Anadolu Efes’te Üst Düzey İki Atama | HORECA Trend
Takip edin!

İnsan Kaynakları

Anadolu Efes’te Üst Düzey İki Atama 

2022 yılından bu yana Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Onur Altürk, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO’su olarak atandı. Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürlüğünü ise Tugay Keskin devraldı.

Yayınlandı

on

Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürlüğünü yürüten Onur Altürk, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO’su olarak atandı. Şubat sonunda görevden ayrılan Can Çaka’nın yerine atanan Onur Altürk, 1 Mart 2024 itibarıyla yeni görevine başladı. Coca-Cola İçecek’te Müşteri ve Ticari Operasyonlar Direktörü olarak görev alan Tugay Keskin ise aynı tarih itibarıyla Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürü olarak görevi devraldı.

Onur Altürk konuyla ilgili şunları paylaştı: “Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO’su olarak atanmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu yeni görevimde, şirketimizin büyüme ve başarı yolculuğunda daha da ileriye gitmek için kararlılıkla çalışmalarımı sürdüreceğim. Tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte öncelikli hedefimiz Anadolu Efes’in global arenada rekabet gücünü daha da artırmak, yenilikçi ve sürdürülebilir büyüme stratejileriyle çalışmalarımıza yön vermek olacak. Bununla birlikte operasyonlarımızın olduğu tüm ülkelerde gezegenimize ve topluma artı değer katacak projeler üretmeye devam edeceğiz.”

Tugay Keskin, “Anadolu Efes’in Türkiye Genel Müdürü olmaktan heyecan ve mutluluk duyuyorum. Ekibimizle birlikte, tüketici odaklılığımız ve inovasyonu öncelik alan vizyonumuzla içinde bulunduğumuz sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. 55 yıllık köklü bir kurum olan Anadolu Efes’in başarısını daha da artırmak için çalışacağız” dedi.

2022 yılından bu yana Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürlüğünü yürüten Onur Altürk, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden mezun olup 1998 yılında Turkcell’de kariyerine başladı. Anadolu Efes ailesine katılmadan önce 12 yıl boyunca PepsiCo’da farklı pozisyonlarda görev alan Onur Altürk’ün, Hızlı Tüketim Ürünleri sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi bulunuyor.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Tugay Keskin ise 1993 yılında Coca-Cola İçecek’te kariyerine başladı ve 30 yılı aşkın süre boyunca farklı üst düzey pozisyonlarda yöneticilik yaptı.

Kaynak: HORECA Trend ve Anadolu Efes

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İnsan Kaynakları

Lipton Türkiye’nin Yeni Pazarlama Direktörü İdil Ziyaoğlu Alpaslan Oldu

Uzun yıllardır gıda kategorisinde çeşitli markalara liderlik eden İdil Ziyaoğlu Alpaslan, Lipton Türkiye Pazarlama Direktörü olarak görev yapmaya başladı. 

Yayınlandı

on

Küresel gıda markalarında yaklaşık 15 yıllık pazarlama deneyimine sahip olan İdil Ziyaoğlu Alpaslan, Lipton Türkiye Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Birincisi olarak mezun olan İdil Ziyaoğlu Alpaslan, lisans öğreniminin ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Perfetti van Melle bünyesinde Mentos ve Vivident marka ekipleriyle lokal ve global rollerde birçok kampanya yönetti. Unilever’de Knorr markasının yeniden konumlandırılması çalışmaları çerçevesinde sürdürülebilirlik ajandası dahil olmak üzere Knorr Çabuk Noodle ve Knorr Baharat lansmanlarını yönetti. Dondurma kategorisinde ise premium ev içi tüketim ve açık dondurma markalarına liderlik ederken, Carte d’Or markasının trendlere yön veren Carte d’Or Barista ve Carte d’Or İsviçre Çikolatası lansmanlarına imza attı.

Kaynak: HORECA Trend ve Lipton Türkiye

Devamını Oku

İnsan Kaynakları

Lezita’nın Pazarlama Müdürü Fatoş Nacar Oldu

Lezita’da “Pazarlama” departmanının başına Fatoş Nacar getirildi. Fatoş Nacar, Lezita Pazarlama Müdürü olarak Genel Müdürlük’e bağlı olarak çalışacak, markanın pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak. 

Yayınlandı

on

Organizasyon yapısını, “Satış” ve “Pazarlama” bölümlerini iki ayrı departman olarak ayırarak yenileyen Lezita’nın yeni Pazarlama Müdürü, Vitabiotics’de Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Fatoş Nacar oldu. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kimya Mühendisliği’nden lisans, Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği ve Yönetici İşletme bölümlerinden yüksek lisans derecesine sahip olan Fatoş Nacar, 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Pazarlama alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan Fatoş Nacar kariyerine 2014 yılında Pfizer’de başladı. 2017-2018 yılları arasında Şölen Çikolata’da Marka Müdür Yardımcılığı, 2019-2020 yıllarında Lila Group’ta Marka Müdürü olarak görev yapan Nacar, 2020 yılında Vitabiotics’e Pazarlama Müdürü olarak geçiş yaptı. Fatoş Nacar, Lezita Pazarlama Müdürü olarak markanın pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Kaynak: HORECA Trend ve Lezita

Devamını Oku

İnsan Kaynakları

Address Hotel Istanbul’a İki Büyük Transfer!

Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zincirinin Anadolu Yakası’nda hizmet veren oteli Address Hotel Istanbul, sektörün deneyimli isimleri Buse Sayılı ve Begüm Ertan’nın transferlerini duyurdu. Buse Sayılı Satış & Pazarlama Direktörü ve Begüm Ertan Gelirler Direktörü olarak Address Hotel Istanbul çatısında görevlerine başladı.

Yayınlandı

on

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul, sektörün deneyimli isimleri Buse Sayılı ve Begüm Ertan’nın transferini duyurdu.

Kariyerine Swissôtel The Bosphorus Istanbul’da başlayan Buse Sayılı, ardından W Istanbul, Park Hyatt Istanbul Macka Palas, Mandarin Oriental Bodrum, The Bodrum EDITION ve Conrad Istanbul Bosphorus gibi sektörün önde gelen markalarının satış ve pazarlama alanlarında önemli görevler yürüttü. Buse Sayılı son olarak Shangri-La Bosphorus Istanbul bünyesinde Satış Direktörü olarak çalıştı. Sektörde 15 yılı aşkın deneyime sahip Buse Sayılı, Mart 2024 tarihi itibariyle Address Hotel Istanbul çatısı altında Satış & Pazarlama Direktörü olarak görevine başladı.

2002 yılından bu yana turizm sektöründe önemli görevlerde yer alan Begüm Ertan, kariyerine Magic Life Seven Seas’te başladı. Sırasıyla Club Voyage Sorgun Select, Conrad Istanbul Bosphorus, Divan, Hotel Partner, Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina ve Hilton İstanbul Kozyatağı’da satış alanında başarılı çalışmalara imza attı. Sektörde 22 yıllık tecrübeye sahip Begüm Ertan, Aralık 2023 tarihinde Address Hotel Istanbul Gelirler Direktörü olarak görevine başladı.

Kaynak: HORECA Trend ve Address Hotel Istanbul

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.