Orkide Gulfood Fuarında Yeni Ürünleriyle Yer Alacak | HORECA Trend
Takip edin!

Bitkisel Yağ

Orkide Gulfood Fuarında Yeni Ürünleriyle Yer Alacak

Orkide, dünya gıda sektörünün buluştuğu fuarların başında gelen ve bu yıl 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai’de Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenecek Gulfood Uluslararası Gıda Fuarına katılıyor.

Yayınlandı

on

Bitkisel yağ sektöründe 1979’dan günümüze sürdürülebilir büyüme kaydeden, Türkiye’nin en büyük bitkisel sıvı yağ üreticilerinden olan Orkide; başta Ortadoğu, Körfez ve Afrika ülkelerine yönelik olmak üzere Gulfood fuarında yeni iş bağlantıları sağlamayı hedefliyor.

Yeni Ürünlerin Dış Pazardaki Lansmanı Gulfood Fuarında

Sıvı yağ, zeytinyağı, margarin, bitkisel susuz yağ, ev dışı tüketim ve pastacılık yağları ile endüstriyel yağ kategorilerinde sektörde en geniş ürün çeşitliliğine sahip olan Orkide, ana kategorisi ayçiçek ve mısır yağlarının yanı sıra yeni natürel sızma zeytinyağı ve çeşnili zeytinyağı ürünlerinin dış pazardaki ilk lansmanını Gulfood’da yapacak.

“Non GE ve 3-MCPD” özelliğine sahip, trans yağ ve kolesterol içermeyen bitkisel susuz yağ, kızartmalık yağ ve bitkisel margarin gruplarında ülkelerin mutfak kültürleri ve bitkisel yağ tüketim alışkanlıklarına göre Ar-ge faaliyetleriyle yepyeni ürünler geliştirip, ihraç eden Orkide; özellikle profesyonel mutfaklar için Ortadoğu ve Asya ülkelerinde yaygın bir kullanım alanı bulunan son yıllarda Avrupa ülkelerinde de yer bulan bu ürünleri de yine Gulfood’da sergileyecek.

Kaynak: HORECA Trend ve Orkide

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bitkisel Yağ

Ütopik Dünyalarda Orkide ile İftar Hazırlığı

Orkide, yapay zeka destekli görselleştirme ile “Ütopik dünyalarda Orkide ile iftar hazırlığı” konseptiyle geliştirdiği tariflerden oluşan kampanyayı Instagram sayfasında başlattı.

Yayınlandı

on

Orkide, 45. yıl dönümünü, Ramazan ayına özel bir çalışma ile taçlandırıyor. “Ütopik Dünyalarda, Orkide ile İftar Hazırlığı” konseptiyle Orkide ürünlerinin iftar sofralarındaki yerini vurgulayan bu kampanya, yapay zeka destekli görsellerle sunulan tariflerle karşımıza çıkıyor. Orkide, 45 yıllık lezzet serüvenini ve her sofrada ürünleriyle yer almanın gururunu paylaşıyor.

Orkide, 45 yıldır olduğu gibi, bu Ramazan ayında da sofralarınızın vazgeçilmezi olmayı sürdürecek. Geleneksel tatların yanı sıra, ütopik dünyaların hayal gücü ile zenginleştirilmiş tarifler, Orkideyağları Instagram sayfasında Ramazan ayı boyunca yer alacak. Tüketiciler, Orkide’nin ayçiçek yağları, mısır yağları, zeytinyağları, bitkisel margarinleri ile hem geleneksel hem de yenilikçi tariflerle iftar sofralarını taçlandırabilirler.

Kaynak: HORECA Trend ve Orkide

Devamını Oku

Bitkisel Yağ

Abalıoğlu Yağ, Gıda Sektörünün Zirvesi Gulfood Fuarı’nda Yerini Aldı

Abalıoğlu Yağ, dünyanın en büyük gıda ve içecek tedariki fuarı Gulfood 2024’te gıda piyasasının en önemli isimleriyle bir araya geldi. Toplamda 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan Abalıoğlu Yağ, Dubai’de gerçekleştirilen fuarda ürünlerini yeni pazarlara tanıtma fırsatı bulurken, yeni iş birlikleri için birçok ülkeden sektör temsilcileriyle buluştu. 

