Ankara, Köşebaşı‘nda Buluşuyor | HORECA Trend
Takip edin!

Restoran

Ankara, Köşebaşı‘nda Buluşuyor

Leziz kebapları, et yemekleri, mezeleri ve tatlılarıyla Ankara halkı ile buluşan Köşebaşı, lezzetin Ankara’daki adresi olmaya hazır. Başkent Ankara’nın en önemli lokasyonlarından biri olan Or-An’da hizmete başlayan Köşebaşı Ankara, şık ve ferah dekorasyonu ile 120 misafirini ağırlarken, 25 kişilik VIP salonunda özel toplantı ve kutlamalarınıza da ev sahipliği yapıyor.

Yayınlandı

on

1995 yılından bu yana, yerelliğin ve gelenekselliğin kebap kültüründeki önemini bilen ve gerçek lezzetleri yansıtmayı önemseyen Köşebaşı, İstanbul, Bursa, Kapadokya ve Bitez mağazalarından sonra, şimdi de Ankara halkına unutulmaz bir ziyafet sunuyor.

Yerel Malzemeler, Eşsiz Lezzetler

Adana ve Tarsus mutfak kültürünü bir arada sunan Köşebaşı, kebap kültüründeki gelenekselliği modernize etmek yerine, kebabın gerçek lezzetini yansıtarak yeni nesile mutfak kültürünü aktarabilmek adına, reçetelerini bölgelerin yerel malzemeleri ile uyguluyor.

Tek Lokmada Köklerinizi Hatırlatan Lezzetler 

Kebap kültürünü İstanbul ile tanıştıran bir marka olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta yineleyen Akkomarka Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yeşilyurt, “Bizi biz yapan, lezzetlerimiz. Bizi biz yapan, bize özgü tariflerimiz ve reçetelerimiz. Dünyanın neresinde olursak olalım, bir kokuyla bizi eve çağıran lezzetler vardır. Tek lokmada, bize köklerimizi hatırlatan lezzetler. Köşebaşı olarak, misafirlerimize köklerini anımsatan tüm lezzetleri, geleneksel halleriyle hatırlatıyor ve herkesi bu eşsiz deneyime davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ünü Türkiye’yi aşan lezzetlerini ayrıca paket servis hizmetiyle de dilediğiniz yere taşıyan Köşebaşı, haftanın her günü 12:00-00:00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

Akkomarka Hakkında       

Yeme içme sektöründe 9 marka ve 40’ın üzerinde restoran ile faaliyet gösteren Akkomarka, ülke gastronomisine ilham kaynağı olan markalar yaratmaya yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Türk mutfağını dünyada temsil edecek global markalar yaratma vizyonunu gelişim odaklı stratejisiyle destekleyen ve sektöre yepyeni bakış açıları katmayı hedefleyen marka, yenilikçi yaklaşımlarla, farklılaşan yeme içme deneyimleri tasarlıyor. Temel prensibi sürdürülebilirlik olan Akkomarka; farklı mutfakları ve lezzetleri, benzersiz konseptler, üstün hizmet kalitesi ve hijyen standartlarıyla zenginleştiriyor. Marka; “Sorumlu Restoran Hareketi Projesi”ne dahil ettiği Köşebaşı, Ali Ocakbaşı, Perihan Meyhane, Yamo Sushi, Snob Street Food, Ringa Sea Food, Ken Sushi, Donkey ve Mr. Meat olmak üzere, tüm markaları ile sürdürülebilir dünya hedefinde üzerine düşen görevi üstleniyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Köşebaşı Ankara

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Restoran

Yöresel Tatlar Eşliğinde İftar 

Türkiye’nin ünlü kebap ustası Mehmet Şef’in, Doğu ve Güneydoğu Mutfağı’ndan özel yemekler sunduğu Perran Ocakbaşı, iftarda yöresel tatlar deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

Yayınlandı

on

İstanbul’un ocakbaşı konseptine yeni bir soluk getiren mekanın zengin iftar mönüsünde; başlangıçta günün çorbası, ara sıcak olarak ise tabak altı lahmacun, haşlama içli köfte ve kıymalı söğürme yer alıyor. Tercihe göre Adana, Urfa veya Haşhaş Kebap, Çıtır Beyti, Çöp Şiş, Tavuk Şiş ya da Karışık Izgara’dan birisinin yer aldığı ana yemeğe Perran salatası eşlik ediyor. İftarın finalinde ise tatlı olarak bir Ramazan klasiği olan Güllaç ya da Katmer servis ediliyor. 

