Şef Mehmet Yalçınkaya’dan Gastronomide Yeni Trend “Sessiz Lüks” | HORECA Trend
Takip edin!

Restoran

Şef Mehmet Yalçınkaya’dan Gastronomide Yeni Trend “Sessiz Lüks”

Masterchef moderatörü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Merkez Marina’da geçen sene hizmete açtığı “Denizden Restoran”ın yeni tadım menüsünü tanıttı.

Yayınlandı

on

Değişen dünya düzeninden etkilenen gastronomide, restoranların kimlikleri daha minimalist, sunum tabakları daha sade ve ürünün önüne çıkmayacak reçeteler ile daha farklı bir dönem başlıyor. Restoranlarda paylaşım tabakları ile fiyat fayda endeksi daha makul bütçeli menüler planlanırken, diğer yandan tadım menüleri de aşırı lüks ve atık içeren yemeklerden sıyrılarak daha sade bir hale bürünüyor. Kocadon Museum Hotel içinde, hizmet veren “Denizden Restoran” tüm dünyada öne çıkan “Sessiz Lüks” kavramını Ege’ye taşıyor.

Bodrum Denizden Restoran’ın Yıldızı “Kabuksuz Mavi Yengeç”

Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Bodrum Denizden Restoran’ın 2024 menüsünün yıldızı ”Kabuksuz Mavi Yengeç” oldu. Gittiği her ilde Tarım İl Müdürlüğü ile bağ kuran Mehmet Şef; ‘Bodrum Savran’da keşfettiğimiz kabuksuz Mavi Yengeç bizi çok heyecanlandırdı. Ben ve ekibim ürün ile çalıştık. Geldiğimiz sonuçta leziz, görseli yüksek bu tabağı oluşturduk’ dedi. 2024 yazında Bodrum Denizden Restoran’ı ziyaret edecek olanlar yepyeni tadım menüsü ile unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşayacaklar.

Ege Bölgesinin Sebzeleri ve Lokal Balıklar Menüyü Belirliyor

Bir yandan hemen her alanda tüm markaların sahip çıktığı “Sürdürülebilir bir dünya düzeni” için çalışan Mehmet şef imzalı  Denizden Restoran, var olduğu Ege Coğrafyası’nın ürünlerine  ve yerele sahip çıkıyor. Bölgenin deniz mahsülleri, balıkları, yerel üreticiden gelen doğal ürünler menü belirlenirken en önemli girdiyi oluşturuyor. Şef Mehmet Yalçınkaya Bodrum Denizden Restoran ile ilgili; “Itır otu ,Lavanta, Gambilya, Mandalina, Kabuksuz Yengeç ve Ahtapot ile bölgesel değerleri menümüze yansıtıyoruz. Taze, doğal, leziz ve sürdürülebilir  menümüz bu yıl yepyeni bir dekorasyon ile taçlandı. Tabak tasarımlarımız sanatçıların desteği ile yemeklerimiz için hikayelendirildi” diyor.

Şef Yalçınkaya’dan Kadın Kooperatifleri ve Yerel Üreticiye Tam Destek

Değişen dünya düzeni, yapay zeka ve ilerleyen teknolojiye rağmen değişmeyen tek şey, üretim ve ürünün değeri. Azalan toprak ve verimlilik; sıfır atığın mutfaktaki yerini artırmanın yanı sıra yerel üreticinin de desteklenmesi gerçeğinin bir kez daha altını çiziyor. Bu noktada yerele sahip çıkan şef Mehmet Yalçınkaya “Gittiğim her bölgede altını çizdiğim konu yerel kooperatiflerin önemi ve desteklenmesi gerektiği gerçeği. Bu biz şefler için çok önemli. Reçeteniz ne kadar iyi olursa olsun ürünsüz bir mutfak damsız eve benzer. Norveç’te tohum depolarına baktığınızda,  geleceğin nasıl akacağını tahmin etmek hiçte zor değil. Bu nedenle üreten kooperatifler bizim ilk tedarik zincirimizdir. Denizden Restoran Ege bölgesinde ki tüm kooperatiflere sahip çıkıyor ve öncü oluyor. Elbette bir yandan kadın üretimi bizim en hassas noktamız. Bu noktada kadın kooperatifleri listemizde en ön sırada yer alıyor” dedi.

