Geleceğin Restoran Deneyimi McDonald’s’ta! | HORECA Trend
Takip edin!

Restoran

Geleceğin Restoran Deneyimi McDonald’s’ta!

1986’da ilk restoranını açtığı günden bu yana, Türkiye’yi ilklerle tanıştıran McDonald’s, şimdi de geleceğin restoran deneyimini Türkiye’ye getirerek bir kez daha sektöre öncülük ediyor.

Yayınlandı

on

Müşterilerine en iyi, en yeni ve en modern hızlı servis restoran deneyimini yaşatma vizyonuyla hareket eden şirket, dijital sipariş ekranlarıyla sıra beklemeden sipariş verme imkânı, masaya servis hizmeti, Misafir Deneyim Liderleri, gelişen mobil uygulaması ve sadakat programları, yepyeni restoran dizaynı ve yenilenen McCafe konseptiyle sektöre dair tabuları yıkarak, müşteri deneyimine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor.

Türkiye’nin ilk zincir restoranı, Türkiye’yi menü kavramıyla tanıştıran ilk restoran ve arabaya servis yapan ilk restoran olmak gibi sektöre dair birçok ilkin Türkiye’deki öncüsü olan McDonald’s, geleceğin restoran deneyimi vizyonu ile müşteri deneyimine yepyeni bir boyut kazandırarak sektörü dönüştürmeye hazırlanıyor.

McDonald’s severlere fark yaratan bir deneyim sunmanın yanı sıra, dijital dönüşüm ritmine de ayak uydurarak yeni bir yolculuğun kapılarını aralayan McDonald’s Türkiye, klişelerin dışına çıkarak klasik restoran kalıbına yeni bir yorum katmanın heyecanını yaşıyor.

Üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini odağına alan anlayışıyla, bugün yaklaşık 250 restoranında 7000’e yakın çalışanıyla hizmet veren McDonald’s Türkiye, 23 Aralık’ta Tema Çarşı restoranında düzenlediği lansmanda müşteri deneyimine farklı boyut kazandıracak uygulamalarını tanıttı. McDonald’s severlere geleceğin restoran deneyimini yaşatma hedefiyle yola çıkan şirket, en yeni uygulamalarını da yine bu lansmanda duyurdu.

Geleceğin Restoran Deneyimini McDonald’s’la Yaşa!

40 yılı aşkın McDonald’s tecrübesiyle ve geleceğin deneyimi vizyonuyla McDonald’s’ın çehresini değiştirmeye odaklanan Türkiye CEO’su Mwaffak Kanjee: “Geleceğin restoran deneyimine öncülük edecek bakış açımızla, imajımızı yeniliyoruz. Sipariş süreçlerini daha da hızlandırarak ve servisimizde fark yaratarak, misafirlerimizin memnuniyetini artıracak ve daha keyifli bir McDonald’s deneyimi yaşamalarını sağlayacak bazı uygulamalar başlatıyoruz. Kısa zamanda Türkiye çapına yayılacak olan dijital sipariş ekranlarımızın ve Türkiye’de bir ilk olarak, kiosktan sipariş verenler için sunmaya başladığımız masaya servis hizmetinin yanı sıra, müşteri deneyimini kolaylaştırmayı hedeflediğimiz ödeme ve teslim noktalarımızda bir ayrıma gittik. Misafirlerimizin memnuniyetleriyle ilgili geri bildirimler almayı amaçladığımız Misafir Deneyimi Liderleri’mize yeni dönemde daha aktif rol veriyoruz. Böylece aldığımız geri bildirimlere yönelik adımlar atarak müşteri memnuniyetini daha da artırmayı hedefliyoruz. McDonald’s severlere yeni tekliflerimizi sunduğumuz GMAlite uygulamamızın da yeni dönemde daha aktif kullanılmasına katkı sağlayacak sadakat programını devreye aldık. Sadakat programı kapsamındaki misafirlerimize sürpriz tekliflerimiz artarak devam edecek. Dijital menü ekranları ve yeni restoran dizaynımızla oluşturduğumuz ambiyansla misafirlerimize daha farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Ayrıca McCafe’lerimizde de bir dönüşüme gidiyor; yeni ürün portföyümüz, yeni kahve makinalarımız ve eğitimli baristalarımızla McDonald’s’ın eşsiz servis kalitesini daha da artırıyoruz. 2023’te tüm bu özelliklere ve hizmetlere sahip restoranlarımızın sayısını daha da arttırarak, daha çok noktada misafirlerimize en iyi deneyimi sunmak için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Tema Çarşı McDonald’s, yeni konseptimizle açılan ilk restoranımız olmakla birlikte; aynı zamanda önümüzdeki dönemde açılacak yüze yakın yeni konseptli restoran planlamamızın ilk adımıdır.” şeklinde konuştu. Tüketicilerinin en sevdikleri ürünlere kolaylıkla ulaşmasını hedefleyen McDonald’s Türkiye’nin yatırımları devam edecek.

