Cafe

Kahve Dünyası ile Yeni Yıla Tatlı Bir “Merhaba” Deyin

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yılbaşına ışıl ışıl girmeye hazırlanıyor. Yılbaşına özel pasta, cheesecake, kurabiyeli dondurma ve yılbaşı kurabiyeli dondurma ile hazırlanan Yılbaşı milkshake gibi tadı damağınızda kalacak lezzetler, yeni yıl ruhuna bürünen Kahve Dünyası noktalarında Aralık sonuna kadar sizi bekliyor.

Yayınlandı

on

Yeni yıl sevincini ve enerjisini yansıtan Kahve Dünyası yılbaşı hediye kutuları ise içerdiği lezzet dolu ürünlerle hem tatlı hem de unutulmayacak sürprizler için eşsiz bir alternatif oluyor. Kahve Dünyası, birbirinden özel lezzetleri ve çeşit çeşit hediye kutularıyla yeni yılda da “Hepimizin Ortak Noktası” oluyor.

Yılın özel zamanlarını özenle hazırlanan, özgün lezzetleriyle taçlandırarak unutulmaz anılara dönüştüren Kahve Dünyası, yılbaşına özel hazırladığı pasta, cheesecake, yılbaşı kurabiyeli dondurma ve yılbaşı milkshake ile damaklarda iz bırakıyor. Aralık sonuna kadar Kahve Dünyası buluşma noktalarında yerini alan yılbaşı özel lezzetleri, 2023’e enfes bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Mascarpone peynirinin hafifliğiyle hurma püresinin harmanlandığı, ceviz, şekersiz bitter çikolata ve espresso’nun dengeleyici aromasıyla zenginleşen Kahve Dünyası Yılbaşı Pastası, yılın unutulmazlarından olmaya aday. Yılbaşı Cheesecake’i ise karamel sos, esmer şeker, ceviz ve fındıkla tat buluyor. Üzüm pekmezi ve saleple hazırlanan Yılbaşı Kurabiyeli Dondurma ve Kurabiyeli Dondurma ile yorumlanan özel milkshake ise Kahve Dünyası misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Kahve Dünyası’nın yılbaşına özel olarak tasarladığı, farklı lezzetlerle zenginleştirilmiş hediye kutuları 2023 yılına sevdikleriyle birlikte tatlı bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor. Yılbaşı heyecanını tatlı bir mutluluğa dönüştüren hediye kutularında, trüf çikolatadan sıcak çikolataya, Türk Kahvesinden el yapımı özel çikolatalara, en sevilen Kahve Dünyası lezzetleri bir araya geliyor. Göz dolduran Büyük Yılbaşı Kutusunda; Roche, Trüf Çikolata, Çikolata Kaplı Çubuk Portakal, El Yapımı Fındık Kreması, Lavi Silindir Kutu, Madlen Çikolata, Orijin Tablet Çikolata gibi Kahve Dünyası çikolata çeşitlerinin yanında Salep, Sıcak Çikolata, Orta Kavrulmuş ve Çikolatalı olmak üzere iki Kahve Dünyası Türk Kahvesi çeşidi de bulunuyor. Küçük Yılbaşı Kutusu ise Spesiyal Çikolata, Lavi Küp Kutu, El Yapımı Fındık Kreması, Yaban Mersinli Frutibon, Bonte, Orijin Tablet Çikolata, Sütlü ve Bitter Gofrik ile büyükten küçüğe herkesin sevdiği Popçik, Orta Kavrulmuş ve Çikolatalı Kahve Dünyası Türk Kahvesi içeriyor.

Özel yılbaşı tasarımı ile Trüf veya Spesiyal Çikolatalar 16’lı ve 25’li iki kutu seçeneğiyle; Madlen çikolatalar ise büyük, orta ve küçük boy seçenekleriyle satışa sunuluyor. Sevdiklerine rengarenk ve farklı çeşitlerde Lavi çikolatalar ile sürpriz yapmak isteyenler ise Yılbaşı Özel tasarımıyla çanta, çam kutu, silindir kutu ve küp kutu gibi farklı ambalaj seçenekleri arasından seçim yapabiliyor.

Kahve Dünyası’nın birbirinden özgün yeni yıl lezzetleri, 31 Aralık’a kadar tüm Kahve Dünyası buluşma noktalarında, özenle hazırlanıp paketlenen yılbaşı hediye kutuları, Kahve Dünyası mağazalarının yanı sıra www.kahvedunyasi.com’da da satışa sunuluyor. Online mağazadan Türkiye’nin her yerine gönderilen hediyelik kutu siparişleri, İstanbul içinde aynı gün adrese, diğer şehirlerde ise aynı gün kargoya teslim ediliyor.

Kaynak: HORECA Trend ve Kahve Dünyası

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

Exit mobile version