Balıkta Devrim “Dry Aged”

Özellikle etler için kullanılan “Dry Aged” yöntemi Bodrum Denizden Restoran’da ilk kez Balık için uygulandı. Bu yöntemle bekletilen, dinlendirilen balık; çok daha leziz ve aromalı oluyor. Özel dolaplarda bekletilen balıklar, Türkiye’de nadir bir uygulama olan “Dry Aged” ; ile yeni bir balık deneyimi  Denizden Restoran’ın en önemli tercih noktalarından biri olmasını sağlıyor.

Sade, Nezih, Şık

Şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum’da hizmete açtığı “Denizden Restoran” ile tüm dünyada öne çıkan “Sessiz Lüks” kavramını Ege’ye taşıdı. Sessiz lüks konseptine uyumlu olarak yeniden düzenlediği restoran dekorasyonu ile de sade, nezih ve şık bir atmosfer oluşturdu. Yemek yorumlarının dekorasyon fikirleri ile eşleşerek sadeleştiği bu yeni yaklaşımla yoğun günlük hayatımızdan farklı kaçış alanları yaratılıyor. Yepyeni bir deneyimin kapılarını aralatan “Denizden Restoran” içeriye girdiğiniz ilk andan itibaren günün her anında konfor, rahatlık ve leziz yemekler sunuyor. Restoran dekorasyonunda kullanılan renkler, dekorasyon objeleri, mobilyalar, aydınlatma ürünleri sıcak ve samimi bir izlenim oluşturuyor. Restoranda kullanılan minimalist tabaklar farklı doku ve malzemeleri bir arada harmanlıyor. Ilık Bodrum esintisi de mekanın kombinasyonunu tamamlanmış oluyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Denizden Restoran

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Restoran

Tarihi Yarımada’da Lezzetin Yeni Adresi Roof Mezzepotamia

Tarihi Yarımada’nın en özel noktasında tüm ihtişamıyla boğazı kucaklayan ve muhteşem gün batımlarına etnik elektronik müziğin eşlik ettiği yepyeni bir lezzet deneyimi Roof Mezzepotamia… 

Yayınlandı

on

Köklü bir otelcilik deneyimi olan ve hizmet yaklaşımlarıyla dünya sıralamasında en üstlerde yer alan AYS Otelcilik’in yatırımcıları Fırat Yıldıran ve Barış Çolak tarafından hayata geçirilen Roof Mezzepotamia; imza lezzetleri, özel reçete kokteylleri, şık sunumları, ayrıcalıklı hissettiren hizmet anlayışı ve etkileyici manzarasıyla İstanbul’un en çok konuşulan mekanları arasında yerini alacak. En iyi lezzet, en iyi müzik ve en iyi hizmet anlayışıyla İstanbul’un ve Türkiye’nin en iyi restoranı olma hedefiyle yola çıkan ve dünyaca ünlü DJ’leri de sahnesinde ağırlayacak olan Roof Mezzepotamia, beş duyuya hitap eden bütünsel bir restoran deneyimine odaklanıyor. 

Mezopotamya’nın yeni bir medeniyet ve kültür yaratma mirasından ilham alan Roof Mezzepotamia, Türkiye’nin yedi bölgesinden en özel tatları kendine has yorumuyla bir lezzet senfonisine dönüştürüyor. Seçkin lezzetleri, hafızalara yer edecek kokteyleri, İstanbul’un masalsı manzarası ve etnik müzik eşliğinde unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Roof Mezzepotamia, restoran deneyimi bambaşka bir boyuta taşıyor. Mevsiminde tüketim ilkesiyle yerel üreticilerden sağlanan ürünlerle Türk mutfağının unutulmaz lezzetlerini yeniden yorumlayan mekan, tutkulu bir damak şöleni yaşatıyor. Kahvaltı, özel bir akşam yemeği, yıl dönümleri, özel davetler, iş yemekleri ve eğlenceli dost masaları için harika bir alternatif olarak ön plana çıkan Roof Mezzepotamia, Tarihi Yarımada’da eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşamak isteyenlerin favorisi oluyor. AYS Otelcilik yatırımcılarından Barış Çolak, “Konsepti, lezzetleri ve müzikleriyle çok özel bir restoranı hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyuz. Roof Mezzepotamia’da lezzet ve müzikseverler İstanbul’un seyrine doyum olmayan Boğaz manzarasının ve Tarihi Yarımada’nın mistik güzelliğinin keyfini çıkaracak. En iyi lezzet, en iyi müzik ve en iyi hizmet anlayışımızla İstanbul’un ve Türkiye’nin en iyi restoranı olmayı hedefliyoruz.” dedi.  AYS Otelcilik yatırımcılarından Fırat Yıldıran ise “İstanbul’un eğlence ve gastronomi açısından çekim merkezi haline gelen Sirkeci’de Roof Mezzepotamia ile yepyeni bir değer yaratacağız. Hizmet anlayışımız ve otelcilikte ortaya koyduğumuz farklar ile dünya sıralamasında ilk üçte yerimizi aldık. İmza lezzetlerimiz, şık sunumlarımız ve harika manzaramızla misafirlerimize yepyeni bir restoran deneyimi yaşatacağız. Etnik elektronik müzikler ve dünyanın en iyi DJ’leri eşliğinde tam bir müzik ve lezzet şöleni sunacağız. Bu konsept Türkiye’de ve belki dünyada bile yok. Misafirlerimiz eşsiz lezzetlerin tadını çıkarırken, müziklerimizle başka bir yolculuğa çıkacak.” şeklinde ifade etti.

