bu Yaz Bodrum’u Yeniden Keşfetmeye Davet Ediyor

Ödüllü ultra her şey dahil resort DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, 19 Nisan’da ışıl ışıl bir yaz sezonu için kapılarını açıyor .

Yayınlandı

on

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ultra her şey dahil konseptiyle, Bodrum Torba’da eşsiz doğasıyla ve mavi bayraklı özel plajıyla, heyecanla beklenen yenilikleriyle yaz sezonu başlıyor.Bodrum’u yeniden keşfederken yemyeşil çim alanlarla çevrili tesis tüm misafirperverliği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

Denize sıfır konumuyla DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’e ait özenle tasarlanan dinlenme ve güneşlenme alanlarıyla keyifli anlar yaşayabileceğiniz tesiste, sezon boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için tatilinizi dolu dolu geçireceğiniz özel etkinlikler de bulunuyor.  Eşsiz mavilikteki Torba koyunda huzurlu, sakin ve ayrıcalıklı bir tatil deneyimini gastronomiyle birleştirerek misafirleri için sunan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’te her sabah gün mutlulukla başlıyor.

Gastronomi alanında da özel deneyimler sunan otel İtalyan mutfağında POCO ve denizden sofraya gelen taze lezzetleri ile Skorpina A La Carte restoranlarıyla yaz tatilinize farklı bir soluk getiriyor. Bodrum klasiği haline gelen Sunset Bar, misafirlerini yıldızların altında canlı müzik performansları ile yenilenen ses sistemi ve sahnesiyle karşılıyor. Üst düzey spa merkezlerinden biri olan Spa by Spa Soul ise, özel masaj seçenekleri ve imza bakım ritüelleri ile zihninizi ve bedeninizi yeniliyor.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort bu yaz denizin, güneşin ve doğanın tadını çıkarmak isteyenlerin ışıl ışıl yaz hayallerinin başrolünde yer alıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort

Devamını Oku

Otel

Bodrum’un Gözde Tatil Mekânı Bodrum Loft, 2024 Yaz Sezonuna Hazır

Kısa zaman içerisinde Bodrum’un en gözde tatil yerlerinden biri hâline gelen tatil köyü Bodrum Loft, 2024 yaz sezonuna merhaba diyor. Tatler Seyahat Rehberi’nde “Dünya’nın En İyi 101 Oteli – 2024” listesinde yer alarak Bodrum’un turizm cazibesine katkı sağlayan Bodrum Loft, mayıs ayıyla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Yayınlandı

on

Marka restoranlarıyla da adından söz ettiren Bodrum Loft, bu yaz Ankara’nın sevilen lezzet durağı Ters Köşe Restoran’a ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Loft Elia Restaurant, Paper Moon ve Vakko L‘Atelier Patisserie gibi markalarla zengin bir yemek kültürü sunuyor. Dünya genelinde prestijli yayınlar tarafından övgüyle bahsedilen Bodrum Loft, doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferiyle misafirlerine unutulmaz bir tatil vaad ediyor.

Akfen Holding’in prestijli projelerinden biri olan Bodrum Loft, doğaya duyarlı ve modern mimarisi, eşsiz atmosferi ve seçkin restoranları ile ziyaretçileri için 2024 yaz sezonunu mayıs ayı ile birlikte açıyor. Demirbükü Koyu’nda yer alan tatil köyü, sürdürülebilir lüks anlayışıyla Bodrum’un turizm çehresinde parlayan bir yıldız olarak dikkat çekiyor.

Tatler Seyahat Rehberi’nde “Dünya’nın En İyi 101 Oteli – 2024” listesinde yer alan Bodrum Loft, bu saygın başarı ile Türkiye’nin gözde turizm merkezi Bodrum’un global cazibesini artırıyor. Akfen Grubu’nun göz alıcı yatırımı olan Bodrum Loft, doğal güzelliklerle bezeli, zeytin ağaçları arasında huzurlu bir kaçış sunuyor.

Kısa Dönem Kiralama İle Daha Geniş Kitleye Ulaşacak

Bodrum Loft, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 36 villadan oluşan bu özel tatil köyü, farklı tiplerdeki konaklama seçeneklerinin yanı sıra bu yıl otel konseptinde konaklama seçeneği de sunarak Bodrum’da turizmi altı aya yayma geleneğini sürdürüyor. Villalar, sahipleri tarafından kullanılmadıkları zamanlarda Bodrum Loft’un benzersiz rezervasyon sistemi üzerinden diğer ziyaretçilere kiralık olarak sunuluyor. Bodrum Loft, haftalık ve iki haftalık kısa dönem konaklama seçenekleriyle daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Marka Restoranları İle Çekim Merkezi Olmaya Devam Ediyor