Kaynak: HORECA Trend ve McDonald’s

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Restoran

Yöresel Tatlar Eşliğinde İftar 

Türkiye’nin ünlü kebap ustası Mehmet Şef’in, Doğu ve Güneydoğu Mutfağı’ndan özel yemekler sunduğu Perran Ocakbaşı, iftarda yöresel tatlar deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

Yayınlandı

on

İstanbul’un ocakbaşı konseptine yeni bir soluk getiren mekanın zengin iftar mönüsünde; başlangıçta günün çorbası, ara sıcak olarak ise tabak altı lahmacun, haşlama içli köfte ve kıymalı söğürme yer alıyor. Tercihe göre Adana, Urfa veya Haşhaş Kebap, Çıtır Beyti, Çöp Şiş, Tavuk Şiş ya da Karışık Izgara’dan birisinin yer aldığı ana yemeğe Perran salatası eşlik ediyor. İftarın finalinde ise tatlı olarak bir Ramazan klasiği olan Güllaç ya da Katmer servis ediliyor. 

Şehrin Meksikalısı Ranchero Restaurant işletmecilerinin yaklaşık 20 yıllık gastronomi deneyimi ve ödüllü şef Mehmet Keskin’in ustalığını buluşturan Perran Ocakbaşı, Caddebostan Mah. Haldun Taner Sokak No: 3/A Kadıköy, Istanbul adresinde misafirlerini ağırlıyor. Kişi başı bin 350 liradan sunulan iftar mönüsü için (0216) 766 55 53 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve Perran Ocakbaşı

Devamını Oku

Restoran

Arça’ya Bahar Geldi! 

İstanbul’un en güzel semtlerinden Haliç’in muhteşem manzarasına hakim olan Arça Restaurant & Grill baharla beraber yenilenen menüsü ile sezona merhaba diyor. 

Yayınlandı

on

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç, çevresinde açılan yeni kültür alanları, sanat merkezileri, müze ve parklarıyla kentin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlerken, terasından benzersiz bir İstanbul manzarası sunan Arça Restaraurant & Grill, şık ambiyansı, zengin menüsü ve zarif servis stiliyle bölgeye yeni bir soluk getirdi.

Arça’nın şık ve rahat ambiyansında Haliç’in eşsiz görünümüne karşı günün yorgunluğunu atmak, ardından meze, kebaplar ve açık mutfakta izlenebilen fırından çıkan pide ve lahmacunların tadına varmak üzere açık olan kapıları, Pazartesi günleri dışında hafta boyu her akşam açık.

Restoranın şefi Cenap Öztekin Varol, mevsime uygun olarak yeni çıkan ürünleri kullanmak üzere menüde değişiklikler yapıyor. Baharla birlikte marul tarator olarak tanımlanabilecek “terettür” gibi hafif ve tazelik hissi veren mezeleri menüye alan Varol, bu sayede eski ve unutulmuş tatları da yeniden sofralara getiriyor. Menüde yaza özel geniş bir salata seçkisi de mevcut.

Arça Restaurant & Grill, yemeklerinden servise bir dost sofrasından beklenenleri tam kıvamında sunarken, Haliç üzerinden İstanbul’un en güzel gün batımlarını izleme imkanı sunuyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Arça Restaurant & Grill

Devamını Oku

Restoran

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri Perran Ocakbaşı’nda!

Türkiye’nin ünlü kebap ustası Mehmet Şef, Perran Ocakbaşı’nın mutfağında hem göze hem de damaklara hitap eden birbirinden özel et yemeklerine imza atıyor.

Yayınlandı

on

Kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının ülkemizdeki temsilcisi Ranchero Restaurant Ailesi, şimdi de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kadim kültüründen günümüze gelen yöresel lezzetleri, Perran Ocakbaşı’nda misafirleriyle buluşturuyor.  Bölgenin yetiştirdiği ödüllü ustalardan Mehmet Keskin’in mutfak şefliğini yaptığı Perran Ocakbaşı, mönüsünde ağırlıklı olarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya özgü malzemelerle hazırlanan seçkin et yemeklerine yer veriyor. 

Perran Ocakbaşı, mönüsünde yer alan birbirinden özel yöresel yemekleriyle İstanbul’un ocakbaşı konseptine yeni bir soluk getirecek. Misafirlerini ağırlamaya başlayan Perran Ocakbaşı’nda yöresel ismiyle Lıklıkı Köfte olarak bilinen kokoreçli içli köfte Perran İçlisi, mangalda pişen bonfile etlerin tereyağı ve özel soslarla servis edildiği Kurabiye Kebap, ismini Urfa’nın Miftahizade lakâbıyla tanınan yerli bir ailesinden alan Miftahi Tas Kebabı, yine mangalda pişen kıyma kebabına bonfile et sarılarak hazırlanan Dolama Kebap, spesiyaller arasında başı çekiyor. 

Mezelerde de oldukça iddialı olan Perran Ocakbaşı’nda pancar, nohut, kurutulmuş domates, gün kurusu kayısı ve fille bademle hazırlanan Perrane ile, içerisinde semizotu, yeşil elma, süzme yoğurt, sarımsak ve tarhana kıtırı bulunan Mastave, mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor. Ayrıca ocakbaşı konseptinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Adana Kebap, Şaşlık, Lahmacun gibi klasikler de Mehmet Şef’in yorumuyla, Perran Ocakbaşı misafirlerine alıştıklarının çok ötesinde bir lezzet deneyimi sunuyor. 

Şehrin Meksikalısı Ranchero Restaurant işletmecilerinin yaklaşık 20 yıllık gastronomi deneyimi ve ödüllü şef Mehmet Keskin’in ustalığını buluşturan Perran Ocakbaşı, Caddebostan Mah. Haldun Taner Sokak No: 3/A Kadıköy, Istanbul adresinde misafirlerini ağırlıyor.   

Kaynak: HORECA Trend ve Perran Ocakbaşı

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.