Eti Browni Intense’in Yeni Yüzü: Nesrin Cavadzade | HORECA Trend
Takip edin!

Gıda Üreticileri

Eti Browni Intense’in Yeni Yüzü: Nesrin Cavadzade

Kek pazarında Türkiye’nin en çok tüketilen ürünü Eti Browni Intense’in* yeni marka yüzü ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade oldu. Her yıl ünlü bir yüzün ekrana geldiği reklam filminde Nesrin Cavadzade keyifli bir anı Browni Intense ile taçlandırarak “Bu ara kendim için yaptığım en güzel şey” diyor.

Yayınlandı

on

Her yeni reklam filminde Türkiye’nin en sevilen ve beğeniyle takip edilen ünlü oyuncularını izleyicilerle buluşturan Eti Browni Intense, yeni reklamında Nesrin Cavadzade ile ekranlarda yerini alıyor.

Eti Browni Intense’in yeni reklam filminde bir tren yolculuğunda olan güzel oyuncu, ışıl ışıl bir kompartımanda güzelliği ve şık kıyafetleri ile göz kamaştırıyor. Kendisiyle baş başa kalmanın keyfini yaşayan Cavadzade, bu anların olmazsa olmazı Browni Intense’i çantasından çıkarıp hem Intense’in hem de yolculuğunun tadını çıkarıyor. Eti Browni Intense’in verdiği mutluluğu romantik bir dille anlatan reklam filmi, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de beğeni toplayan Nesrin Cavadzade’nin kendisiyle baş başa kalmasının keyfine odaklanıyor.

Kendimize ayıracağımız küçük bir zamanı bile Eti Browni Intense ile bir mutluluk ve keyif deneyimine dönüştürebileceğimizin mesajını veren reklam filmi, “Bu ara kendim için yaptığım en güzel şey” sloganıyla izleyicilere bu keyifli anı yaratmaları için ilham oluyor.

Yönetmen Elif Kalkan’ın gözünden Intense kadınının kendine yarattığı keyif anı ve Intense deneyimini yansıtan filmin yaratıcı sürecinde ise Propaganda yer alıyor.

 

Kaynak: HORECA Trend ve ETİ

Devamını Oku
Reklam
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gıda Üreticileri

Barilla, Gıda Sektörünün En İtibarlısı Oldu 

Barilla Grubu, dünyada her yıl itibarı en yüksek 100 şirketin belirlendiği “2024 Global RepTrak 100” listesinde gıda sektörünün en itibarlı şirketi oldu. Barilla, dünya çapında tüm sektörlerin yer aldığı genel listede ise bir önceki yıla göre 4 sıra yükselerek 29’uncu sırada yer aldı.

Yayınlandı

on

Türkiye’deki Bolu fabrikası dahil olmak üzere, dünya çapında toplam 29 tesisinde ürettiği ürünlerle, her gün 100’ü aşkın ülkede milyonlarca sofraya ulaşan gıda lideri Barilla, hayata geçirdiği yenilikçi ve öncü çalışmalarıyla yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Şirket, dünyanın önde gelen kurumsal itibar araştırmalarından biri olan “2024 Global RepTrak 100” listesinde küresel ölçekte yılın en itibarlı gıda şirketi seçildi. Barilla, tüm sektörler genelinde yürütülen araştırma sonucunda yılın en itibarlı 100 şirketinin belirlendiği genel listede ise bir önceki yıla göre 4 sıra yükselerek 29’uncu sırada yer aldı.

Barilla’nın imza attığı bu başarının arkasında; şirketin tüm operasyonlarında mükemmellik, yenilikçilik ve sürdürülebilirliğe olan kararlı bağlılık yatarken, faaliyet gösterilen yerel toplumlara verilen değer ve sunulan katkı da önemli bir unsur olarak öne çıkıyor.