Yenilikçi ve Özgün Dokunuşlarla Türk Mutfağı Yeniden Yorumlanıyor

Roof Mezzepotamia’nın mutfağı kariyer yolculuğuna genç yaşta başlayan Bulut Gökmen Gök ve ekibine emanet… Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini modern dokunuşlarla yorumlayarak ve çok özel sunumlarla hazırlanan menüsüyle dikkat çeken mekan, misafirlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri olan Mezopotamya’dan ilham alınarak hazırlanan menü, Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan Türk mutfağından izler taşıyor. Bulut Gökmen Gök, Türkiye’nin 7 bölgesinden geleneksel lezzetleri yeniden yorumlayarak en yenilikçi dokunuşlar ve pişirme teknikleriyle lezzet severlerin beğenisine sunuyor. Sunumlarıyla da göz dolduran menü; farklı aromaları, çok özel tatları buluşturan ve yemeklere başka bir lezzet katan soslarıyla da oldukça iddialı. 

Tarihi Yarımada’da Lezzet ve Müziğin Buluşma Noktası Roof Mezzepotamia

Türkiye’nin 7 bölgesinden izler taşıyan tadım menüsünde yer alan soğuk mezeler, ara sıcaklar, salatalar, spesiyal kokteyller ve enfes tatlılar ile misafirler aralıksız bir lezzet serüveni yaşıyor. İmza mezeler arasında; Güneydoğu topraklarında çok uzun yıllardır yapılan Sasiço, Osmanlı’ nın en eski lezzetlerinden biri olan kuru köftenin bir Uzak Doğu yemeği olan Miso ile füzyonuyla hazırlanan Misolu Kuru Köfte, Hatay’ın en leziz mezelerinden biri olan Mütebbel’in kızaltılarak bambaşka bir yorum katıldığı Kızarmış Mütebbel, Antakya tuzlu yoğurdu ve Samandağ acısının Denizli’nin kale biberi ile kombinasyonu ile hazırlanan Atom yer alıyor. Sütte marine edilen Kuzu Uykuluk ve ağır ateşte pişmiş Dana Yanak ise ana yemeklerde ön plana çıkıyor. Özel tariflerle hazırlanan ve yalnızca Roof Mezzepotamia’da yer alan imza kokteyller ise bambaşka bir lezzet sunuyor. Mezepotamya’da yaşamış uygarlıkların kültürlerinden esinlenerek premium içkilerle hazırlanan kokteyller; bu coğrafyada yaşayan kral, tanrı ve önemli kişilerin isimlerini taşıyor. Ninkasi (Sümer Bira Tanrısı), Hammurabi (Altıncı Babil İmparatoru), Purattu (Fırat Nehrinin Eski Adı), Inanna (Aşk ve Doğurganlık Tanrıçası), Barmenin İmzasıOkaliptik Margarita, Mezzepotamyalı ve Basirethan imza kokteyller arasında… Sektörün deneyimli ismi ve AYS Otelcilik Yiyecek İçecek Direktörü olan Ferruh Gürdol ise tüm operasyonun başında yer alıyor ve zarifliği ile misafirleri ağırlıyor. Mekan, geniş şarap seçkisi, premium içki çeşitleri ve şık bar konseptiyle de şık ve göze hitap eden bir konsepte sahip…

