Pizza İl Forno Şube Sayısını 35’e Çıkaracak | HORECA Trend
Takip edin!

Restoran

Pizza İl Forno Şube Sayısını 35’e Çıkaracak

Vegan, glüten free ve bitkisel içerikli menüleriyle dikkat çeken Pizza İl Forno, İtalyan işi pizzalarını bu ülkenin simgelerinden “kolezyum” formundaki taş fırınlarında pişirip servis ediyor.

Yayınlandı

on

Gökmen Gastronomi bünyesindeki restoran zinciri Pizza İl Forno, şu anda 20 olan şube sayısını,  10. kuruluş yılını kutladığı 2023 sonuna kadar 35’e çıkarmayı hedefliyor.  Başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye genelinde franchise vererek büyümesini sürdüren marka, girişimcilerine minimum yüzde 30-35’lik bir kar marjı sunuyor. Giriş bedeli 75 bin dolar olan ve aylık yüzde 6 royalty bedeli alınan Pizza İl Forno’nun toplam yatırım maliyeti, lokasyona göre ortalama 4,5 ila 6 milyon lira arasında değişirken, yatırımın geri dönüş süresi ise 24 ila 30 ay kadar.

2013 yılında Ankara’da doğan ve pizza konusunda gastronomi sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Pizza İl Forno, 10 yılda 20 şubeye ulaştı. Gökmen Gastronomi bünyesinde, hem kendi öz sermayesi hem de franchise modeliyle şubeleşmeye devam eden marka, gelecek 5 yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Özverili, işin başında durabilecek ve markayı iyi tanıyıp benimsemiş olan girişimcilerle büyümek isteyen Pizza İl Forno, Türkiye’nin 81 ilinde de bulunmayı hedefliyor. Pizza İl Forno restoranı için alışveriş merkezleri ile konut veya ofis yoğunluğunun olduğu lokasyonlar tercih ediliyor. Öncelikli hedef şehirler arasında ise Antalya, İzmir, Bursa, Çanakkale, Mersin, Kocaeli, Sakarya, Çorlu, Tekirdağ, Kayseri, Aydın ve Muğla yer alıyor.

Yurt Dışına da Açılacak

Pizza İl Forno, markasını yurt dışına da planlıyor. Yurt dışı çalışmalarına Orta Asya ile başlayıp, devamında Ortadoğu ve Balkanlar’da şubeler açmayı hedefleyen marka, bunların bir kısmını doğrudan kendisi açarken, bazı ülkelerde de franchise vererek ilerleyecek.

Kaynak: HORECA Trend ve Pizza İl Forno

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Restoran

Yöresel Tatlar Eşliğinde İftar 

Türkiye’nin ünlü kebap ustası Mehmet Şef’in, Doğu ve Güneydoğu Mutfağı’ndan özel yemekler sunduğu Perran Ocakbaşı, iftarda yöresel tatlar deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

Yayınlandı

on

İstanbul’un ocakbaşı konseptine yeni bir soluk getiren mekanın zengin iftar mönüsünde; başlangıçta günün çorbası, ara sıcak olarak ise tabak altı lahmacun, haşlama içli köfte ve kıymalı söğürme yer alıyor. Tercihe göre Adana, Urfa veya Haşhaş Kebap, Çıtır Beyti, Çöp Şiş, Tavuk Şiş ya da Karışık Izgara’dan birisinin yer aldığı ana yemeğe Perran salatası eşlik ediyor. İftarın finalinde ise tatlı olarak bir Ramazan klasiği olan Güllaç ya da Katmer servis ediliyor. 

Şehrin Meksikalısı Ranchero Restaurant işletmecilerinin yaklaşık 20 yıllık gastronomi deneyimi ve ödüllü şef Mehmet Keskin’in ustalığını buluşturan Perran Ocakbaşı, Caddebostan Mah. Haldun Taner Sokak No: 3/A Kadıköy, Istanbul adresinde misafirlerini ağırlıyor. Kişi başı bin 350 liradan sunulan iftar mönüsü için (0216) 766 55 53 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve Perran Ocakbaşı

Devamını Oku

Restoran

Arça’ya Bahar Geldi! 

