Tek Fiyatlı Kahve Noktası Coffy 10. şubesini Ankara Kızılay’da açtı | HORECA Trend
Takip edin!

Cafe

Tek Fiyatlı Kahve Noktası Coffy 10. şubesini Ankara Kızılay’da açtı

Coffy, Türkiye’nin kahve markası olarak müşteri deneyimini hızlandıran, özelleştiren ve basitleştiren teknolojik alt yapısı, uygun fiyatlı yüksek kaliteli ürünleri ve güçlü franchising sistemi ile hem kahve sektörüne hem kahve tutkunu tüketicilere hem de kahve kültürümüzün geleceğine yön vermek isteyen girişimcilere devrim niteliğinde bir ilk sunuyor.

Yayınlandı

on

Pizza Restoranları A.Ş.’nin 25 yıllık deneyimiyle kurulan Tek Fiyatlı Kahve Noktası Coffy, ezber bozan konseptiyle büyümeye devam ediyor. 10. şubesini Ankara Kızılay’da açan Coffy, Türkiye’nin kahve markası olarak müşteri deneyimini hızlandıran, özelleştiren ve basitleştiren teknolojik alt yapısı, uygun fiyatlı yüksek kaliteli ürünleri ve güçlü franchising sistemi ile hem kahve sektörüne hem kahve tutkunu tüketicilere hem de kahve kültürümüzün geleceğine yön vermek isteyen girişimcilere devrim niteliğinde bir ilk sunuyor. Coffy, Türk kahve sektörüne yepyeni bir model sunan yüzde 100 yerli ve milli bir kahve markası olarak dünyanın önde gelen kahve zincirleri arasına girmeye hazırlanıyor.

Kahve tutkunları arasında yıldızı çok kısa zamanda parlayan Tek Fiyatlı Kahve Noktası Coffy, iki yıl gibi kısa sürede hızla ilerleyerek 10. şubesini Ankara Kızılay’da açtı. Ustalıkla harmanlayıp özenle hazırlanan Kolombiya ve Etiyopya menşeli onlarca kahve çeşidinin yanı sıra tatlı ve tuzlulardan oluşan taptaze atıştırmalıklarını tek fiyata sunarak kaliteli kahve deneyimini ulaşılabilir hale getiren marka; müşteri deneyimini özelleştiren dijital altyapısı, kolay erişilebilir servis noktaları ve güçlü franchising sistemiyle hem tüketicilere hem de global çapta başarı hikayesi yazmak isteyen girişimcilere sıra dışı bir alan açıyor. Coffy, Türk kahve sektörüne yepyeni bir model kazandıran yüzde 100 yerli ve milli bir kahve markası olarak dünya sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

“Bir Türk markasının global liderler arasında yer alarak nasıl bir başarı hikayesi yazdığını tüm dünyaya göstereceğiz”