Özel DJ Performanslarıyla Keyifli Anlar Yaşanacak

Lezzet ve müziği eşsiz bir uyumla buluşturan Roof Mezzepotamia, yeme içme sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Müzik danışmanlığını etnik elektronik müziğin popüler ismi DJ Manjoon’un üstlendiği mekanda her gece dünyaca ünlü DJ’ler performans sergileyecek. Mayıs ve haziran aylarında FIBI, Omerar Nanda ve Mosso Noise etnik elektronik müziğin güçlü isimleri DJ performansı ile lezzet ve müzik keyfinin doruklara çıkacak. Lezzetleri, İstanbul Boğaz’ı, Haliç ve Tarihi yarımadanın tarihsel ve mistik yolcuğuna eşlik eden muhteşem manzarasıyla Roof Mezzepotamia İstanbul’da alışılmışın dışında bir gastronomi yolculuğuna çıkmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. 

Kaynak: HORECA Trend ve Roof Mezzepotamia

Devamını Oku

Restoran

Şehrin En Yenisi; Kumiko Sushi & More 

Kumiko sanatından ve Japon Kültürü’nün sembolü olan kiraz çiçeği Sakura’dan ilham alan Kumiko Sushi & More; CVK Park Bosphorus Hotel’de, sofistike bir atmosferde özgün Uzak Doğu lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyor.

Yayınlandı

on

İstanbul’un kalbi Gümüşsuyunda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un yeni mekanı Kumiko Sushi & More, Japon kültürünün yalınlığını yansıtan dekorasyonu ile Uzak Doğu mutfağının birbirinden özel lezzetlerini müdavimleriyle buluşturuyor.

10 yıllık CVK Hotels and Resorts güvencesiyle Uzak Doğu mutfağının geleneksel lezzetlerini, sofistike bir estetikle sunan Kumiko Sushi & More, uçsuz bucaksız Japon mutfağını günümüz damak zevkine uygun bir şekilde yeniden yorumluyor. Kendine has mutfak disiplini ile hem yenilikçi hem de geleneksel bir menü oluşturan ve  Kumiko sanatından ilham alarak hazırlanan lezzetler kumiko felsefesi ile tabaklara yansıtılıyor.

Kumiko sanatının kusursuz mükemmeliyetçiliğini mutfağına taşıyan markanın menüsünde; çorbalardan atıştırmalıklara, salatalardan noodle ve tempuralara, her gün taze gelen balıklar ve Japonya’dan gelen sushi malzemeleriyle hazırlanan sashimiler, nigiriler, maki ve roll’ler yer alıyor.

Kumiko Sushi & More’dan Geleneksel Lezzetlere Modern Yorum!

Başlangıç menüsünde Shake tartar, Suzuki Sunomono, Edamame ve Yaki Tori Tare yer alırken, sebzeli karidesli ve dana etli seçenekleriyle Japon mantısı gyozalar, sebzeli ve karidesli çin böreği seçenekleri atıştırmalıklar arasında sunuluyor.

Acılı ekşili tavuk çorbası ve miso çorbasından oluşan çorba menüsünün yanında yosun salatası Wakame salata ve sebzeli tofu salatası seçenekleri de salata menüsünü oluşturuyor. Somon, orkinos ve karışık sashimi tabağı, maguro (orkinos), shake (somon), suzuki (levrek), ebi (karides) ve unagi (yılan balığı) nigiriler, tekke maki (orkinos), shake maki (somon), futto maki (sebzeli ve deniz mahsüllü roll) ve kani (yengeç) maki seçeneklerinin yanı sıra avokado maki gibi vejetaryen lezzetler de mevcut.

Sushi seçenekleri arasında ayrıca inside out roll’ler ve elle sarılan Temaki Hand Roll’ler de yer alıyor. Yine deniz mahsülleri ve sebzelerle hazırlanan tempuralarda da vejetaryen seçenekler bulunuyor. Pilav menüsünde ise karidesli, sebzeli, tavuklu ve sade seçenekler yer alırken, ana yemeklerde ise deniz ürünleri, tavuk ve dana eti seçenekleri ve noodle alternatifleri öne çıkıyor.

Özgün bir tatlı menüsü sunan Kumiko Sushi & More’da kırmız fasulye tatlısı, matchalı, vanilyalı ve çilekli mochiler, Japon cheesecake ve matcha dondurma tatlı tutkunlarını bekliyor.

Haftanın her günü saat 12.00 – 23:45 arasında hizmet veren Kumiko Sushi & More’un özgün lezzetlerin sanatsal sunumlarını, atmosferini ve büyülü dünyasını deneyimlemek için 0212 377 88 99 numaralı telefondan rezervasyon yapmak, web sitesi veya online sipariş kanalları üzerinden sipariş vermek mümkün.

