Çırağan Sarayı’nda Ramazan Ayı | HORECA Trend
Takip edin!

Otel

Çırağan Sarayı’nda Ramazan Ayı

Yayınlandı

on

İhtişamlı Çırağan Sarayı’nın birinci katında yer alan Tuğra Restoran, Ramazan dönemine özel hazırladığı benzersiz iftar menüsü ile konuklarını lezzet şölenine davet ediyor. Taptaze sıcacık ramazan pideleri, birbirinden leziz geleneksel iftariyelikler, erken hasat zeytinyağı ile hazırlanmış zeytinyağlı lezzetler, masada özel sunumla servis edilen çorba çeşitleri, leziz ara sıcaklar, ana yemek seçenekleri ve onlara eşlik eden Osmanlı şerbetleri gerçek bir iftar ziyafeti için konuklarını bekliyor. Açık büfede sunulan Ramazan dönemine yakışır geleneksel tatlı çeşitleri de akşamın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Tuğra Restoran’da iftar menüsü Ramazan boyunca, şerbetler, meyve suları, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 1,250 TL.

Çırağan Sarayı’nda Özel İftar Etkinlikleri

Özel iftar yemekleri için Saray’ın büyüleyici atmosferi içinde yer alan etkinlik salonlarında, deneyimli ve profesyonel servis ekibi tarafından hizmet edilen eşsiz iftar ziyafetleri de düzenlenebilmektedir.

 

Kaynak: HORECA Trend ve Çırağan Sarayı, Tuğra Restoran

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Otel

Liberty Hospitality Group’un 4 Oteli Dünyanın En İyi Otelleri Listesinde

Liberty Hospitality Group otellerinden Liberty Lykia, Liberty Lykia Adults Only, Sundia Exclusive By Liberty Fethiye, Sundia By Liberty Ölüdeniz; Tripadvisor Travellers Choice Awards 2024’ten 4 ödüle layık görüldü. Liberty Lykia; her sene tüm yıl boyunca toplanan yorum ve puanlara göre dünyanın dört bir yanındaki gezginlerin en beğendiği destinasyonların, otellerin, restoranların ödüllendirildiği Tripadvisor Travellers Choice Awards 2024’ün en değerli ödüllerinden Best of the Best’in sahibi oldu.  

Yayınlandı

on

Herkes için bir otel anlayışıyla yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayan Liberty Hotels & Resorts ödüllerine yenilerini ekledi. Dünyanın dört bir yanındaki Tripadvisor gezginlerinin gerçek değerlendirmeleriyle belirlenen ödüllerde Liberty Lykia, Travelers’ Choice Awards Best of the Best 2024 ödülünü kazanırken, Tripadvisor’da dünyanın en iyi otelleri arasında ilk yüzde 1’e girmeyi başardı. Tripadvisor gezginlerinden tam not alan Liberty Lykia Adults Only, Sundia Exclusive By Liberty Fethiye ve Sundia By Liberty Ölüdeniz ise Tripadvisor Travellers Choice Awards 2024 ödüllerine layık görüldü.

Kaynak: HORECA Trend ve

Devamını Oku

Otel

CVK Park Bosphorus Hotel’in Lobisi Baştan Aşağı Yenilendi

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda bulunan CVK Park Bosphorus Hotel’in lobi alanı yenilendi. Bir lounge & bar alanı olarak yeniden tasarlanan bölümde, consept store Casa Miraggio ve Uzak Doğu restoranı Kumiko Sushi & More yer alıyor. Otelin lobisinde konumlanan Ressam İsmail Acar’ın “Bir İstanbul Masalı” adlı yağlı boya tablosu ise konuklarını kentin tarihine bir yolculuğa çıkarıyor.

Yayınlandı

on

Ünlü Ressam İsmail Acar’dan İstanbul’u Konu Alan En Büyük Sanat Eseri…

Kentin binlerce yıl öncesine uzanan tarihini, tuval üzerinde yeniden yaratan Ressam İsmail Acar’ın görkemli eseri “Bir İstanbul Masalı”, CVK Park Bosphorus Hotel’de sanatseverleri karşılıyor.  Tuval üzerine yağlı boya tekniğiyle yapılan 264 cm x 664 cm ebatlarındaki bu eser, bugüne kadar bir otel lobisinde sergilenen ve  İstanbul’u konu alan en büyük sanat eseri olma özelliği taşıyor. Dolmabahçe Sarayı’ndan Galata Kulesi’ne, Ayasofya’dan Aşkenaz Sinagogu’na, Süleymaniye Camii’nden Taksim Atatürk Cumhuriyet Anıtı’na kadar şehrin ikonik eserlerini benzersiz bir ahenkle bir araya getiren “Bir İstanbul Masalı”, artırılmış gerçeklik deneyimi de sunuyor. Sanatseverler, eser üzerindeki Yılanlı Sütun, Fatih Sultan Mehmet, İO ve Poseidon, Bulgar Kilisesi, Dört At Heykeli, İkinci Ayasofya ve Park Hotel gibi figürleri cep telefonundan tarayabilecek ve bu 6 farklı ikonun hikâyesini dinleyebilecek.

