Otel

Elite World Grand Sapanca, Ara Tatilde Sınırsız Eğlenceye Davet Ediyor

Yayınlandı

on

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile öne çıkan Elite World Grand Sapanca, ara tatilde çocuklu aileler  için özel program hazırladı. Elite World Grand Sapanca, hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteleri ile miniklerin hayatına renk katarken, ebeveynlerin de dinlenip yenilenmesini sağlayan olanaklarıyla harika bir molaya davet ediyor.

Çocuklara çok sayıda aktiviteyle farklı bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Elite World Grand Sapanca, oyun ve eğlenceye çağırıyor. Ebru  ve seramik atölyesi, maske yapımı, dart ve halka atma oyunları, baskı çalışmaları, origami, kuş sanatı, taş boyama, mandala, lego, çiçek ve kelebek sanatı, akvaryum ve yelkenli yapımı, kapı süsü ve evcil hayvan tasarımları gibi çocukların becerilerini neşeyle geliştirecekleri bir dizi aktivete gün boyu Gymboree Kids Club’ta yer alıyor.

Tatil dönemine özel hazırlanan eğlence istasyonunda yetişkin ve minik misafirler gün boyu birlikte vakit geçirebiliyor. Sihirbaz şovlarıyla, çocukların sevdiği palyaço, robot, peri gibi karakterlerle festival ortamının yaşandığı Elite World Grand Sapanca’da, şişme kaydıraklar, şatolar, top havuzları, langırt, masa tenisi ile oyun hiç bitmiyor.

Elite World Grand Sapanca, çocuklar için ara tatilde bir şenlik atmoferi yaratırken yetişkin misafirlerini de özel müzik programlarıyla karşılıyor. Bonfire alanında DJ parti, fasıl, trio, gitar dinletisi gibi farklı müzik etkinlerinin yanında Elite World Hotels & Resorts’un özel restoran markası Grill Ocakbaşı’nda Türk ve dünya mutfağının lezzetleriy misafirlere sunuluyor.

Türkiye’nin ilk biyolojik göletinin yer aldığı Elite World Grand Spanca’da doğa yürüyüşleri yapmak, tenis kortu, basketbol sahası gibi alanlarda çocuklarla kaliteli zaman geçirmek de mümkün. Otel içindeki Adventure Park’ta ise ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi grup aktivitelerinin yanı sıra doğa yürüyüşü ve koşu gibi bireysel aktiviteler için pek çok imkan bulunuyor.

Sıradışı Yenilenme İmkanı

Elite World Grand Sapanca, yetişkin misafirlerine çocukları eğlenirken sıra dışı bir dinlenme ve yenilenme imkanı da sunuyor. Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran Elite World Grand Sapanca’nın özel hamamında misafirler baştan aşağı arınırken detoks bakım paketi ve bitki özlerinin ferahlatıcı etkilerini bir arada yaşarken cilt bakımı işlemi de gerçekleştirebiliyor.  Misafirler himalaya tuzu ile kaplanmış terapisi odasının keyfini çıkarabiliyor, açık havada sıcak tuzlu su lagünleri gibi özel alanlarda özel bir SPA deneyimi de yaşayabiliyor. Fit Life’ta sporun yanı sıra güzellik ve vücut sağlığı dengesine önem verenler için hazırlanan Fit Life Signature Masajı ile rahatlayabiliyor.

Kış sezonunun başlamasıyla birlikte sıcak havuz olarak hizmet veren yüzde 20 tuzlu suya sahip lagün havuzu da Elite World Grand Sapanca’da konforlu tatilinin ayrıcalıklı alanlarından biri olarak misafirlerini bekliyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Elite World Grand Sapanca

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

Exit mobile version