Üretim kapasitesi, operasyonel verimlilik ve çevresel sürdürülebilirlik alanlarında 2023 yılında önemli yatırımlara imza atan Barilla, gelecek 5 yılın yeni yatırım planını da açıklamıştı. Şirketin 1 milyar Euro yatırımı kapsayan bu plan kapsamında; İtalya Parma’daki Rubbiano sos fabrikası, Almanya’daki Celle fabrikası gibi üretim tesislerindeki genişlemeler, dünya çapındaki çeşitli lokasyonlarda paketleme ve üretim hatlarında önemli iyileştirmeler yer alıyor. Avrupa’nın en büyük sos fabrikası olarak tanınan Rubbiano tesisinde kurulan fotovoltaik sistem ve diğer ülke tesislerinde de çalışmalarına başlanan benzer yatırımlar, grubun yenilenebilir enerjiye olan bağlılığını daha da ileri götüren bazı örnekler arasında öne çıkıyor.

Şirket ayrıca, en son teknolojiden yararlanarak gıda endüstrisinde şeffaf ve kaliteli seçimler için yeni bir standart oluşturmayı hedefliyor ve bu amaçla birçok yatırıma imza atmaya devam ediyor. Haziran 2023’ten bu yana, İtalya’da satışta olan pesto kavanozlarında yer almaya başlayan QR kod sayesinde tüketiciler blockchain izlenebilirlik sistemi ile üretim sürecini benzersiz bir görünürlükle takip edebiliyorlar. Şirket ayrıca 2010 yılından bu yana 491 ürünü yeniden formüle etti. Tüketicilerin farklı beslenme ihtiyaçlarını karşılama ve buna yönelik ürünler geliştirme hedefi doğrultusunda şirketin 40 yeni ürünü de raflardaki yerini aldı. Bunlar arasında; şeker ilavesiz, lif ve tam buğday açısından zengin, baklagiller, sert kabuklu yemişler içeren ürünler veya tek porsiyonluk paketlerdeki ürünler yer alıyor.

Dünyada 100’den fazla ülkede ve 29 üretim tesisinde faaliyet gösteren Barilla, hem kendi bünyesinde hem de küresel tedarik zincirinde kapsayıcılığı ve çeşitliliği teşvik etme konusunda da önemli adımlar atmaya devam ediyor. Şirket; cinsiyet eşitliğini savunurken cinsiyete dayalı ücret eşitsizliğini ortadan kaldıran ve tedarik zincirinde kültürel değişimi teşvik eden önemli uygulamalara imza atıyor. Bu sayede olumlu bir değişim yaratan ve daha kapsayıcı bir çalışma ortamı sunan şirket, 2018 yılında tedarik zincirinde kültürel değişimi teşvik etmek için bir Küresel Tedarikçi Çeşitlilik Programı da başlatmıştı. Yanı sıra Barilla, 1 Ocak 2024 tarihinde Küresel Doğum İzni Kurumsal Politikası’nı yürürlüğe aldı. Bu yeni politika ile çalışan annelerin yasal doğum iznine ek olarak, babaların da bu sürece uyum sağlamalarına ve annelere destek vermelerine yardımcı olmak adına, babalara özel en az 12 haftalık izin sağlandı. Evlat edinen anne-babalar da uygulama kapsamına alındı.

Kaynak: HORECA Trend ve Barilla

Devamını Oku

Gıda Üreticileri

Eksun Gıda’dan Katma Değeri Yüksek Gıda Ar-Ge’sinde Dört Yenilikçi Adım

Eksun Gıda, 2023 yılında gıda teknolojisinde dört önemli Ar-Ge projesini başarıyla tamamlayarak sektördeki yenilikçi yaklaşımını pekiştirdi.

Yayınlandı

on

Gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Eksim Holding Gıda Grubu Başkanı ve Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, “Gıda teknolojisindeki yeniliklere öncülük etmeye devam ediyoruz. Sağlıklı gıda üretimini destekleyen sürdürülebilir çalışmalar gerçekleştirmek temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Çalışmalarımızla suyun kalitesinin, ekmeğin yapısı ve lezzeti üzerindeki belirleyici rolünü keşfettik. Atık süt ürünlerinin sürdürülebilir gıda üretimine katkısını ortaya koyduk. Ayrıca tıbbi bitkilerin ekmek üretimine kalite ve sağlık açısından sağladığı faydaları incelerken diyabetik bireyler için de doğal gıda ürünlerine odaklandık.” dedi.