Kaynak: HORECA Trend ve CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul

Devamını Oku

Restoran

Unilever Food Solutions Geleceğin Menü Trendleri’ne 7 Mehmet Yorumu

Ev dışı tüketim sektörünün öncü markası Unilever Food Solutions’ın, 250’si UFS şefi olmak üzere 1600’den fazla global şefin çalışmaları ve öngörüsü ile hazırladığı Geleceğin Menüleri Trend Raporu 2024’ün Türkiye’deki ikinci etkinliği, Türk Mutfağının kilometre taşlarından biri olarak kabul edilen Antalya 7 Mehmet Restoran’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yayınlandı

on

Ev dışı tüketim sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü olan Unilever Food Solutions, dünyanın farklı kültürlerinden gelen 1600’den fazla şefin çalışmaları ve ön görüsüyle, şef ve işletmecilere ilham kaynağı olan Geleceğin Menüleri Trend Raporu 2024’ü geçtiğimiz ayın sonunda yayınladı. Rapor; sektör profesyonellerinden büyük ilgi görürken, Türkiye için belirlenen 5 trend de ülkenin önemli şefleri tarafından menülerde yorumlanmaya başladı.

Unilever Food Solutions’ın Türkiye için belirlediği; Karşı Konulmaz Sebzeler, Gelenekten Geleceğe Lezzetler, İyi Hissettiren Yiyecekler, Düşük Atıklı Menüler ve Lezzet Şoku trendleri; 6 Mayıs’ta Antalya’da 7 Mehmet’in şefi Mehmet Akdağ tarafından lezzetli tabaklara dönüştü.

Turizm kenti Antalya’da hergün yüzlerce misafire hizmet veren şefler ve işletmeciler kendilerine ilham olacak raporda yer alan tatları deneyimlemek için açıldığı 1937’den bu yana Türkiye ve dünyadan önemli misafirleri ağırlayan ve sayısız ödüle layık görülen 7 Mehmet’in keyifli atmosferinde gerçekleşen etkinlikte yerini aldı. Davete sektörde adından söz ettiren şefler ve basının yanı sıra sektör temsilci ve profesyonellerinden birçok önemli isim de katıldı.

“Bugün yanındayız, yarına hazırız” mottosuyla, şefler ve işletmeciler için doğru çözümler üretmek amacıyla yola çıkan Unilever Food Solutions, şefleri özgürleştirirken “Geleceğin Menüleri Trend Raporu” ile de trendlere uygun yaratıcı menüler oluşturmalarına destek oluyor, yaratıcılıklarına yepyeni bakış açıları katıyor.

7 Mehmet’ten Sıradışı bir Türk Mutfağı Yorumu

7 Mehmet’in şefi Mehmet Akdağ, 5 trendi de Türk Mutfağı’nın geleneksel lezzetleri ve yerel malzemeleri ile menüye taşıdı. Geleneksel yemeklerin şeflerin kendilerine özgü dokunuşları ile modern tabakara dönüşebileceğinin altını çizen “Gelenekten Geleceğe Lezzetler” trendi menüde “Kulaklı Çorba/Elmalı Eriştesi” olarak yorumlandı. Yemeğin, kişilerin fiziksel, zihinsel, duygusal ve toplumsal sağlığına katkı sağlayacak şekilde bütüncül bir amaçla tasarlandığı “İyi Hissettiren Yiyecekler” trendine ise “Yeşil Erikli Kuru Cacık/Taze İç Bakla Favası” olarak menüde yer veren şef Mehmet Akdağ, sebzelerin tabakların merkezine yerleştiği vurgulanan “Karşı Konulmaz Sebzeler” trendini “Enginarlı Bademli Pirinç Pilavı” yorumuyla sundu. Düşünülmemiş tat kombinasyonları ve sıra dışı lezzetler sunmanın radikal yollarının yer aldığı “Lezzet Şoku” trendini “Çilekli Oğlak Bodigo/Oğlak Köftesi/Hibeş/Portakallı Keşkül” ile sunarak davetlilere sıra dışı bir lezzet deneyimi yaşatan şef, mutfaklarda sıfır atık felsefesini destekleyen “Düşük Atıklı Menüler” trendini “Karidesli Kuru Fasulye Piyazı” tabağı ile yorumladı.