Açılış töreninde Coffy’nin çatısı altında bulunduğu Pizza Restaurantları A.Ş. adına konuşan Aslan Saranga, “Bizler yola çıkarken amacımız kahve kültüründe yeni model yaratmaktı. Kendimizi ‘Mahallenin Kahvecisi’ olarak konumlandırarak, kahveyi bir lüks tüketim ürünü olmanın ötesine taşımayı hayal ettik. ‘Kaliteli kahveye ulaşmak herkesin hakkı olmalı’ dedik, hayalimizin peşinden gittik ve Türkiye’nin tek fiyatlı kahve noktası Coffy’yi geliştirdik. Bu süreçte tüm dünyayı araştırdık, Etiyopya ve Kolombiya’nın kahve çekirdeklerini bir araya getirerek çekirdeklerin içinde gizlenen aromaları en mükemmel şekilde ortaya çıkardık. Baristalarımız tarafından özen, ustalık ve tutkuyla hazırlanan onlarca kaliteli kahve çeşidini ve atıştırmalıklarımızı tek fiyata tüketicilerimizle buluşturarak alternatif ve yaygın bir marka deneyimi sunduk. Sipariş süresini kısaltmak için müşterilerimizin Coffy noktasına gelmeden kahve siparişi verebilmelerini sağlayan Coffy App’i uygulamaya aldık. Evlere hızlı servis için en yaygın online yemek sitelerini seçtik. Otonom robotlarla sipariş ve servis sistemine iki şubemizde geçerek, sitemi tüm şubelerimizde yaygınlaştırmak üzere çalışmalarımızı hızlandırdık. Kısacası sadece fiyatlarımız, kalite anlayışımız ve lezzetlerimizle değil teknoloji tabanımızdaki kuvvetle benzersiz bir Türk markasını sektöre kazandırmış olduk. İlk Coffy şubesinin açılışının üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen 10. şubemizi faaliyete geçirerek amacımıza emin adımlarla yaklaştığımızı görüyor ve yüzümüzü hem geleceğe hem de dünyaya çeviriyoruz. Hedefimiz, 2022 yıl sonunda 100 Coffy şubesini Türk kahve sektörüne kazandırarak ulaşabildiğimiz kadar çok mahalleye, ulaşabildiğimiz kadar çok mahalleliye ulaşmak; bize inanan tüketicilerimiz ve hayal ortaklığı yaptığımız franchisee’lerimizle birlikte ilerlemeye devam etmek. Hedeflerimiz bunlarla sınırlı değil. 25 yıllık deneyimimizi arkamıza alarak, yüzde 100 yerli ve milli sermayeyle kurulmuş bir Türk markasının global liderler arasında yer alarak nasıl bir başarı hikayesi yazdığını tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.

“Coffy’nin ortağı olmak girişimcilerimize çok şey kazandıracak”

Coffy’nin franchising sistemi hakkında da bilgi veren Saranga, yepyeni başarılara imza atmak isteyen girişimcilerimiz için güçlü bir franchising sistemi kurgulayarak girişimcilik ekosistemine destek verme misyonunu yüklendiklerini ifade etti. Saranga, “Coffy her şeyden önce Türkiye’nin markası olarak girişimcilerimize tamamen yerli bir yatırım fırsatı sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen girişimcilerimiz ayrıca sektöre satınalma hacmi ile bayisine her zaman en iyi maliyetleri sağlayan ve 1000 şubelik deneyimi olan bir Food-Tech şirketinin parçası olarak adım atma şansına sahip oluyorlar. Bu deneyimin ve az evvel de bahsettiğim globalleşme vizyonunun bir uzantısı olarak iyi kahveyi doğru fiyata sunan Coffy’nin ortağı olmak girişimcilerimize çok şey kazandıracak” açıklamasında bulundu. Saranga ayrıca periyodik olarak düzenledikleri webinar serisiyle ekosisteme dahil olmak isteyen girişimci adaylarına son derece nitelikli bir bilgi ve deneyim kaynağı sundukları söyleyerek, herkesi Coffy’nin YouTube kanalından da paylaşılan webinarları takip etmeye davet etti.

 

Kaynak: HORECA Trend ve Coffy

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cafe

Milkshake ve Marshmallow’un Rüya Gibi Buluşması; “Shake Shake Dream”

75 yılı aşkın kahve uzmanlığıyla farklı damak tatlarına uygun lezzetler sunan Tchibo, süt ve çileğin mükemmel uyumunu damaklara taşıyan Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile ilkbahara enfes bir başlangıç yapıyor.

Yayınlandı

on

Tchibo, mevsime özel tatlara göre dönemsel yenilediği menüsünün Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile milkshake lezzetine bambaşka bir heyecan katıyor. Yoğun çilek tadının yanında; üzerindeki kalpli süslemeleri ile sizleri renkli bir dünyaya götürecek enfes milkshake, özlenen bahar esintilerini hissetmenizi sağlayacak.

Lezzetli kremasının üstündeki marshmallowları ile Shake Shake Dream, Nisan ayı itibarıyla Tchibo mağazalarında rüya gibi bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenleri bekliyor.

Tchibo Hakkında: 

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

Kaynak: HORECA Trend ve Tchibo

Devamını Oku

Cafe

Kızılay’ın Yeni Buluşma Noktası: Kahve Dünyası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yeni mağazasını Ankaralıların buluşma noktası olan Kızılay AVM’de açtı. Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanı’nda bulunan Kızılay AVM’de açılan yeni Kahve Dünyası ile Ankara’daki mağaza sayısı 14’e ulaştı.