Eksun Gıda 2023 yılında da gıda sektöründeki Ar-Ge çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Eksim Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’de geçtiğimiz yıl raporlarına göre lider un üreticisi olan Eksun Gıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onay alınarak kurulan Ar-Ge merkezinde sağlıklı ve kaliteli gıda üretimi hedefiyle dört önemli projeyi başarıyla tamamladı. Şirket, geleceğe yönelik yeni projelerini de kamuoyu ile paylaştı.

Sağlıklı Gıda Üretimine Yenilikçi Yaklaşımlar

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre yıl içerisinde gerçekleştirilen ilk projede, su kalitesinin hamur tazeliği üzerindeki etkileri derinlemesine incelendi. Atık süt ürünlerinin, ekmeğin besin değerini arttırma potansiyeline odaklanan ikinci proje, sürdürülebilir gıda üretimi ve atık yönetimi açısından önemli bulgular sağladı. Ayrıca, tıbbi ve aromatik bitkilerin kullanımını araştıran bir diğer proje, hibiskus familyasında yer alan bir bitkinin ekmek üretiminde nasıl değerlendirilebileceğini ortaya koydu. Diyabet hastalarına yönelik doğal gıda ürünü geliştirme çalışmasını kapsayan projeyle ise sağlıklı beslenme konusunda yeni çözümler sunuldu.

“Dört Yeni Projeyi Daha Hayata Geçirdik”

Tamamlanan projeler ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulunan Eksim Holding Gıda Grubu Başkanı ve Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, “Gıda teknolojisindeki yeniliklere öncülük etmeye devam ediyoruz. Sağlıklı gıda üretimini destekleyen sürdürülebilir çalışmalar gerçekleştirmek temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge çalışmaları ile yıl içerisinde ekmek üretiminde kullanılan suyun kalitesinin, ekmeğin yapısı ve lezzeti üzerindeki belirleyici rolünü keşfettik. Atık süt ürünlerinin, sürdürülebilir gıda üretimine katkısını ortaya koyduk. Ayrıca, tıbbi bitkilerin ekmek üretimine kalite ve sağlık açısından sağladığı faydaları incelerken diyabetik bireyler için de doğal gıda ürünlerine odaklandık.” dedi.

Ekmeğin Yapısını Zenginleştirecek Yeni Projeler Yolda

Açıklamalarını sürdüren Demir, “2024 yılında dört projeyi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda; ekmek yapısının zenginleştirilmesi, bitkisel bileşenlerin ekmek formülasyonlarına entegrasyonu ve sıfır atık ilkesine dayalı yenilikçi geliştirmeler üzerinde çalışmayı hedefliyoruz. Bu süreçteki akademik araştırmalarımızla, bilimsel bilginin sınırlarını zorlamayı ve sektörde yeni standartlar belirlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda Namık Kemal Üniversitesi, 18 Mart Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi ile iş birliği yaptık. Hedeflerimiz doğrultusunda üniversite-sanayi iş birliklerimizi daha da geliştirmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HORECA Trend ve Eksun Gıda

Devamını Oku

Gıda Üreticileri

Quadal Madalyası’nın Sahibi Pastavilla’nın Oldu

Türkiye’nin üst segment makarna markası Pastavilla, ‘En kaliteli ürünü sunan makarna üreticisi’ olarak seçilerek QUDAL (Quality Medal) ödülüne layık görüldü.

Yayınlandı

on

Türkiye’nin köklü markası PASTAVILLA, 32’nci yaşını tüketicisinden aldığı madalya ile taçlandırdı. PASTAVILLA, dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden ICERTIAS’ın QUDAL Sertifika Programı çerçevesinde tüketicilerle yaptığı araştırmada açık ara en iyi makarna ödülünün sahibi oldu. Premium makarna sektörünün lideri olan PASTAVILLA, 100’ün üzerinde ülkeye makarna ihraç ediyor.