Yeme içme alanında da iddialı olan Bodrum Loft, Ankara’nın popüler mekânlarından Ters Köşe Balık Restoran’ı Bodrum’a taşıyor. Yeni şubesiyle misafirlere sonsuz maviye karşı lezzetli anlar vaad eden Ters Köşe, Bodrum Loft’un gastronomi alanındaki çeşitliliğini artırıyor. Aynı zamanda, Loft Elia Restaurant ve Paper Moon Bodrum Loft gibi sevilen restoranlar da bu yaz sezonunda konuklarına hizmet vermeye devam edecek. Bodrum Loft, denizin sonsuz güzelliği ve birbirinden lezzetli seçenekler sunan restoranlar sonrası konuklara iki farklı barda eğlence seçeneğini de sunuyor.

Bodrum Loft, dünya çapında saygın dergi ve gazeteler tarafından da takdir ediliyor. The Times, Tatler, Vanity Fair, Conde Nast Traveller, Time, The Telegraph, Forbes gibi prestijli yayınlarda yer alan Bodrum Loft, doğaya saygılı mimarisi ve yüksek kalitesi ile övgüler alıyor. Tatil köyü, minimalist ve aile dostu bir tatil deneyimi sunarak, doğal güzellikleri ve yıldızlar altında unutulmaz anlar vaat ediyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Bodrum Loft

Devamını Oku

Otel

Setur, Tatil Severlerin Ramazan Bayramı Tercihlerini Açıkladı

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur, Ramazan Bayramı tatil trendlerini paylaştı. Bayram tatilini seyahat ederek değerlendirenlerin yurt içi adresleri Akdeniz, Ege ve Kıbrıs sahilleri ile İstanbul’a yakın bölgeler olurken; yurt dışı tatillerde Avrupa ve Mısır en çok tercih edilen destinasyonlar olarak ön plana çıktı.

Yayınlandı

on

Yazar:

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, seyahat severlerin Ramazan Bayramı tatilindeki tercihlerini paylaştı. Bu yıl eğitim öğretim sezonunun ara tatili ile de denk gelmesi sebebiyle yoğun hareketlilik yaşanan Ramazan Bayramı dönemini tatil fırsatı olarak kullananların yurt içinde öne çıkan tercihleri; Akdeniz’de Belek-Side-Kemer, Ege’de Bodrum-Fethiye-Marmaris ve Kıbrıs kıyısındaki oteller ile Sapanca, Abant, Bolu, Afyon gibi İstanbul’a yakın bölgeler oldu.

Setur’un tatil severlere sunduğu çok özel erken rezervasyon kampanyaları ile uygun fiyatlara planlama yapılabilmesi ve hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile deniz kıyısı bölgelerdeki satışlarda yüksek bir artış yaşandı. Tatil otelleri ve Kıbrıs otellerinde geçtiğimiz yıla göre ciddi bir artış kaydedildi.

Yurt Dışı Tatillerde Rota: Mısır

Setur, yurt dışı tatili tercih edenlere ise 150 farklı tur seçeneği sundu. Tercih edilen destinasyonlarda yine Avrupa seyahatleri ön plana çıktı. Balkanlar, İtalya, Benelüks ve İspanya turları tatil severlerin Avrupa’da en çok tercih ettiği rotalar oldu. Asya’da Dubai, Tayland, Bali ve Japonya en yüksek talebi görürken en büyük talep artışı ise Afrika’da Mısır özelinde oldu. Tatilin ilkbahara denk gelmesi ile özellikle Sharm ve Hurgada bölgeleri tatil severlerin gözdesi konumuna geldi. Yurt dışı gemi turlarında ise Akdeniz bölgesi ve  Yunan adaları tatil severler tarafından tercih edildi. Akdeniz cruise severler için en çok tercih edilen bölge olurken; turlar %100 doluluğa ulaştı.

Ramazan Bayramı tatilini Setur farkı ve güvencesiyle geçirenler; indirim olanakları, ödeme kolaylığı sağlayan avantajı teklifler ve farklı kampanyalardan yararlandı. Setur tatil severler için çok özel seçenekler sunmaya devam edecek.

SETUR Hakkında

1965 yılında Koç Topluluğu bünyesinde kurulan Setur, turizm alanında yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, kurumsal seyahatler, IATA uçak bileti satışı, vize hizmetleri, kongre ve seminer organizasyonları başlıklarında hizmetler sunuyor.

Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin lider ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, kara sınırları, deniz limanları ve havalimanlarıyla 22 bölgeye yayılan yaklaşık 22 bin metrekarelik alanda, 55 mağaza işletmeye devam ediyor.

 

Kaynak: HORECA TREND ve Setur

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.