İstanbul’un en güzel semtlerinden Haliç’in muhteşem manzarasına hakim olan Arça Restaurant & Grill baharla beraber yenilenen menüsü ile sezona merhaba diyor. 

Yayınlandı

on

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç, çevresinde açılan yeni kültür alanları, sanat merkezileri, müze ve parklarıyla kentin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlerken, terasından benzersiz bir İstanbul manzarası sunan Arça Restaraurant & Grill, şık ambiyansı, zengin menüsü ve zarif servis stiliyle bölgeye yeni bir soluk getirdi.

Arça’nın şık ve rahat ambiyansında Haliç’in eşsiz görünümüne karşı günün yorgunluğunu atmak, ardından meze, kebaplar ve açık mutfakta izlenebilen fırından çıkan pide ve lahmacunların tadına varmak üzere açık olan kapıları, Pazartesi günleri dışında hafta boyu her akşam açık.

Restoranın şefi Cenap Öztekin Varol, mevsime uygun olarak yeni çıkan ürünleri kullanmak üzere menüde değişiklikler yapıyor. Baharla birlikte marul tarator olarak tanımlanabilecek “terettür” gibi hafif ve tazelik hissi veren mezeleri menüye alan Varol, bu sayede eski ve unutulmuş tatları da yeniden sofralara getiriyor. Menüde yaza özel geniş bir salata seçkisi de mevcut.

Arça Restaurant & Grill, yemeklerinden servise bir dost sofrasından beklenenleri tam kıvamında sunarken, Haliç üzerinden İstanbul’un en güzel gün batımlarını izleme imkanı sunuyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Arça Restaurant & Grill

Devamını Oku

Restoran

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri Perran Ocakbaşı’nda!

Türkiye’nin ünlü kebap ustası Mehmet Şef, Perran Ocakbaşı’nın mutfağında hem göze hem de damaklara hitap eden birbirinden özel et yemeklerine imza atıyor.

Yayınlandı

on

Kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının ülkemizdeki temsilcisi Ranchero Restaurant Ailesi, şimdi de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kadim kültüründen günümüze gelen yöresel lezzetleri, Perran Ocakbaşı’nda misafirleriyle buluşturuyor.  Bölgenin yetiştirdiği ödüllü ustalardan Mehmet Keskin’in mutfak şefliğini yaptığı Perran Ocakbaşı, mönüsünde ağırlıklı olarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya özgü malzemelerle hazırlanan seçkin et yemeklerine yer veriyor. 

Perran Ocakbaşı, mönüsünde yer alan birbirinden özel yöresel yemekleriyle İstanbul’un ocakbaşı konseptine yeni bir soluk getirecek. Misafirlerini ağırlamaya başlayan Perran Ocakbaşı’nda yöresel ismiyle Lıklıkı Köfte olarak bilinen kokoreçli içli köfte Perran İçlisi, mangalda pişen bonfile etlerin tereyağı ve özel soslarla servis edildiği Kurabiye Kebap, ismini Urfa’nın Miftahizade lakâbıyla tanınan yerli bir ailesinden alan Miftahi Tas Kebabı, yine mangalda pişen kıyma kebabına bonfile et sarılarak hazırlanan Dolama Kebap, spesiyaller arasında başı çekiyor. 

Mezelerde de oldukça iddialı olan Perran Ocakbaşı’nda pancar, nohut, kurutulmuş domates, gün kurusu kayısı ve fille bademle hazırlanan Perrane ile, içerisinde semizotu, yeşil elma, süzme yoğurt, sarımsak ve tarhana kıtırı bulunan Mastave, mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor. Ayrıca ocakbaşı konseptinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Adana Kebap, Şaşlık, Lahmacun gibi klasikler de Mehmet Şef’in yorumuyla, Perran Ocakbaşı misafirlerine alıştıklarının çok ötesinde bir lezzet deneyimi sunuyor. 

Şehrin Meksikalısı Ranchero Restaurant işletmecilerinin yaklaşık 20 yıllık gastronomi deneyimi ve ödüllü şef Mehmet Keskin’in ustalığını buluşturan Perran Ocakbaşı, Caddebostan Mah. Haldun Taner Sokak No: 3/A Kadıköy, Istanbul adresinde misafirlerini ağırlıyor.   

Kaynak: HORECA Trend ve Perran Ocakbaşı

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.