Türkiye’nin köklü ve inovatif ürünleriyle sektöründe yenilikçi, öncü ve çağı yakalayan markası PASTAVILLA, 32. yılını çok özel bir ödülle taçlandırdı. Özenle seçilen durum buğdaylarından ürettiği onlarca çeşit ürününü 81 il ve 100’e yakın ülkeye ulaştıran ve üst segmentte liderliğini sürdüren PASTAVILLA, müşteri memnuniyeti ve tüketici davranışları üzerine araştırmalar yapan dünyaca ünlü araştırma şirketi ICERTIAS’ın “kalite” araştırmasında QUDAL Madalyasını aldı. Türkiye pazarında 2014 yılından bu yana araştırmalar yapan ICERTIAS’ın QUDAL Sertifika Programı çerçevesinde tüketicilere açık uçlu olarak yöneltilen ‘’Türkiye pazarında en kaliteli ürünü sunan makarna üreticisi ya da tedarikçisinin adını belirtin” sorusunun yanıtı açık ara PASTAVILLA oldu.

Yıllık 190 Bin Ton Makarna Üretiyor, En Çok İhracatı Kanada’ya Yapıyor

Türkiye’de sektörün ilk devlet onaylı AR-GE laboratuvarı ve en fazla sertifikaya sahip makarna üreticisi olan PASTAVILLA, dünya standartlarına uygun son teknolojiye sahip tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini 100’e yakın ülkeye ihraç ediyor. Klasik serisinde 20 olmak üzere farklı özelliklere sahip 13 çeşit özel ürünü bulunan ve bu özel ürünlerini ‘Serie Speciale” çatısı altında tüketici ile buluşturan PASTAVILLA, yıllık 190 bin ton yüksek üretim kapasitesine sahip. PASTAVILLA, ihracatının büyük bölümünü Kanada’ya yapıyor.

Kalite Beklentisi Yüksek Ülkeler PASTAVILLA’yı Tercih Ediyor

Global pazarda kalite beklentisi yüksek ülkelerin PASTAVILLA’yı tercih ettiğini belirten Genel Müdür Dilara Arslan Ünlü: ‘Araştırmayı, geliştirmeyi ve inovasyonu kurum kültürü haline getiren Ar-Ge ekibimiz ile kalite kontrol testlerini modern ve son teknoloji laboratuvarlarda gerçekleştiriyoruz. Yurt dışı odaklı pek çok çalışmamız var. Avusturalya ve ABD’de güçlü konumdayız, Avrupa’da büyüyoruz. Japonya ve Kanada gibi gelişmiş pazarlarda daha da büyümeyi planlıyoruz. Amerika, Kanada ve Türkiye’deki laboratuvarlarımızda Ar-Ge yatırımı yapmaya devam ediyoruz. Firma olarak 10 yıl içinde yine gıda sektöründe ama farklı kategorilerden ürünleri piyasaya sunma hedefimiz var’ şeklinde konuştu.

‘Hedefimiz Yeni Ürünlerle Tüketicinin Tüm İhtiyaçlarına Yanıt Vermek’

Makarnayı her kültürden sofraya dahil etmek için çalıştıklarını kaydeden Dilara Arslan Ünlü: ‘Kimsede olmayan ilk ve tek sayılacak ürünler üzerinde çalışıyoruz. Hedefimiz yeni ürünler çıkarıp daha fazla ihtiyacı karşılamak. Premium segmentte pazar lideri olarak, tüketicinin benimsemekte olduğu yeni beslenme trendlerini ve alışkanlıklarını titizlikle takip ediyoruz’ dedi.

