Jumbo’nun IstLondon İşbirliğinden El Yapımı Porselenler | HORECA Trend
Takip edin!

HORECA Tedarik

Jumbo’nun IstLondon İşbirliğinden El Yapımı Porselenler 

Tasarımları ile sofralara değer katan Jumbo; lüks ve eşsiz ürünler tasarlayan IstLondon markası ile yeni bir işbirliği gerçekleştirdi. Fransız Limoges çamurundan üretilen el yapımı porselenlerden oluşan özel koleksiyon, sofralarda sıra dışı bir dokunuş bırakacak.

Yayınlandı

on

Seçimleriyle fark yaratmak isteyenler ve en iyisinden daha azıyla yetinmeyenlerin tercihi olan Jumbo; yeni işbirliği IstLondon markası ile sofralara yeni bir soluk getiriyor. Melis Micklethwaite ve John Micklethwaite’in hazırladıkları özel reçete ve renk uygulamaları ile ortaya çıkan, kusursuz incelikteki porselen koleksiyonu artık Jumbo mağazalarında. “Fransız Limoges” çamurundan üretilen, el yapımı kupa, kase, tabak ve fincan takımlarından oluşan sofra ürünleri Mint yeşili, pembe, bebe mavisi, süt beyazı gibi renk seçenekleri ile mutfak ve sofraların enerjisini değiştirecek.

Hem şehirli hem de sayfiye sofralardan alınan ilhamla tasarlanan koleksiyonlarını, İngiltere ile Türkiye’nin sofra kültürünü porselenlerle buluşturuyor. Uluslararası birbirinden değerli markaları çatısı altında toplayan Jumbo, ayrıcalıklı ürünleri evine taşımak isteyenleri mağazalarına davet ediyor. IstLondon ürünleri tüm Jumbo mağazalarında ve jumbo.com.tr’de.

Kaynak: HORECA Trend ve Jumbo

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazılım

Tatilbudur’dan Bayrama Özel Rotalar

Türkiye’nin 81 ilinde farklı tatil alternatifleri sunan TatilBudur; Ramazan Bayramı’na özel rotaları belirleyerek, bayram için en çok rezervasyon yapılan tatil bölgelerini sıraladı.

Yayınlandı

on

Bu bayram ebeveynlerin ve çocukların enerjisini yenileyecek her şey dahil oteller öne çıkarken, TatilBudur’un vade farksız 9 taksit ve sepette yüzde 5 ek indirim kolaylığı tatil planlaması yapanların tercihi olacak.

Misafirlerine kaliteli tatil deneyimleri için aracılık eden TatilBudur; Bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler için Türkiye’nin birbirinden değerli destinasyonlarını keşfetmeye davet ediyor.

Ebeveynler için Lüksün ve Konforun Bir Arada olduğu Her şey Dahil Oteller

Bu sene Nisan ayının ortasına denk gelen Bayram tatiline, öğrencilerin ara tatilinin de eklenmesi, çalıştığı için şehirden uzaklaşamayanlar için güzel bir fırsat sunuyor. Çocukların okul ve eğitim stresinden arınacağı ve aileleriyle keyifli vakit geçirebileceği, yetişkinlerin ısınan hava eşliğinde konforlu ve huzurlu bir tatil yapacağı alternatiflerin başında her şey dahil oteller geliyor. Güney Ege ve Akdeniz bölgesi ise yoğun olarak tercih edilen bölgelerin başında geliyor. Kuşadası ile başlayan; Bodrum, Marmaris Fethiye, Kemer ve Alanya olarak devam beldeler eden güney sahilinin en çok rezervasyon alan yerleri arasında.

Dinlenmek, keyifli vakit geçirmek ya da yeni yerler keşfetmek için yılın en keyifli zamanı olan İlkbahara denk gelen bu tatil sürecinde birbirinden farklı lokasyon önerileri yine TatilBudur’da. World’e özel vade farksız 9 taksit, sepette yüzde 5 ek indirim ve 4 ay erteleme gibi ödeme avantajları ile TatilBudur misafirlerine unutulmaz bir bayram tatili yaşamayı vaad ediyor. 

Kaynak: HORECA Trend ve TatilBudur

Devamını Oku

HORECA Tedarik

Kent ile “Bir Bayram Masalı!”

Mondelēz International markası Kent, Ramazan Bayramı’na özel bir reklam filmi yayınladı. Önceki yıllardan farklı bir film ile izleyicilerin karşısına çıkan Kent’in yeni bayram reklamında geleneğin ruhuna uygun ama aynı zamanda cesur bir değişiklik içeren bir hikâye senaryolaştırıldı.