Yayınlandı

on

Kahve Dünyası, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı mağazalarla misafirleriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni mağazasını Ankara’nın en işlek noktalarından Kızılay AVM’de açan Kahve Dünyası, sıcacık bir kahve içmek, alışverişe keyifli bir mola vermek ve ev yapımı tadındaki benzersiz lezzetleri deneyimlemek isteyenleri ağırlıyor. Kızılay AVM mağazasıyla Ankara’daki mağaza sayısını 14’e ulaştıran Kahve Dünyası yeni mağazasında misafirlerini taze çekilmiş Türk kahvesinden el yapımı çikolatalara, taptaze hazırlanan sandviçlerden soğuk içeceklere kadar çeşit çeşit lezzetle buluşturuyor. Kahve tutkunları bol köpüklü Türk kahvesinin yanı sıra americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi gibi farklı damak tatlarına hitap eden kahveleri de deneyebiliyor. Kahve Dünyası, Nisan ayında Ankara’da bir yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 13 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Devamını Oku

Cafe

Ramazan Ayında Deniz Manzaralı Bir İftar Keyfi

İstanbul’da boğaza nazır manzarası ile göz dolduran Cafe Crown Çubuklu, Ramazan ayında keyifli bir iftar yapmak isteyenlere deniz kokusu ile harmanlanan bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ramazan geleneklerini menülerine taşıyan Cafe Crown Çubuklu, hem büyük grup yemekleri hem de aile yemekleri için zengin alternatifler sunuyor.

Yayınlandı

on

Boğazın tarih kokan semti Beykoz Çubuklu’da yer alan Cafe Crown, deniz manzarası eşliğinde Ramazan’ın ruhunu yansıtan iftar menüsü ile misafirlerini birbirinden leziz yemeklerle buluşturuyor. Ramazan ayına özel beş farklı set menü içeriği bulunan Cafe Crown Çubuklu, her damak tadına uygun seçenekler sunuyor.  Zengin iftariyeliklerle başlayan menüler; günün çorbası, salata, ara sıcak, ana yemek ve tatlılarından oluşuyor. Ayrıca, menüye Ramazan geleneği pideler ve şerbetler de eşlik ediyor. 

Deniz Manzaralı Bir Ziyafet Sunuyor

Birbirinden farklı seçenekleriyle deniz manzaralı bir ziyafet sunan Cafe Crown Çubuklu, adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Beş farklı menü seçeneği ile her bütçeye ve damak tadına hitap eden Cafe Crown Çubuklu’nun menülerindeki iftariye tabağında; hurma, ezine peyniri, taze kaşar, söğüş tabağı, tahin&pekmez, çilek veya vişne reçeli, zeytin tabağı, pastırma ve bal&kaymak bulunuyor. Çorba etabında ise o güne özel olarak hazırlanmış olan besleyici içeriği sahip günün çorbası servis ediliyor. Mevsim salatası ile devam eden menülerde, ara sıcak olarak ise su böreği ve içli köfte bulunuyor. 

Beş Farklı Menü Seçeneği ile Her Damak Zevkine Hitap Ediyor

Menünün baş kahramanı olan ana yemek ise beş menüde de farklılık gösteriyor. Tercihi kebaptan yana olanlar için zengin içeriği ile dikkat çeken karışık ızgara servis edilirken, tavuk ve pilav severler için ise ızgara tavuk öne çıkıyor. Köfte ve kırmızı et severleri de unutmayan Cafe Crown Çubuklu, ızgara köfte veya kuzu tandır yanında servis ettiği pilav ve patates kızartması ile misafirlerinden tam not alıyor. Ayrıca, kuzu tandır, ızgara köfte, piliç ızgara ve bonfile seçeneklerinden oluşan bir menüsü de bulunan Cafe Crown Çubuklu, bu eşsiz tatları tercihe göre meşrubat ya da demirhindi şerbetleri servis ediyor. İftar menüsünün finalinde de, Ramazan ayının olmazsa olmaz tatlılarından güllaç ve sütlü tatlılar bulunuyor. 

Kaynak: HORECA Trend ve Cafe Crown Çubuklu

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.