Uzak Doğu Mutfağının Geleneksel Lezzetleri Kumiko Sushi & More’da

CVK Park Bosphorus’un yenilenen ve deneyim alanına dönüşen lobisi, Uzak Doğu mutfağının inceliklerini Kumiko sanatının zarafeti ile yansıtan Kumiko Sushi & More’a ev sahipliği yapıyor. Japon ahşap işçiliği sanatı Kumikodan ve Japon Kültürü’nün sembolü olan kiraz çiçeği Sakuradan ilham alan Kumiko Sushi & More, Uzak Doğu mutfağının geleneksel lezzetlerini modern sunumlarla harmanlıyor. Kumiko Sushi & More, 40 kişi kapasiteli restoran alanının yanı sıra online siparişler için de hizmet veriyor.

Sizin ve Evinizin Son Trendlerinin Adresi: Casa Miraggio

CVK Park Bosphorus Hotel’in yenilenen lobi alanında konumlanan konsept mağaza Casa Miraggio, modaya uygun dekorasyon ve kişisel ürünleriyle fark yaratıyor. “Sizi ve evinizi hayallerinizle donatıyoruz” mottosuyla yola çıkan Casa Miraggio, eşsiz ürünleriyle meraklılarını bekliyor.

Doğa Dostu Evergreen Bahçe ve Özel Etkinlik Alanı Prestige Suites

Otelin balo salonu katında yer alan yaklaşık 2000m² yeşil duvar alanı ile doğadaki doğal ve doğal görünümlü materyallerin özel bir tasarımla bir araya getirilerek sunulduğu Evergreen dikey bahçe; açık hava fuaye alanı, özel etkinlik alanı ya da toplantı molaları için en uygun tercih olurken tüm bu değişime CVK Park Prestige Suites alanı da ayak uyduruyor. Yenilenen bahçe peyzajlarıyla yemyeşil bir atmosfere kavuşan CVK Park Prestige Suites, iş seyahatleri ya da tatil günlerinde sunduğu konfor, lüks ve kişiye özel hizmet ile beklentilerin ötesine geçiyor.

Kaynak: HORECA Trend ve CVK Park Bosphorus Hotel

Devamını Oku

Otel

The Peninsula Istanbul, Dünyanın En İyi Otelleri Listelerinde Yer Aldı

The Peninsula Hotels’in dünya çapındaki zarif ve lüks otel portföyünün üyesi ve Türkiye’deki ilk oteli The Peninsula Istanbul, dünya üzerinde olumlu etki yaratan kuruluşları kutlayan ödüllü seyahat medyası AFAR Medya tarafından ‘’2024 Yılının En İyi Otelleri’’ listesine girdi.

Yayınlandı

on

The Peninsula Istanbul aynı zamanda, her bahar, dünyanın en iyi yeni otelleri, restoranları ve yolcu gemilerinin seçildiği, Condé Nast’ın ‘’Dünyanın En iyi En Yeni Otelleri 2024’’ listesinde yer almayı başardı.

The Peninsula Istanbul, İstanbul Boğazı’nın kıyısında Tarihi Yarımada manzarasına hakim benzersiz konumu ile tüm konuk ve ziyaretçilerine sunulan üstün Peninsula hizmetiyle ciddi bir okur kitlesine sahip olan seyahat medya grubu AFAR Medya tarafından ‘’2024 Yılının En İyi Otelleri’’ listesine girdi. Seyahat ve yaşam dergisi Condé Nast’ın editörleri tarafından, dünyanın en güzel otellerini seçtikleri 2024 Hot List’te, The Peninsula Istanbul ‘’Dünyanın En iyi En Yeni Otelleri 2024’’ listesinde yer almaya hak kazandı.

AFAR Medya ve Condé Nast editörleri, The Peninsula Istanbul’un ev sahipliği yaptığı tarihi binaların güzelliğine, GALLADA’nın yaratıcı mutfağına, otel mimarisinde kullanılan Türk motifleri ve otelin kendi koleksiyonu olan özgün sanat eserlerine övgülerde bulundu.

The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook, otelin layık görüldüğü ödüllerle ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: ‘’AFAR Medya tarafından 2024 Yılının En İyi Otelleri arasında yer almaktan ve Condé Nast Traveler tarafından Dünyanın En iyi En Yeni Otelleri 2024 listesinde olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu ödüller sadece The Peninsula ailesinin her gün mükemmel hizmet verme konusundaki istisnai kararlılığını övmekle kalmıyor, aynı zamanda gusto sahibi konuklarımız için İstanbul’un ve dünyanın en iyi otellerinden biri olmaya devam etme azmimizi de artırıyor.’’

The Peninsula Istanbul Hakkında

İstanbul Boğazı’nın kıyısında, Tarihi Yarımada manzarası ile Karaköy semtinde yer alan ve üçü  tarihi olmak üzere, toplam dört binadan oluşan The Peninsula Istanbul, yeni bir deniz kıyısı yaşam projesi olan Galataport’ta, Galata Kulesi, Ayasofya ve Sultanahmet Camii gibi şehrin ikonik simgelerinin yakınında konumlanıyor. Oteldeki 177 oda ve süitin çoğunda büyük pencereler, balkonlar ve özel teraslardan Boğaz manzarası izlenebilmektedir.

Ödüllü şef Fatih Tutak’ın şef direktörlüğündeki enfes Türk-Asya restoranı GALLADA, gösterişli balo salonu, geniş terasa sahip eşsiz davet alanı, açık yüzme havuzu, özel iskele, geleneksel Türk hamamı ve Marmara mermeri ile çevrili kapalı havuzun yer aldığı görkemli The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi de sunulan zengin olanaklar arasında yer alıyor.

Kaynak: HORECA Trend ve The Peninsula Istanbul

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.