Yayınlandı

on

Reklam filminde; bayramların, birlikteliği ve sevginin gücünü hatırladığımız özel zamanlar olduğundan yola çıkılan hikayesi ile izleyicilere gerçeküstü bir masal anlatmak isteyen Kent, sevgi ve muhabbetin bayram bitince de devam etmesi temennisini dile getiriyor.

Filmde, bayram günü çobanın yaylada yalnız kaldığını düşünerek cebinde bayram şekeriyle ona bayram ziyaretine giden, yaşça çok büyük çobanı felsefi sorularıyla zorlayan akıllı bir çocuğu, ilk defa kamera karsısına gecen Enes Ürper; yönelttiği soruya doğanın sihri ile cevap veren çobanı ise ünlü ve başarılı oyuncu Serkan Keskin canlandırdı.

Reklamın müziğini, ı ilk defa bir reklam projesinde yer alan Erkan Oğur yaptı. Yakın zamanda çıkardığı “Ben Dervişim Diyene”yi  (Söz Yunus Emre-Müzik Erkan Oğur) bu reklam için tekrar özel olarak çaldı ve kaydetti.

Kaynak: HORECA Trend ve Kent

Devamını Oku

Yazılım

Sevdiklerine Kavuşmanın Yolu Bilet Dükkanı’ndan Geçiyor

Bilet Dükkanı, Ramazan Bayramı’nda ailelerine ve sevdiklerine kavuşmak ve unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenler için özel kampanyalarını açıkladı. Bu kampanyalar, akıllı ve indirimli seyahat seçenekleri sunuyor.

Yayınlandı

on

30 yılı aşkın turizm sektörü deneyimiyle dünya genelinde 23 ülkeye hizmet sunan Bilet Dükkanı, uçak bileti, otobüs, otel hizmetlerinde cazip kampanyalar ve avantajlı fiyatlar ile kullanıcılarına heyecan dolu bir bayram yaşatacak.

Bayrama Özel Uçak Biletlerinde 400 TL’ye Varan İndirim

“Bayrama Özel Uçak Bileti İndirimi” kampanyası 8 Mart – 15 Nisan 2024 tarihleri arasında Bilet Dükkanı’nın mobil uygulaması üzerinden yapılacak tüm uçak bileti alışverişlerinde geçerli olacak. ’’BDBAYRAM2024’’ kampanya kodunu kullanan üyeler 2.500 TL ve üzeri bilet alımlarında yurt içi için 250 TL, yurt dışı için 400 TL hediye puanını anında kazanacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler Bilet Dükkanı mobil uygulaması (Android ve IOS) aracılığıyla üyelik oluşturarak ve satın alımlarını gerçekleştirerek hediye puanlardan yararlanabilecek.

Link: biletdukkani.com/kampanyalar/bayrama-ozel-ucak-bileti-indirimi

Bayrama Özel Otobüs Biletlerinde 75 TL İndirim

Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden 8 Mart – 15 Nisan 2024 tarihleri arasında ‘’BDBAYRAM2024’’ koduyla 1000 TL ve üzeri otobüs bileti satın alanlar için anında 75 TL indirim uygulanacak. Kampanya sadece Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapanlar için geçerli olacak.

Link: biletdukkani.com/kampanyalar/bayrama-ozel-otobus-bileti-indirimi

Otel Rezervasyonlarında Anında 1.500 TL İndirim

Bu bayram tatilin keyfi Bilet Dükkanı ile çıkacak. 8 Mart – 15 Nisan 2024 tarihleri arasında Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden ‘’BDBAYRAM2024’’ kodunu kullanarak yapılan 15.000 TL ve üzeri tüm otel rezervasyonlarında 1.500 TL anında indirim uygulanacak. Kampanyadan sadece Bilet Dükkanı mobil uygulamasını indirerek alışveriş yapanlar yararlanabilecek.

Link: biletdukkani.com/kampanyalar/bayrama-ozel-otel-indirimi

Sektördeki deneyimi ve yenilikçi yaklaşımıyla kullanıcılarından tam not alan Bilet Dükkanı’nın devam eden tüm kampanyalarına biletdukkani.com/kampanyalar web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bilet Dükkanı, Ramazan Bayramı’nda özel kampanyalarıyla kullanıcılarına bayram heyecanını dorukta yaşatacak.

Kaynak: HORECA Trend ve Bilet Dükkanı

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.