Kuruldukları günden bu yana mevsiminde ve en iyi koşullarda üretilen malzemelerle Akdeniz ve Türk mutfağını en iyi şekilde temsil eden 7 Mehmet Restoran’ın şefi ve işletmecisi Mehmet Akdağ, Geleceğin Menüleri Trend Raporu 2024’te yer alan trendleri 7 Mehmet’in felsefesiyle bir araya getirerek oluşturduğu tabaklarıyla davetlilere eşsiz bir deneyim sundu.

Unilever Food Solutions Türkiye Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz 7 Mehmet Restoran’da gerçekleşen Geleceğin Menüleri Trend Raporu 2024’ün ikinci etkinliği hakkında şunları söyledi: “UFS olarak çalışmalarını hayranlıkla izlediğimiz, Türk mutfağının kilometre taşlarından kabul edilen 7 Mehmet Restoran’da gerçekleşen bu akşamki etkinlik, bizlere ne kadar doğru bir çalışmaya imza attığımızı bir kez daha gösterdi. Öncelikle, Unilever Food Solutions ürünleri ve markalarının, her tabağa mükemmel şekilde entegre olan lezzetli ve çözüm odaklı ürünler olduğunu burada birlikte deneyimledik. Sonrasında ise uzun çalışmalarla oluşturulan Geleceğin Menüleri Trend Raporu, 7 Mehmet Restoran’ın mutfak felsefesiyle harika bir uyum sağlayarak doğru yolda olduğumuzu yine bize gösterdi. Geleceğin Menüleri Trend Raporu’nu yayınlamamızın amacı da buydu; şefleri tutkuyla yaptıkları mesleklerinde özgürleştirmek ve onlara bu trendlere uygun menüler hazırlarken profesyonel ve yüksek kaliteli ürünlerimizle destek olmak. Böylelikle şeflerimize farklı bakış açıları kazandırıyor ve geleceğin menülerini oluştururken onlara ilham kaynağı olmaya devam ediyoruz. Geleceğin Menüleri Trend Raporu’nun yansımalarını ve etkilerini farklı etkinliklerde görmeye devam edeceğiz.”

Gecede büyük beğeni toplayan tabaklara imza atan 7 Mehmet Restoran’ın 3. nesil şefi ve işletmecisi Mehmet Akdağ ise: “Kurulduğumuz 1937’den bu yana Akdeniz coğrafyasının en taze ve en doğru ürünleriyle, lezzeti her gün daha yukarı taşımak için mutfağa giriyoruz. İki yaşından beri bulunduğum bu mutfakta sade ama derin lezzetler yaratmak için çalışırken yeniliklere hep açık olduk. UFS’nin 2 yıldan beri imza attığı Geleceğin Menüleri Trend Raporu, sektörümüzde var olan sorunlara çok iyi cevap veren, dolu dolu bir kaynak. Farklı kültürlerden gelen 1600’den fazla şefin öngörüsü bizlere mutfakların geleceği hakkında yol gösterirken, yeni bakış açıları sunarak her tabağa ilham oluyor. Bu akşamki menüde yer verdiğim her lezzet 7 Mehmet’in felsefesiyle harmanlanmış, trendlerle ve UFS ürünleriyle bütünleşmiş renkli bir harmoni”

Unilever Food Solutions Hakkında
“Bugün Yanındayız, Yarına Hazırız.”

Mutfaklardaki şefler ve işletmeciler bugün aynı anda pek çok zorlukla mücadele ediyor: artan tedarikçi fiyatları, enerji maliyetlerinin yükselmesi, personel sıkıntısı ve küresel ekonomik durgunluk… Şefler tarafından mutfaklardaki ihtiyaçlara çözüm bulmak için hayata geçen Unilever Food Solutions, “Bugün yanındayız, yarına hazırız.” mottosuyla gastronomi dünyasına hem destek olmaya hem de ilham vermeye devam ediyor. 300’den fazla şefin yer aldığı Unilever Food Solutions, şeflerin yarattığı lezzetler için profesyonel ve yüksek kalitede, hayatı kolaylaştıracak, sürdürülebilir malzemelerle ürünler sunarken, dünyadaki trendleri takip eden reçeteleri ve yeni yetenekler için eğitimleriyle de mutfakları yarına hazırlıyor. Unilever Food Solutions attığı her adımla, mutfağı bir stres kaynağından çıkartıp tutku kaynağına dönüştürüyor ve sevdikleri işi yapmaları için şefleri özgürleştiriyor.

Kaynak: HORECA Trend ve 7 Mehmet Restoran

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.