Catering

Catering Şirketi Bulmanın En Kolay Yolu: Catering Türkiye

Türkiye’nin en iyi catering şirketlerini kolaylıkla bulmanızı sağlayan listeleme platformu Catering Türkiye; 57 şehrinden, 748 catering ve toplu yemek şirketini bir araya getiriyor.

Yayınlandı

on

Türkiye’de HORECA sektörüne yönelik internet girişimlerinin sayısı hızla artıyor. Bu alanda öncü sayılabilecek Catering Türkiye (www.cateringturkiye.com); 57 şehrinden, 748 catering ve toplu yemek şirketini bir araya getiriyor. Kullanıcılar bulundukları lokasyonda şirket yemeği, düğün yemeği, etkinlik yemeği ve paketli yemek kategorilerinde kendileri için en uygun şirketleri bulup, alternatifleriyle kıyaslayabiliyor.

Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilen ve bugüne kadar binlerce müşteri ile catering şirketini bir araya getiren Catering Türkiye’yi Orbis Medya Genel Müdürü Okan Yüksel ile konuştuk.

Catering Türkiye nedir?

Catering Türkiye, en iyi catering şirketlerini kolaylıkla bulmanızı sağlayan bir listeleme platformu. Türkiyenin 7 bölgesinde, 57 şehirde, 748 catering şirketine kolaylıkla ulaşabilir, karşılaştırma yapabilir ve Catering Türkiye üzerinden dilediğiniz firmalarla hemen iletişime geçebilirsiniz.

Catering Türkiye, tam olarak toplu yemek hizmeti arayanlar ile bu hizmeti veren en iyi şirketleri bir araya getiriyor. Alanında Türkiyenin en büyük listeleme projesi olarak öne çıkıyoruz.

Catering Türkiye’de sistem nasıl çalışıyor?

Catering Türkiyede saniyeler içinde yüzlerce catering şirketine ulaşabilir, dilediğiniz şirketlerle kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. İl, ilçe bazlı filtreleme yapabilir, size en yakın konumdaki şirketleri bulabilirsiniz. Seçtiğiniz şirketleri birbiriyle karşılaştırabilir, “şirket yemeği” veya düğün yemeği” gibi uzmanlaştıkları alanlara göre sıralayabilirsiniz.

Gelişmiş bir değerlendirme sistemimiz var. Ziyaretçilerimiz önceki ve mevcut şirketlerini puanlama ve yorum sistemi ile değerlendirebiliyorlar. Bu yorum ve değerlendirmeler; diğer ziyaretçilerimizin şirketler hakkında daha detaylı bilgi edinmesini sağlıyor. Ayrıca tüm ziyaretçilerimiz; şirketlerin Catering Türkiye kullanıcılarına tanımladıkları özel indirimlerden yararlanabiliyor.

Kısaca; Catering Türkiye ile alanında en iyileri bulabilir, size en uygun olanı hızlı ve kolayca seçebilirsiniz.

Catering şirketleri neden Catering Türkiye’de yer almalı?

Catering hizmetleri odaklı Türkiyenin en büyük sanal pazar yeriyiz. Her gün binlerce kişi Catering Türkiye ile en iyi catering şirketlerini arıyor. Şirketler, Catering Türkiyede yer alarak binlerce potansiyel müşteriye ulaşabiliyor ve satışlarını artırıyorlar.

Catering Türkiyenin kalite ve hijyen odaklı üyelik şartlarını karşılayabilen bir şirket olarak, potansiyel müşterilerinin güvenini kazanıyorlar.

Bu arada mükemmel bir dijital pazarlama ekibine sahibiz. İşletmeler sadece işlerine yoğunlaşırken, Catering Türkiye onları en uygun hedef kitleye ulaştırıyor. Üstelik ilk bir yıl, tüm şirketler ücretsiz olarak sisteme dahil olabiliyorlar.

Catering şirketlerinin, ücretsiz kayıt için www.cateringturkiye.com adresli web sitemizde bulunan kayıt formunu doldurmaları yeterli. Ekibimiz en kısa sürede kendileri ile iletişime geçip ücretsiz olarak kayıtlarını tamamlıyor.

Catering Türkiye’ye, hangi platformlardan ulaşılabilir?

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan, akıllı cep telefonları ile tabletlerden Catering Türkiyeye ulaşabilirsiniz. Dijitalin her alanında olmaya çalışıyoruz. HORECA Trend okurlarına www.cateringturkiye.com adresli web sitemizi ziyaret etmelerini ve bizi @cateringturkiye kullanıcı adıyla tüm sosyal mecralarda takip etmelerini tavsiye ediyorum. 

Kaynak: HORECA Trend ve Catering Türkiye

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Haberler

Exit mobile version