Türkiye’nin İlk ve Tek Olan Veggipasta ile Yılın İnovatif Ödülünü Almıştı

Türkiye’de ilk ve tek olan Veggipasta’nın PASTAVILLA Ar-Ge merkezinde uzun yıllar süren bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Dilara Arslan Ünlü şöyle devam etti: ‘Tüketicimizi dinliyor ve onların ihtiyaçlarına cevap verecek ürünler geliştiriyoruz. Veggipasta da bunlardan biri. Vegan tüketicilerimiz için geliştirdiğimiz ve sadece sarı bezelye ve suyla üretilen Veggipasta’nın içinde hiçbir katkı maddesi yok. Hem glütensiz olan hem pirinç unu ve mısır unu içermeyen Veggipasta, 2022 yılında YouGov tarafından ‘Yılın İnovatif Ürünü’ olarak temel gıda kategorisinde derece kazandı.  Bakliyattan üretilen Veggipasta besin değeri yüksek olması sebebiyle ve kompleks karbonhidrat içeriğiyle diyetisyenler tarafından tercih ediliyor ve diyet listelerinde tavsiye ediliyor. Fark yarattığına inandığımız bir ürünümüz de PASTAVILLA Porsiyon Spaghetti. Her biri 100 gramdan oluşan dörtlü paketlerimizle öğünleriniz için ideal porsiyonlar sunarken dengeli beslenmeye katkı sağlıyor ve gıda israfını da önlemeyi amaçlıyoruz.‘

Makarna,  7’den 70’e herkesin ortak damak tadı diyen PASTAVILLA Genel Müdürü Dilara Arslan Ünlü, aldıkları ödüle ilişkin olarak da şunları söyledi: ‘Güzel, lezzetli bir makarna yemenin mutlulukla kesinlikle bir ilgisi var. Şık bir restoranda yenen özel bir akşam yemeğinden en gündelik sofralara, kocaman bir aile buluşmasından üniversite öğrencilerinin evinde pişenlere kadar makarna dünyanın her yerinde herkesin ortak damak tadı. Biz PASTAVILLA olarak her gün tüm bu sofralara layık makarnalar üretmek için çalışıyoruz. O yüzden tüketicilerimizin takdiri olan Quadal madalyası bizim için gurur verici bir ödül…”

PASTAVILLA Hakkında

Türkiye’nin önde gelen üst segment makarna markası PASTAVILLA’nın lezzet yolculuğu, 1992’de başladı. Kurulduğu günden bu yana sektöründe yenilikçi ve öncü olan, inovatif ürünleriyle çağı yakalayan marka, bugün özenle seçilen durum buğdaylarından ürettiği onlarca çeşit ürününü 81 il ve 100’e yakın ülkeye ulaştırıyor.350 dönüme yayılan yıllık 190 bin ton yüksek üretim kapasiteli dünya standartlarına uygun, son teknoloji tesislerinde üretim gerçekleştiren PASTAVILLA, çok bilinen ve sevilen makarna çeşitlerinin yanında özel serisi olan “Serie Speciale”, %100 bezelyeden üretilen bildiğiniz makarna lezzetinde VEGGIPASTA®, yüksek lif içeren tam buğday makarnalar, sosu daha iyi tutan bronz kalıplarda üretilen makarnalar ve çocukların vazgeçilmezi PASTAVILLA JuniorSerisi gibi özel ürünleri de tüketicilerine sunuyor. Türkiye ve ABD’deki AR-GE laboratuvarlarında geliştirdiği onlarca çeşidiyle sofralarınıza yüksek kalitede ürünler sunan PASTAVILLA’nın her ürünü, uzman ekiplerce düzenli kalite kontrol testlerine tabi tutuluyor. Sektörde ilk devlet onaylı AR-GE laboratuvarına sahip olan PASTAVILLA, aynı zamanda Türkiye’nin en fazla sertifikaya sahip makarna üreticisi.

Kaynak: HORECA Trend ve PASTAVILLA

Devamını Oku

Popüler Haberler

Copyright © 2023 Orbis Medya Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır. Web sitemizdeki haber, makale ve içeriklerin her hakkı saklıdır.
İçeriklerimizin izinsiz kullanımı halinde yasal işlem başlatılacaktır.