Şehrin Meksikalısı Ranchero Restaurant işletmecilerinin yaklaşık 20 yıllık gastronomi deneyimi ve ödüllü şef Mehmet Keskin’in ustalığını buluşturan Perran Ocakbaşı, Caddebostan Mah. Haldun Taner Sokak No: 3/A Kadıköy, Istanbul adresinde misafirlerini ağırlıyor. Kişi başı bin 350 liradan sunulan iftar mönüsü için (0216) 766 55 53 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kaynak: HORECA Trend ve Perran Ocakbaşı

Devamını Oku

Restoran

Arça’ya Bahar Geldi! 

İstanbul’un en güzel semtlerinden Haliç’in muhteşem manzarasına hakim olan Arça Restaurant & Grill baharla beraber yenilenen menüsü ile sezona merhaba diyor. 

Yayınlandı

on

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç, çevresinde açılan yeni kültür alanları, sanat merkezileri, müze ve parklarıyla kentin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlerken, terasından benzersiz bir İstanbul manzarası sunan Arça Restaraurant & Grill, şık ambiyansı, zengin menüsü ve zarif servis stiliyle bölgeye yeni bir soluk getirdi.

Arça’nın şık ve rahat ambiyansında Haliç’in eşsiz görünümüne karşı günün yorgunluğunu atmak, ardından meze, kebaplar ve açık mutfakta izlenebilen fırından çıkan pide ve lahmacunların tadına varmak üzere açık olan kapıları, Pazartesi günleri dışında hafta boyu her akşam açık.

Restoranın şefi Cenap Öztekin Varol, mevsime uygun olarak yeni çıkan ürünleri kullanmak üzere menüde değişiklikler yapıyor. Baharla birlikte marul tarator olarak tanımlanabilecek “terettür” gibi hafif ve tazelik hissi veren mezeleri menüye alan Varol, bu sayede eski ve unutulmuş tatları da yeniden sofralara getiriyor. Menüde yaza özel geniş bir salata seçkisi de mevcut.

Arça Restaurant & Grill, yemeklerinden servise bir dost sofrasından beklenenleri tam kıvamında sunarken, Haliç üzerinden İstanbul’un en güzel gün batımlarını izleme imkanı sunuyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Arça Restaurant & Grill

Devamını Oku

Restoran

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri Perran Ocakbaşı’nda!

Türkiye’nin ünlü kebap ustası Mehmet Şef, Perran Ocakbaşı’nın mutfağında hem göze hem de damaklara hitap eden birbirinden özel et yemeklerine imza atıyor.

Yayınlandı

on

Kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının ülkemizdeki temsilcisi Ranchero Restaurant Ailesi, şimdi de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kadim kültüründen günümüze gelen yöresel lezzetleri, Perran Ocakbaşı’nda misafirleriyle buluşturuyor.  Bölgenin yetiştirdiği ödüllü ustalardan Mehmet Keskin’in mutfak şefliğini yaptığı Perran Ocakbaşı, mönüsünde ağırlıklı olarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya özgü malzemelerle hazırlanan seçkin et yemeklerine yer veriyor. 

Perran Ocakbaşı, mönüsünde yer alan birbirinden özel yöresel yemekleriyle İstanbul’un ocakbaşı konseptine yeni bir soluk getirecek. Misafirlerini ağırlamaya başlayan Perran Ocakbaşı’nda yöresel ismiyle Lıklıkı Köfte olarak bilinen kokoreçli içli köfte Perran İçlisi, mangalda pişen bonfile etlerin tereyağı ve özel soslarla servis edildiği Kurabiye Kebap, ismini Urfa’nın Miftahizade lakâbıyla tanınan yerli bir ailesinden alan Miftahi Tas Kebabı, yine mangalda pişen kıyma kebabına bonfile et sarılarak hazırlanan Dolama Kebap, spesiyaller arasında başı çekiyor. 

Mezelerde de oldukça iddialı olan Perran Ocakbaşı’nda pancar, nohut, kurutulmuş domates, gün kurusu kayısı ve fille bademle hazırlanan Perrane ile, içerisinde semizotu, yeşil elma, süzme yoğurt, sarımsak ve tarhana kıtırı bulunan Mastave, mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor. Ayrıca ocakbaşı konseptinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Adana Kebap, Şaşlık, Lahmacun gibi klasikler de Mehmet Şef’in yorumuyla, Perran Ocakbaşı misafirlerine alıştıklarının çok ötesinde bir lezzet deneyimi sunuyor. 

Şehrin Meksikalısı Ranchero Restaurant işletmecilerinin yaklaşık 20 yıllık gastronomi deneyimi ve ödüllü şef Mehmet Keskin’in ustalığını buluşturan Perran Ocakbaşı, Caddebostan Mah. Haldun Taner Sokak No: 3/A Kadıköy, Istanbul adresinde misafirlerini ağırlıyor.   

Kaynak: HORECA Trend ve Perran Ocakbaşı

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.