Yayınlandı

on

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasına adını yazdıran Abalıoğlu Yağ, 1987’den beri gıda sektörünün lider isimlerini tek bir merkezde buluşturan Gulfood’da yerini aldı. 5 gün süren fuarda 127 ülkeden 5.500’den fazla marka ve binlerce ziyaretçi Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde bir araya geldi. Üretim ve ihracat atılımlarıyla global pazarda büyüyerek Türkiye ekonomisine değer katmak için çalışmalarına devam eden Abalıoğlu Yağ; fuarda ürünlerini yeni pazarlara tanıtmakla kalmayıp gıda profesyonelleriyle sektörle ilgili görüşerek yeni iş birlikleri için önemli adımlar atma ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği 850ml ve 1,5L ambalaj çeşitlerini sunma imkanı buldu.

Abalıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep ABALIOĞLU, “Abalıoğlu Yağ olarak kuruluşumuzdan bu yana insanların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesine katkıda bulunmak amacıyla bitkisel yağ alanında büyük yatırımlar yapıyoruz. Teknoloji ve insan kaynağına yaptığımız yatırımların yanı sıra üretim ve ihracat atılımlarıyla büyüyerek Türkiye ekonomisine değer katmaya devam ediyoruz. Bugün Avustralya’dan Gana’ya, Hindistan’dan İngiltere’ye, 40’tan fazla ülkeye ayçiçek yağı ve soya yağı ihracatı yapıyor, global pazarda Abalıoğlu farkını tanıtıyoruz. Dünya pazarlarının büyük oyuncuları arasında rol almak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu başta ‘İhracatın Yıldızı’ ödülü ve ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde 66. sıradaki yerimiz olmak üzere birçok başarıya ulaştık. Gulfood Fuarı, gıda sektörü için büyük önem taşıyan bir etkinlik ve bu uluslararası fuara bir kez daha katılarak ülkemizi temsil etmek, ürünlerimizi dünyaya tanıtmak, yeni pazarlara ulaşmak bizim için elbette çok değerli.” dedi. 

Abalıoğlu Yağ Hakkında

Abalıoğlu’nun sanayicilikteki köklü geçmişi ve deneyiminin bir sonucu olarak İzmir’de kurulan Abalıoğlu Yağ; işine gösterdiği özen, teknoloji ve insan kaynağına yaptığı yatırım sayesinde kuruluşundan kısa süre sonra Türkiye yem sektörünün lider hammadde tedarikçisi haline gelmiştir. Kurduğu ve geliştirdiği uluslararası ilişkiler sayesinde Türkiye’nin büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Abalıoğlu Yağ, insanların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesine katkıda bulunmak misyonuyla bitkisel yağ alanında büyük bir yatırım yapmıştır. İzmir Aliağa’da Türkiye’nin en geniş kapasiteli ve en yüksek teknolojisine sahip bitkisel yağ tesislerinden birini kuran Abalıoğlu Yağ, bu tesiste Abalı Yağ markasıyla ürettiği başta Ayçiçek Yağı olmak üzere bitkisel sıvı yağlar ile yemeklere değer katmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Abalıoğlu Yağ

Devamını Oku

Bitkisel Yağ

Orkide’ye Gıdanın Yıldızı Ödülü

Yayınlandı

on

Orkide, Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda ve Sağlıklı Beslenme Kulübü tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ile tüketicilerin oylarıyla belirlenen “Gıdanın Yıldızları” ödüllerinde “Yağ Kategorisinin Yıldızı” ödülünü kazandı. Orkide, ödülünü Yıldız Teknik Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende aldı.

Bitkisel yağ sektöründe 1979’dan günümüze sürdürülebilir büyüme kaydeden ve Türkiye’nin en büyük bitkisel sıvı yağ üreticilerinden olan Orkide; sıfır atık belgeli iki üretim tesisinde ürettiği ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytinyağı, margarin, bitkisel susuz yağ, ev dışı tüketim ve pastacılık yağları ile endüstriyel yağ kategorilerinde sektörde en geniş ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor. “İyi yaşam” odaklı beslenme trendini ürünleri için yorumlayan ve tüketicileri yepyeni ürünlerle tanıştıran Orkide, bu ürünlerin yanı sıra geliştirdiği özel ürünler ile sektörde birçok hazır gıda üreticisinin de endüstriyel yağ tedarikçisi olarak üretim yapıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Orkide

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.